Nega mešane in / ali mastne kože
Posted 22 February 2011 - 11:09 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 February 2011 - 01:13 AM
A poznaš kako kremo, ki ima poleg salicilne še kaj glikolne notr?
Mam zdj več flekov kot mozoljev... je pa vseeno tu in tam kak.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 23 February 2011 - 08:09 AM

Posted 23 February 2011 - 10:03 AM

Princeska, to je težko rečt (enim zelo pomaga, enim ne). Meni nič ne pomaga. Salicilno uporabljam predvsem po stiskanju, da so pore vsaj nekaj časa čiste. Kaj pa sicer uporabljaš? Veliko se da dosečt z doslednostjo.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 February 2011 - 01:02 PM
Posted 27 February 2011 - 01:10 PM
Posted 27 February 2011 - 06:01 PM

Posted 28 February 2011 - 09:46 AM
Imam namreč zelo tanko in precej suho kožo, ampak v liniji od brade do ušes se mi pa non stop delajo mozolji (ponavadi podkožni oz. precej veliki) ... menda hormonski.
Zjutraj se umujem z vodo in nanesem kremo: Sanctum organsko vlažilno kremo
Popoldne obraz očistim z: Lavera čistilni gel meta
in se namažem z: Inlight organsko čistilno kremo katero po nekaj časa spet sprerem z Lavera gelom, nanesem Sanctum vlažilni tonik in potem nanesem zgoraj omenjeno Sanctum kremo.
Piling delam enkrat na 14 dni, saj si pogosjete ne upam.
Ima kdo idejo kaj delam narobe oz. zakaj se mi koža nikakor ne popravi. Kreme sem izbrala precej kvalitete (vsaj po sestavinah sodeč).
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 February 2011 - 09:53 AM
Drugače pa ja - tisto so hormonski mozolji (sem imela sama s tem preceeeeejšnje probleme). Edino, kar mi je pomagalo, je bilo to, da sem šla nazaj na tabletke.
Morda bi probala ognjičevo kremo od Lavere (namenjena za problematično kožo)? Meni je ful časa ustrezala - navlažila tam, kjer je koža suha, ne-delala mozoljev tam, kjer je koža mastna.
Posted 28 February 2011 - 11:33 AM
Kami mogoče pa daješ preveč vsega na kožo ?
Jaz sem zadnja leta pristaš samo ene kreme (uporabljam jo že najmanj 6 let) Garnier Total Fresh in navadnega mila (Loccitane, Lush). Ne uporabljam nobenih tonikov, ... Meni taka nega nekak najbolj ustreza.

Posted 28 February 2011 - 11:55 AM
Ampak, če je hormonsko, bo težje to odpraviti.
Kakšne kisline si probala? Da bi se mazala samo po bradi npr.
Princeska, lahko kombiniraš. En večer glikolna, en večer salicilna. Pa seveda vsaj malo zaščite zjutraj, ker to je tako, kot bi delala rahel piling vsak dan in se koža težje brani proti sevanju.
Posted 28 February 2011 - 03:16 PM
Podgana, hvala, jaz sem očitno primer, kjer sploh nič ne ustreza, tale Garnier po dolgem času vsaj uspešno, bomo vidli.
Posted 28 February 2011 - 03:20 PM
Posted 28 February 2011 - 03:41 PM
Posted 02 March 2011 - 10:16 AM
zjutraj se spet samo umijem z vodo in namažem s kremo Sanctum. Zvečer pa se umijem z metinim gelom, čez sicer dam tonik, ampak na tonik pa na kritičen predel samo še ekstrakt čajevca (ki naj bi menda tudi pomagal).
Bom sporočila rezultate, če bo po parih dneh kaj bolje.
Hvala za nasvete.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 02 March 2011 - 11:30 AM

Posted 02 March 2011 - 03:29 PM
http://www2.cudovita...h...c=16853&hl=
Posted 02 March 2011 - 11:24 PM

Posted 03 March 2011 - 09:52 AM
Hvala princeska!
Ja, pol sem prav gledala in niso mel tega...
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users