Trenutno poslušam
Posted 26 October 2009 - 10:59 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 October 2009 - 11:11 PM
Misliš na dokumentarec Kao da je bilo nekad? To imam...sem potegnla dol in sem ga pogledala že biljondvanajstkrat. Je pa tudi na youtubu. Če pa govoriš o kakšnem drugem filmu (npr. Šarlo te gleda, ali pa o kakšnem nedokumentarnem...pa nisem, na žalost...še)
Joj, Dečak iz vode si brala? Pri nas v knjižnici je nimajo, sem pa dobila Mesto u mečavi, ki je tudi knjiga o njemu. Rada bi dobila še knjigo Vrati unatrag, ki je en sam pogovor z Magi (Margito Stefanović). Sicer dvomim, da obstaja prevod, ampak me sploh ne moti brat v srbskem jeziku.
Dej mi tam na klepetanjih al pa v eni primerni temi (o knjigah mogoče?) napiši, kakšna je točno Dečak iz vode. Če se ne motim, so njegove pesmi, ane? Zanima me, če so to samo pesmi, ki so jih uglasbili, ali so kakšne ostale...je tudi kakšna razlaga njegovih besedil mogoče? Baje je Magi veliko povedala o besedilih v Vrati unatrag (npr., da verz "dali znaš, kako želim, da te nađem" govori o heroinu..ampak vprašanje je, koliko so njeni citati avtentični sploh).
Ja, sicer je pa meni tudi Par godina za nas ena izmed najljubših...poleg Kao da je bilo nekad, Oči boje meda, Anestezija, 7 dana, Krug...ma v bistvu so njihovi komadi vsi dobri...brez izjeme. Pa Milan ima tako karizmo, da te kar pribije, ko vidiš kak posnetek...vsaj mene, no.
To pomeni, da je Kao da je bilo nekad dobra zadevica?
Pablo Picasso
Posted 27 October 2009 - 12:12 AM
Posted 27 October 2009 - 03:54 PM
After all this time?
Always.
Posted 27 October 2009 - 05:02 PM
The Cardigans - Live and Learn
Posted 27 October 2009 - 09:01 PM
Lentos - Forget About Us (Barnes & Heatcliff Remix)
Dirty South, Ingrosso VS Julie Thompson - Falling Meich (Gioventus Bootleg Remix)
Posted 28 October 2009 - 12:06 PM
Sem odprla, nisem vedla, da je to ta pesem, in me je tok na Tja spomnla.
Res škoda, ker ne morš videt v misli drugih. A si recimo on še kaj misli o tem, je že vse "pozabil" ...
Posted 28 October 2009 - 05:32 PM
Posted 28 October 2009 - 08:11 PM
Posted 28 October 2009 - 08:17 PM
Šele zdaj to vidim.
Po brskanju po internetu vidim, da je to napisal Feri Lainšček?!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 October 2009 - 09:09 PM
Mozno, da sem jih zamesala s katerim drugim bendom, ker vedno samo na radiu slisim to pesem, vokal me spominja na eno izmed Pandinih pevk (ne vem, katero, ker imajo vse zelo podoben glas). A-a ni Nepremagljivi, pa niso Sive ceste, to poznam, tudi od Fluffy vse poznam, ne najdem pa svojega...
Edit: pesnitev pripada Feriju Lainščku in nosi naslov Najin dan ni pocesan
klik
Aham med komentarji pise, da pesem izvaja bend po imenu Alfa Romeo in Julija. Prvic slisim.
Bajaga - Zažmuri
Bajaga - Ti se ljubis
Posted 29 October 2009 - 07:58 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 29 October 2009 - 08:38 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 29 October 2009 - 09:20 PM
Posted 30 October 2009 - 03:49 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 30 October 2009 - 07:58 AM
Posted 31 October 2009 - 02:46 PM
Posted 31 October 2009 - 02:50 PM
Ta komad mi je ful zalosten, refren pove vse.
Posted 31 October 2009 - 02:54 PM
men je fuuul huuud res, fnt me ne mara k to sliš, včer se je dret začel name tko na hard
Posted 31 October 2009 - 02:57 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users