Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1061 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 04 July 2007 - 07:38 AM

dilemčič:
Tak pogrešam fanta, da postanem čist solzna, ko prek telefona slišim njegov glas. Ne vem, men se bo enkrat zmešal, tak ga mam rada.

Et tu, Brute? laugh.gif Ma sej, a ni fajn rad se met. happy.gif

lučka:

Zaljubljam se v osebo, ki ni moj fant. In začela sem razmišljat o najinem odnosu. Moram se spovedat v ustrezno temo. Aja, pa živiva skupaj s fantom. Toliko težje vse skupaj. Ali pač ne?

Lučka, če mene vprašaš, niti ne.

I r tud tko mislim. Been there, done that, v bistvu sem še nanovo odkrila zakaj mam svojga tk rada, kjer je unmu tadrugmu manjkalo ''kvalitet''(??) Malo ti popestri vsakdan, in a veri gud way. Ampak pol se zaveš, kolk ti res tvoj dečko pomeni. No, vsaj pri men je bilo tako.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1062 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 04 July 2007 - 08:04 AM

Uh, tako ga missam, da se mi že rola...zadnje čase ugotavljam, da mi je celo boljše (vem, da je žalostno kar delam) da me sploh ne pokliče, ker potem ko zaslišim njegov glas, mi je samo še bolj hudo...komaj čakam, da danes pride, cel en teden je že od kar sma se vidla...čeprav ga bom verjetno spet čakala, in čakala in čakala
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1063 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 04 July 2007 - 08:05 AM

QUOTE(Kami @ 3. 7. 2007 - 13:49) View Post

Kako sovražim neresnost študentov! mad.gif

joj Kami pri nas v službi je čist isto,

jaz se spovedujem, da je moj ljubavnik prespal pri meni, na črno seveda
  • 0

#1064 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 04 July 2007 - 09:07 AM

Jest pa umiram od živčnosti zarad zagovora jutri. Jutri takle čas bo že vsega konc, sam vseen. unsure.gif cry1.gif cry2.gif
  • 0

#1065 rock_chick

rock_chick

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 04 July 2007 - 10:27 AM

Sej bo šlo Frida, bomo tuki stiskal pesti, da bo bolj zihr pa še naši živalčki tačice! In bo šlo brez blemov, boš vidla biggrin.gif
  • 0

#1066 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 04 July 2007 - 10:34 AM

Frida, to imaš zagovor diplome? Kako si kaj pripravljena?
Sicer pa se ne sekiraj, kmalu bo mimo! smile.gif
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#1067 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 04 July 2007 - 10:38 AM

Rock chick in Hsul, hvala obema. kiss1.gif Ja zagovor diplome ja. Pripravljena? Mentor mi ni svetoval nič, sama sem določila, kaj bom povedala, nekaj malega o tem, zakaj sem se odločila o tem pisat, potem pa direkt na peto, glavno poglavje, kjer bom mal razložila zgodovino pojava in njegove temeljne komponente. In to je to.
  • 0

#1068 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 July 2007 - 10:50 AM

držimo pesti!!!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1069 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 04 July 2007 - 11:06 AM

lena sem kot fuks (že 3 ure se odpravljam pod tuš, pa se mi ne da), pa dolgčas mi je (čeprav imam stanovanje takšno, kot da bi bomba treščla in bi nujno morala pospravit)
  • 0

#1070 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 04 July 2007 - 08:36 PM

Z drugimi smo čakali 1 h, da so se profesorce zmigale klicat ljudi noter na izpit. Nas je blo 6 in 2 tipa sta se zmenla kako gresta prva noter in potem so si vsi tako napravili vrstni red. Jaz sm se naredila da ne slišim. Pa se mi ful ni dalo čakat. Ko je profesorca odprla vrata in rekla naj prideta 2 noter, pa sm hitro skočila in šla 1. na izpit. Pol so me s sovražtvom v očeh gledali, ko sm prišla ven. Jbg. tongue.gif
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#1071 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 July 2007 - 02:30 PM

Na kurac mi gre folk, ki razglaša, kako se ni nič učil za en izpit in da ga je nardil in da še sam ne ve, kako. Nekaterim pa dotični izpit uničuje življenja vse povprek. Na jetra mi torej gre, kako eni z nič znanja in s totalnim zeglom nardijo en faking izpit, nekateri pa doktorirajo iz tega, pa ga ne morejo nardit. Ne vem več, kaj naj si mislim. Sem pa ugotovila, da tisti, ki ta izpit naredijo, so skos totalno začudeni (torej ga ne naredijo na podlagi znanja, a ne). Znanja na teh izpitih očitno res ne zahtevajo... ampak trenutno srečo. Mam jih že na sumu, da izpitov sploh ne pregledujejo po teh izjavah nekaterih... Seveda nisem nikomur nevoščljiva (ker moja nesreča oz. sreča ne bazira na sreči oz. nesreči drugih) ali karkoli, ampak tega res ne razumem. Manj veš, manj maš šans, da narediš, očitno.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1072 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 06 July 2007 - 03:08 PM

Jenna, a si mogoče šla kdaj na ogled izpita?

Da pa eni predmeti, oziroma bolje rečeno profesorji na fdv fukajo v glavo, pa vem. Moja prijatlca en izpit dela že nevemkolikič (mislim, da 7ič), pa res ful ovlada. Pa jo čist vsakič vrže. je šla gledat izpite, pa ji vsakiš drugačen razlog padca pove. Enkrat ji je rekla, prvi del izpita je fantastičen za 8-9, drugi del pa mi ni preveč dober,tako da ni za pozitivno. mislim halooo. Medtem pa ena druga (od nje sošolka)gre pogledat, ker ni jasno kaj je lahko dobla 7, ker je misla da bo padla, pa je imela napisano 5, pa prečrtano pa 7, pa si je seštela točke, pa sploh ni blo za pozitivno ohmy.gif

Mi je pa razlagala moja mami, da ko je bla noseča z mano, jo je en tudi tako fukal, da jo dejansko na izpitu sploh ni spraševal nekih ful stvari, ampak na koncu samo: kdaj imate pa rok? pa mami pove...pa ji reče, uh fino, potem boste pa lahko še enkrat prišli blink.gif
  • 0

#1073 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 06 July 2007 - 03:14 PM

sleep.gif
  • 0

#1074 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 July 2007 - 03:37 PM

QUOTE(špelca @ 6. 7. 2007 - 16:08) View Post
Jenna, a si mogoče šla kdaj na ogled izpita?
Baje da to ni pametno, ker si te potem vzame na piko. Jako zrelo, ja.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1075 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 06 July 2007 - 04:22 PM

Jz sm 1x šla in mela pristop v smislu, ne gre mi... ne pa vse sem znala pa vedno fašem 5ko. Ko sm mu to rekla 1x se mu je full fajn zdelo (spet- jako zrelo, a ne, hehe) ampak je ves navudšen mi začel razlagt snov in not padu in načine učenja razlagu in to, in bil full korekten.) Ker nekateri pridejo tja vsi zategnjeni z občutkom da se jim dogaja krivica (saj zato gre, ampak ne smeš pokazat, ker potem se mu zdi, da sočeš bit bol pametn kot on- ma začaran krog)
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1076 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 06 July 2007 - 04:36 PM

QUOTE(Jenna @ 6. 7. 2007 - 16:37) View Post

Baje da to ni pametno, ker si te potem vzame na piko. Jako zrelo, ja.

res al kaj blink.gif

pri nas EF, pa določene (seveda ne vsi) prav podpirajo to, mene je celo prof. za ANG sama vabla, ko nisem nardila. Pri določenih pa si celi kakšno piko izsiliš, jaz sicer še nisem poskušala, pa tudi verjetno ne bom.
  • 0

#1077 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 July 2007 - 10:36 PM

vedno bolj se mi dozdeva, da je treba z vsemi delat v rokavičkah - kaj se je zgodilo s tem, da lahko poveš svoje mnenje naravnost?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1078 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 07 July 2007 - 08:45 AM

uno, k si misls, zdej je pa res konc, zdej bo pa vse ok, lih takrat se ponovi isto kokr vedno, samo v drugacni obliki in meri, pa k res neves vec kaj bi naredu, da se to ne bi vec dogajal, cist nemocen si, lahko samo pocakas da mine samo od sebe. ampak kdaj se vse to konca? kdaj bo ze enkrat pozabljeno? krneki
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1079 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 July 2007 - 10:19 AM

QUOTE(Špela @ 6. 7. 2007 - 23:36) View Post
vedno bolj se mi dozdeva, da je treba z vsemi delat v rokavičkah - kaj se je zgodilo s tem, da lahko poveš svoje mnenje naravnost?

Ja kje pa ti živiš? Danes ne smeš izražati svojega mnenja, če ni ljudsko oz. skladno z večino in če je kritično, d'oh! =)

• 0

#1080 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 07 July 2007 - 01:39 PM

Na živce mi gre ena kolegica k res ne ve pri svojih 25 letih kaj hudiča bi rada, pa še na živce mi gre k kr ene fore kopira od drugih! halo!? a ne morš bit preprosto originalna?!?!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users