LUSH
Posted 22 March 2008 - 05:30 PM
Še moja ocena za Think Pink kuglo. ;p - klikiklik
Aja, treba omenit, da se te kugle popolnoma nič ne penijo, če hočeš kakšno penasto dogodivščino! ;-)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 March 2008 - 05:32 PM
Posted 22 March 2008 - 05:34 PM
Jaz sem jih skos topila tak, da sem jih mela v roki, pa dala pod tekočo vodo.
Pri tej TP je kul to, da je voda pink.

Zategadelj je možno, da se fanta malo težje spravi v bano...

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 22 March 2008 - 05:37 PM

Fluffy...jaz pa se nisem mogla upreti spektaklu, kako krogla frli po vodi, pa tak lepo barvo oddaja

Posted 22 March 2008 - 05:44 PM
Posted 22 March 2008 - 05:52 PM
Tale:

P.S Še to, prej si napisala, da nihaš tudi med Mange too masažno...če si želiš sladko, ti je mogoče ne bi priporočala...nisem je še imela, samo nekatere pravijo, da ven bolj kot sladko, seka ven mentol...
Posted 22 March 2008 - 05:55 PM
- The Olive Branch gel za tuširanje
- Jasmine & Henna Fluff treatment za lase
- Karma krema za telo
- Honey I Washed The Kids parfumsko mazilo
- Lip Squeak
- Ma peneča kopel
- Think Pink ali Champagne Supernova kopalna krogla
Bog se me naj usmili. Aja, še vprašanja imam.

Posted 22 March 2008 - 06:03 PM
Posted 22 March 2008 - 06:03 PM

Champagne se topi počasi, okrog 15 minut, tako jo ukamot vzameš ven ko imaš dovolj intenziven vonj, in se takoj neha topiti. Meni je vodo obarvala v mlečno belkasto, se ni videlo dna, listki so se vsi potopili na dno, in niso kaj preveč lepi-bolj cigansko izgleda, no. A vonj vse oddtehta.
Think pink se mi je stopila v roku 2-3 minut, in tudi ko sem jo hotela vzeti iz vode, se ni hotela nehat topiti, pa čeprav ni bila več v vodi, je kr brenčala in se topila, zoprno. Vodo obarva v prozornkasto temno roza. Ima pa tudi intenziven vonj, če ti uspe ti svetujem, da jo zlomiš na pol....samo bo to težka, ker so ful trde

Se boš pa kar skeširala s temle wish listom

EDIT: meni se zdita omenjeni krogli vonjalno povsem različni.
Posted 22 March 2008 - 06:06 PM
Ma bar ima potem res čokoladasto/medeni vonj? Obarva kej vodo?

Aja, ne nimajo 100ml flašk gelov za prhanje v spletni trgovini. Jaz bom kar 200ml Olive Brancha vzela, itak si s fantom vse deliva in gre prej adijo.
Posted 22 March 2008 - 06:16 PM
mazilo HIWTK je rahlo drugačen kot milo...bolj mil, malo bolj svež al kak bi rekla...milo je bolj sladko, toplo. samo kar se tiče sladkobe v Lushu, se meni še noben izdelek ni zdel fulll cukrast (a la Escada stil)...saj so sladki, sladkobno sadni npr...samo vsakega nazaj potem drži kak tipičen Lush zeliščen vonj ipd....ma ne znam več opisat. Moraš it sama tja in šnjofat....
Da ne boš potem jezna, da HIWTK smrdi...mislim da ga najbollje predstavlja ravno trdo milo

Cvetličen ni noben od njiju, niti na daleč. Smetanasta sta oba. Ampak TP vleče na jagode, CS na pomaranče, konjak. In noben ni sladkoben, sta pa "sladka" sadna, v tem smislu, da ne potegne na kislo (vsak, ki sliši pomaranče, pravi ah citrusi, kislo....ampak tu ni to to)...je aromatično. Ko boš probala kateregakoli od njiju, boš videla, o čem govorimo...ko omenjam, da ima vsak še neko zeliščno, aromatično noto, ki se je ne da opisati tle.
Posted 22 March 2008 - 06:21 PM

Posted 22 March 2008 - 06:25 PM
Posted 22 March 2008 - 06:53 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 22 March 2008 - 06:59 PM
Posted 22 March 2008 - 07:03 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 22 March 2008 - 07:10 PM
Posted 22 March 2008 - 07:16 PM
Joooooj, še eno vprašanje - v škatlico, ki se jo kupi za masažne ploščice, kako je to veliko, gre notr tudi recimo masažna ploščica Soft Coeur, čeprav ni ovalna? Verjetno ne, ane ...
Posted 22 March 2008 - 07:50 PM

Glede masažnih škatlic...vanjo pašejo tavelke pločice- Fever, Nutts..nisem še probala, sam po moje da bi Soft coeur pasal noter, ker je precej manjši,a je premer verjetno precej podoben...To razmišljam gledena to, da sem imela že obe SC in Nutts, pa poznam velikost obeh. Samo nisem ziher, če tudi Nutts in podobne, za katere je škatlica namenjena, res takoj pašejo notri. Tudi za šamone za lase imajo škatlice, pa so premajhne, ga je treba mal porabit, da ga zrineš noter...
2 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
-
Bing (1)