Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1061 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27492 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 November 2006 - 02:52 PM

Jaaaa, ko eni taki božični kukiji .. Tisti veliki beli .. ki majo tak praškast okus laugh.gif Ne znam opisat oops.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1062 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 November 2006 - 04:11 PM

Tigi ima novo kolekcijo namenjeno negi rjavih las, poimenovano Brunette Goddess. Baje vsebuje vitamine A, C in E, veliko proteinov, pantenol in naravne izvlečke, ki dajejo sijaj rjavim lasem. Zasledila sem še nakaj drugih novosti, med njimi tudi serum za glajenje in lesk las, poimenovan Superficial. Je pa vprašanje, kdaj vse to pride tudi k nam.

IPB ImageIPB ImageIPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1063 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19997 posts

Posted 23 November 2006 - 05:55 PM

tele rjave flaške zgledajo tko privlačno .. oops.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1064 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 23 November 2006 - 06:23 PM

Itak vse tigijeve embalaže zgledajo privlačno tongue.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#1065 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 November 2006 - 09:49 PM

Grem stavit da je kolekcija za rjavolaske draga ko žafran; nekak imam občutek da bodo nove stvari in kolekcije vedno dražje, že famozni S faktor in pa telesna kolekcija sta finančno stopničko višje.
So pa embalaže prav frapantne. wub.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1066 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19997 posts

Posted 23 November 2006 - 09:58 PM

ja, gotov bo ful drago sad.gif

jz bom kupila samo če bo kej u akciji pomoje
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1067 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 November 2006 - 02:46 PM

Tut jz sm že zasledila te stvari na internetu, če bo vse po sreč bom dons naročla po netu tale Superficial v kompletu skupi z dumb blonde ša,ponom in regeneratorejm (ena vsega skupi: 21 angleških funtov pa še mal.). pa še en glos pa šminko bom naročla od tigija...a drgač se tigi kozmetka sploh dobi v slo al se dubi sam to kar je v akcijah(seveda da naročiš akcijo)?
  • 0

#1068 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 25 November 2006 - 05:40 PM

Sinnaia, daj poročaj kakose obnese Superficial. Ja kozmetiko se dobi tudi pri nas.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1069 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 30 November 2006 - 10:45 PM

ej js nevem a js kej narobe delam al sm dobila pokvarjen root boost? kot prvo, a ni ta root boost kao pena? js mesam pa mesam pa mesa in use kar mi vn prtece je mal vodice pa za grahovo zrno neke boge pene... da ne govorim o tem, kaksne zvoke spusca... ampak ok sm si probala vseen nekak to vodico razporedit po lasiscu (zraven sem umirala od smradu po alkoholu bruh.gif), lase posusila s fenom in krtaco, rezultat so pa zavozlani, trdi lasje brez kakrsnekoli sledi o volumnu. uglavnem ful sm razocarana cry.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1070 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 01 December 2006 - 09:45 AM

Reklamiraj in to čimprej.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1071 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 December 2006 - 10:19 AM

crna a mas ti tut ta root boost? kr mogoce pa tko mora bit, pa samo meni ne odgovarja hmm.gif cry.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1072 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 December 2006 - 10:23 AM

Ja, reklamiraj.
To je pena in ne vsebuje alkohola - ne vem, kako si ga vohala.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1073 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 01 December 2006 - 10:34 AM

pikica, root boost pošpricaš direktno na lasišče, ne kot standardne pene, ko jih stisneš najprej na roko ;)
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1074 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 December 2006 - 10:35 AM

ej majkemi tok ogabn smrdi, tist alkohol me je prou rezu u nos down.gif dons grem menjat, upam da mi bojo dal se ksno darilce v opravicilo biggrin.gif laugh.gif
  • 0

#1075 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 December 2006 - 10:52 AM

QUOTE(Blondi @ 1. 12. 2006 - 10:34) View Post
pikica, root boost pošpricaš direktno na lasišče, ne kot standardne pene, ko jih stisneš najprej na roko ;)

Ja, to je res, ampak vseeno pa naj ne bi tak blo, kot ona opisuje. In če si ji pošprica na lase, bi mogla biti gosta bela pena... meni tak dela, kot ona opisuje, ko je nimam več in še špricam najgo.
Alkohola pa nima.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1076 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 December 2006 - 10:55 AM

ja ej, cist tko je, kokr da bi ze zmanjkoval in pol ni nc od nc na konc... a nima alkohola? kako pa lahko pol tok smrdi? prou nategnal so me slap.gif slap.gif slap.gif
  • 0

#1077 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 December 2006 - 11:01 AM

Morda je s tvojim nosom kaj narobe! =) Alkohola NIMA. =)
Pa morda je tudi pumpica kaj pokvarjena, kaj vem. V glavnem, obvezno nesi nazaj.

• 0

#1078 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 December 2006 - 11:14 AM

fak ej racuna nimam slap.gif upam, da se me bo tista frizerka spomnla, drgac sm u kurcu huh.gif Jenna, ti ko spricas (peno ane biggrin.gif ), ti pride ven taka lepa gosta pena al ne?
  • 0

#1079 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 December 2006 - 11:39 AM

Ne, to ni gosta pena, ampak taka vodnata rahla penica.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1080 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 December 2006 - 11:42 AM

No, jaz sem sicer prej napisala, da je gosta pena, ker pravzaprav je tisti moment, ki si jo našpricaš na lase... ampak potem tudi hitro razvodeni. No, vsekakor je po tvojem opisu, kako se tvoja reč obnaša, nekaj narobe!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users