Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1061 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 November 2006 - 04:39 PM

Jenna je v obraz izredno svetla, res ono ful. Tko da če vzameš DMM v odtenku Light Beige (tega ima tudi Jenna), ti 100% ne bo pretemen, ker je takorekoč bel. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1062 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17615 posts

Posted 27 November 2006 - 04:44 PM

Superca! kiss1.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1063 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 27 November 2006 - 05:00 PM

pa sej tega DMM pudra je sam v šestih odtenkih, in ko jih gledam, se mi vsi zdijo dost temni, nevem kje vi vidte skor belga hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1064 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 November 2006 - 05:05 PM

Čak maaaaal ... to je pena, ki pride na faci dejansko velik svetlejša kot pa v lončku, sploh pa če gledaš na tisti oranžno rumeni svetlobi v drogeriji. Moraš nujno probat na obrazu in lepo razmazat, da vidiš končni efekt.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1065 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 30 November 2006 - 09:24 PM

no sej, tud na obrazu in roki sm probavala, in noben ni bil niti približno podoben beli barvi, oz. zelo zelo svetli hmm.gif
  • 0

#1066 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 November 2006 - 09:30 PM

Js mam ful svetlo faco, sej sm limala svoje slike, zgledam kot Mortisha - pa mi je Light Beige kot ulit. In ni 'verodostojno' odtenke probavat na roki, ker je tam koža drugačna. Dobr boš ocenla šele takrat, ko ga boš lepo enakomerno nanesla na obraz.
  • 0

#1067 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 30 November 2006 - 09:32 PM

Nivea Matt Refine Tekoči Puder, DiLeMa, v svoji oceni si napisala, da imajo zelo svetle odtenke , in pa ker nima unga titovi bla bla ... laugh.gif , bi rada probala, če mam mogoče tako kožo kot jo imam po tej sestavini smile.gif

zanima pa me, če mislš, da tak svetu odtenk zame majo (sllika) ? smile.gif
odtenki ne vlečejo na oranžno ?

IPB Image
  • 0

#1068 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 November 2006 - 09:34 PM

Probaj najsvetlejšega, tega sem imela jaz in mi je kul - na faci je veeeliko svetlejši kot v embalaži, verjetno zaradi riževega prahu. Js sm podobno svetla kot ti drugače, pred koncem zime sem že nekak kredasto bela. =)
  • 0

#1069 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 30 November 2006 - 09:39 PM

ok, mogoče grem jutr u dm, ker u drogeriji k mi je bližja, nivee ni ermm.gif

smile.gif
  • 0

#1070 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 01 December 2006 - 04:31 PM

Mi lahko ena predlaga kakšen dobro prekriven puder za mešano kožo?? smile.gif

tenkju wink.gif

• 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#1071 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 01 December 2006 - 09:07 PM

DiLeMa, dons sm bla u dmu in si u lonček dala kr dost tega niveinga pudra, mislm da odtenek rose 02 smile.gif

upam da je mal svetlejš kot N1 od loreal true match ki je trenutno moj , ker potlej si tega kot naslednega omislm smile.gif
  • 0

#1072 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 December 2006 - 11:51 PM

Mladoletna, kolko se jaz spomnim maš ti kožo malo suho ne ? Potem ti jaz ne bi priporočala DMM, če ga imaš namen kupit. Ker ti bo pošastno izsušil kožo. Jaz mam mešano kožo in mi je ful izsušil.
  • 0
Viens, reste ici!

#1073 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 02 December 2006 - 12:02 AM

Če ga malo namažeš je res dokaj svetel(matte mousse) ampak ma tudi rumen podton tako da tako svetel spet ni. Meni je pretemen in mam tako kožo kot mladoletna.Bolj svetel je npr nude matte mousse od avona.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#1074 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 02 December 2006 - 09:03 AM

Ana, DMM sm mela, pa mi je pretemen bil, sem ga dala prjatelci, poleg tega mi je izsušil kožo čist preveč, kar mi ni blo nč preveč všeč ermm.gif
ena sošolka ga ma in bi mogl vidt kako ji stoji na koži, ker ma ful suho, sam nom ji šla jz zdej o tem predavat .. hmm.gif

bluberry: si ti mela že kdaj tega loreal true match ?
  • 0

#1075 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 December 2006 - 10:58 AM

Je tudi odvisno kako na debelo mažeš DMM. Jaz nimam nekih večjih nepravilnosti na koži in ga mažem res ful na tanko, tako da se zelo zlije z mojo poltjo. če pa ga mažeš bolj na debelo za prekrivnost, potem pa tudi temnejši izpade.
  • 0

#1076 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 02 December 2006 - 01:43 PM

za nivein puder pa naj povem, da mi je zloo pretemen, zdej torej iščem enga, ki je mal svetlejš kor najsvetlejši odtenek od loreal true match , ideje mogoče ? smile.gif
  • 0

#1077 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 December 2006 - 12:37 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 2. 12. 2006 - 13:43) View Post

zdej torej iščem enga, ki je mal svetlejš kor najsvetlejši odtenek od loreal true match , ideje mogoče ? smile.gif

Ne vem, pomoje boš to bolj težko dobila, ker je že ta puder res ful ful svetel.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1078 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 04 December 2006 - 01:32 PM

cry.gif

naslednič ko grem v milerja, in je mal več izbire tm, si bom ogledala pudre, upam da najdem kj zloo svetuga smile.gif
  • 0

#1079 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85957 posts

Posted 04 December 2006 - 08:34 PM

Kaj pa če bi si svojega na tanjše mazala? Saj ne rabiš bit zabetonirana, če nimaš večjih nepravilnosti. ermm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1080 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 04 December 2006 - 08:40 PM

Jinadaze, se ti zdi, da mam na zgornji sliki na obrazu velik pudra ?

nimam ga ne, sm pa zmeri z isto količino pudra napudrana smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users