Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#1061 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 June 2010 - 12:23 PM

Skelet je beden, koktejli so kot te vode s priokusi. down.gif

Zvezda pa meni ne pali. Njihove kave so mi premlečne oz. preveč brezokusne, cene pa kar visoke, glede na to, da mi pač kave niso tolko oh in sploh. Tortice sem pa tam jedla lih ene dvakrat. Pa vsakič so imeli ful izropano ponudbo. Pač, ker nisem baš strašen jedec tortic, mi je Zvezda bedna.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1062 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85887 posts

Posted 13 June 2010 - 12:25 PM

^ Meni tudi ne, torte so mi čisto povprečne za to ceno. Sladoleda nisem še probala, moram enkrat.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1063 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 13 June 2010 - 12:34 PM

Meni Zvezda nikoli ni bila kaj preveč všeč- nekaj neprivlačnega mi je v celotni atmosferi.
  • 0

#1064 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 June 2010 - 01:22 PM

Zanimivo, jaz pa sem navdušena. Kava mi je dobra (pa mi skoraj NIKJER ni dobra), pa vse torte, ki
sem jih do zdaj sprobala, so mi VRHUNSKE (in do zdaj so imeli še vse, katere sem naročila jaz in moji
spremljevalci). Tudi kelnarji so korektni in ustrežljivi (enkrat si je en moj spremljevalec nekaj zmrdoval,
pa mu je brez problema ustregel), dasiravno malo domišljavi, pa dobro - dokler me postrežno zadovoljijo,
se naj držijo, kak se hočejo. Sem pa do zdaj bila samo v tisti Zvezdi v BTCju.

QUOTE(Braunkopf @ 13. 6. 2010 - 13:23) View Post
Skelet je beden, koktejli so kot te vode s priokusi. down.gif

Se strinjam. Tam me pa res ne vidijo, pa če bi še ne vem kak bila obupana.

QUOTE(PurePoison @ 2. 6. 2010 - 0:10) View Post

Aja, najbrž sem sicer že napisala, ampak v restavraciji Riverhouse imajo čokoladni sufle s pomarančno omako za katerega bi si pomoje roko odrezala v pravi situaciji. biggrin.gif Res, za dol past.

Jaz sem tam do zdaj bila samo enkrat in bi mogla nujno spet kmalu. ˘-˘
Sem pa takrat za sladico imela ananas z vanilijevo kremo in cimetom ... moram rečti, da je tudi bilo
za sekanje rok bek.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1065 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 13 June 2010 - 02:17 PM

Meni je zvezda fajn. ŽAL pa ne znajo narest dobre sacherce, karkoli drugega je bilo božansko. Bananin sladoled je nekaj fenomenalnega in tega se očitno zavedajo (2,20 za mini kepico postreženo ob mizi).
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1066 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 13 June 2010 - 02:19 PM

Flafi, če nimaš kompanjona za Riverja, se jz javim. ˇˇ Moja slabša polovica namreč ni glih za tako akcijo.
  • 0

#1067 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 June 2010 - 02:37 PM

Kaj mi nisi prej tega omenila, ko sem bila več v LJ!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1068 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 13 June 2010 - 02:43 PM

Kdo bi vedel. laugh.gif
  • 0

#1069 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 June 2010 - 01:32 PM

A je v Ljubljani kakšna afriška restavracija? Spomnim se, da je nekoč bila ena, samo, če kaj vem, so jo že zaprli.

Sem enkrat na enem RD poskusila par jedi, ki so jih pripravili Afričani (kolegi od ene znanke) in je bilo fenomenalno, kr gledala sem. smile.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1070 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 June 2010 - 01:47 PM

Braun, baje naj bi bla na Kranjčevi pri Pop Tv stavbi, restavracija Arcana!

http://splet.enaplus...p?id_objekt=169
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1071 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 June 2010 - 01:50 PM

Aha, sam ima ful slabe kritike.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1072 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 June 2010 - 01:54 PM

Ja, druge pa ni.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1073 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 August 2010 - 07:55 PM

Opcija

naravna prehrana

(na železniški postaji)

Pritegnila me je njihova promocija angleških sendvičev (poskusila sem enega s pečeno zelenjavo - dober), in sem zavila noter, ne ravno pretirano lačna.

Najprej me je presunil ambient - 2 steni sploh še nista ometani, vse je narejeno na pol, v stenah so luknje, kjer šele nekoč bo elektrika.

Vzamem meni - ves umazan, kot da bi bil malo masten.

Si naročim solato, cena 2.60 evra, Pomladna (s koščki piščanca). V solati premalo polivke (dobiš jo v majhni posodici), plus je ta, da je na mizi olje in kis.

Solata dokaj solidna, dokler nisem pojedla vsega sira, paradižnika, in opazila, da zelena solata (ledenka), ni ravno sveža. Nisem pojedla (tudi, ker sem bila že sita) - PLUS tudi ta, da je solata obilna.

Ko sem prosila za račun, sem povedala natakarju, da se mi zdi, da solata ni bila ravno sveža (obljubljajo, da je vse sveže = pripravljeno tisti dan), pa je samo skomignil z rameni, češ . . . da je bil verjetno samo en list slab.

Yeah right. ermm.gif

Ne priporočam, čeprav mi sendviči niso delovali ravno slabi; tudi angleški so bili dobri (solidni).

Nekako želijo biti na nivoji Pret-a-manger, ampak jim spodleti na celi črti. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1074 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 August 2010 - 08:00 PM

Uu, jst pa obožujem Opcijo, sem reden gost in do sedaj niti enkrat nisem bila razočarana. Probala sem že n-različnih sendvičev in solat in so vsi bili božanski. Solate obilne, bogate, te res nasitijo. Glede polivke mi je ful čudno, meni je je bilo čisto dovolj, kvečjemu preveč, ponavadi niti ne zlijem vsega notri.

Ambient super, zanimiv, v svetlo zelenih/belih odtenkih, deluje mi čisto, sterilno. Jaz govorim za tisto v Kopru.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1075 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 August 2010 - 08:02 PM

Ja, ta je šele v nastajanju huh.gif ; ne razumem pa, kje so dobili dovoljenje, da so odprli lokal v takšnem stanju. down.gif

Bom šla še kdaj na kakšen sendvič, so mi VSAJ NA SLIKI delovali dobri.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1076 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 23 August 2010 - 05:55 PM

Jaz sem bila pa ene deset dni nazaj v Trti.
In sicer sem šla tja, ker ste jo na forumu ful hvalili, pa ker sem tudi že od prijateljev v real life-u biggrin.gif tudi slišala veliko pohval.

No, pa nisem bila navdušena. Jedla sem pico s tržiškim radičem, s fantom sva si velko razdelila na pol. Pa je bila še prevelika, mi posledično sploh ni jasno, kdo lahko tam poje celo sam? huh.gif
Ampak ok, velikost nikoli ni minus a ne.
Sicer se mi je zdel radič premalo popečen, in je bil ves nekako moker, skoraj kot da bi jedla špinačne liste. Zato se je zmočilo tudi testo, oz. fila na njem, ki je je bilo zopet preveč. Takorekoč duplo več kot testa in se je zato ločila od njega, kar je malce otežilo normalno jedenje, ker se je vse premikalo, vleklo, padalo dol itd. Sir mi ni pasal zraven, dali so namreč mocarelo, ki mi glih ni dobra spremljava k radiču. Testo je bilo pa tako-tako. Pica je bila tudi malce premalo slana, začimb se ni prida okusilo.

All in all me niso prepričali (fantu je bilo super). Jaz imam pa raje, veliko raje, pice v Favoli, njihova s tržaškim radičem lahko mirno naščije Trtino.

2/5
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1077 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 August 2010 - 05:59 PM

QUOTE(Braunkopf @ 23. 8. 2010 - 18:55) View Post
Sicer se mi je zdel radič premalo popečen, in je bil ves nekako moker, skoraj kot da bi jedla špinačne liste. Zato se je zmočilo tudi testo, oz. fila na njem, ki je je bilo zopet preveč.

Midve z Michelle sva bile enkrat tam in tudi bile razočarane ... naročile eno vegi in je bila skoraj sama
zmrznjena zelenjava, posledično sva imeli župo na testu!!! Sovražim premalo pečene stvari in župo na sredini.
Sem bila pa še ene parkrat, takrat pa bila zelo zadovoljna. Nauk: tam se splača naročiti zgolj pice, ki ne
vsebujejo ogromno zadev gor oz. takih, ki bi lahko bile zmrznjene. Ne vem no, meni so najboljše pice v
Piazzi.

• 0

#1078 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 23 August 2010 - 06:05 PM

Pa nasploh moram pohvalit Favolo. biggrin.gif

Solate, pice in testenine so fenomenalne, ostalega pa še nisem jedla.
Spada pod Kaval group, isti šmorn kot Kaval, le da je meni zaradi majhnosti in dostopnosti (Bežigrad) tole precej ljubše.

Moram izpostavit pico s tržaškim radičem, pa pico s koščki tartufov in olivnim oljem s tartufi njam.gif, bolna sem na to dvoje.
Med tednom zna bit v času kosil bolj zasedeno, ob vikendih je pa super. Ob kosilih imajo velikokrat na voljo kako solato z morskimi sadeži, z olimskih sirom, ali z zelenjavo na žaru. smile.gif Nom nom.

http://www.favola.si/
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1079 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 23 August 2010 - 08:48 PM

Glede Trte - jaz sem enkrat tam naročila ZELENJAVNO lazanjo, v njej je bila pa SAMO in EDINO špinača. sad.gif mad.gif
  • 0

#1080 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 23 August 2010 - 08:58 PM

Me zanima, kaj bi dobila, če bi naročila špinačno lazanjo. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,