Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1061 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 March 2008 - 05:30 PM

Še moja ocena za Think Pink kuglo. ;p - klikiklik

Aja, treba omenit, da se te kugle popolnoma nič ne penijo, če hočeš kakšno penasto dogodivščino! ;-)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1062 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 22 March 2008 - 05:32 PM

Nekatere se čisto čisto malo penijo (tok da vidiš malo mehurčkov), a po 5 minutah pence več ni...nekatere so zelo fizzy, nekatere se potopijo na dno, in jih ni videt. Pa še to, ene se stopijo v 3 minutah, druge pa rabijo 15 minut, da izginejo. Ful so si različne.
  • 0

#1063 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 March 2008 - 05:34 PM

Jaz sem jih skos topila tak, da sem jih mela v roki, pa dala pod tekočo vodo.
Pri tej TP je kul to, da je voda pink. woot.gif
Zategadelj je možno, da se fanta malo težje spravi v bano... twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1064 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 22 March 2008 - 05:37 PM

Mi je pa zanimivo, ker so tili vonji Think pink, American cream, Shimmy shimmy, iz sivke, benzoin smole, ipd...kar sem si vedno predstavljala, kot aromatično, cvetlično. V resnici mi pa vse diši po jagodah in smetani. laugh.gif

Fluffy...jaz pa se nisem mogla upreti spektaklu, kako krogla frli po vodi, pa tak lepo barvo oddaja biggrin.gif Pod curkom vode sem ponavadi topila kopeli...tiste peneče v velikih kosih.

• 0

#1065 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 March 2008 - 05:44 PM

Champagne Snowshowers kugle ne najdem nikjer - misliš mogoče Champagne Supernova?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1066 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 22 March 2008 - 05:52 PM

Ja, oprosti. Zamešala sem ime, ker ima isti vonj z želejem za tuširanje (božični) Champagne snowshowers, pa podobno ime. Mogoče te bodo živcirali tili papirčki (lahko daš v najlonke, pa vse noter ostane). res počasi se topi, in jo imaš lahko vsaj za 3x.

Tale: IPB Image

P.S Še to, prej si napisala, da nihaš tudi med Mange too masažno...če si želiš sladko, ti je mogoče ne bi priporočala...nisem je še imela, samo nekatere pravijo, da ven bolj kot sladko, seka ven mentol...

• 0

#1067 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 March 2008 - 05:55 PM

100x hvala za tako hiter reply, mi kar pridno pomagate pri formiranju moje wishliste, sem že skoraj pri koncu:

- The Olive Branch gel za tuširanje
- Jasmine & Henna Fluff treatment za lase
- Karma krema za telo
- Honey I Washed The Kids parfumsko mazilo
- Lip Squeak
- Ma peneča kopel
- Think Pink ali Champagne Supernova kopalna krogla

Bog se me naj usmili. Aja, še vprašanja imam. oops.gif kako hitro se topita ti moji izbrani kugli (TP in CS), pa kako obarvata vodo. Pri TP bi naj bila pink, kaj pa pri CS? Za penečo kopel MA me zanima enako - opis vonja je tle sploh prekrasen in komaj čakam, da sprobam. ja, pa še to - je med kroglama TP in CS bistvena razlika v vonju, ali sta si ful podobne in se mi zato ne splača vzet obeh?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1068 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 22 March 2008 - 06:02 PM

QUOTE(DiLeMa @ 22. 3. 2008 - 17:55) View Post

- Honey I Washed The Kids parfumsko mazilo

a parfumsko mazilo obstaja?? w00t2.gif ta vonj po karameli in medu je mene dobesedno obsedel
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1069 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 March 2008 - 06:03 PM

Pinga, a je ful osladen? Mislim, imela bi sladkega, ampak ne pa tko, da se voha sam cukr, da me ne bo začela glava bolet.
  • 0

#1070 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 22 March 2008 - 06:03 PM

Glede Ma bar...bo mogoče spet res komu drugačen vonj, meni se tudi zdi enak HIWTK, Soft coeur, in Honey bee (v suhem stanju, v vodi ne). Ampak vsak drugače zaznava, gotovo so pa zelo zelo similar...Uporabiš ga tak, da odlomiš košček in drobiš pod curkom vode...je zelo trd prah, ampak imaš kar nekako oljne prste potem...naredi pa precej pene, imaš za nekaj kopeli...aja, pa cene so višje kot tle, ker so kosi v originalu veliki malo pod 200g. Razen če online odrežejo na pol? V trgovini tega nočejo evil.gif

Champagne se topi počasi, okrog 15 minut, tako jo ukamot vzameš ven ko imaš dovolj intenziven vonj, in se takoj neha topiti. Meni je vodo obarvala v mlečno belkasto, se ni videlo dna, listki so se vsi potopili na dno, in niso kaj preveč lepi-bolj cigansko izgleda, no. A vonj vse oddtehta.

Think pink se mi je stopila v roku 2-3 minut, in tudi ko sem jo hotela vzeti iz vode, se ni hotela nehat topiti, pa čeprav ni bila več v vodi, je kr brenčala in se topila, zoprno. Vodo obarva v prozornkasto temno roza. Ima pa tudi intenziven vonj, če ti uspe ti svetujem, da jo zlomiš na pol....samo bo to težka, ker so ful trde biggrin.gif

Se boš pa kar skeširala s temle wish listom biggrin.gif Kaj veš, če online prodajajo tudi 100ml flaške? Videt ni...

EDIT: meni se zdita omenjeni krogli vonjalno povsem različni.

• 0

#1071 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 March 2008 - 06:06 PM

Kaj pa primerjava vonja pri TP in CS? Sej vem, da sem tečna, ampak zanima me, kateri od teh je bolj smetanasto-jagodast oz. kateri je manj cvetličen (nisem fan izrazito cvetličnih vonjev v negovalni kozmetiki).

Ma bar ima potem res čokoladasto/medeni vonj? Obarva kej vodo? laugh.gif

Aja, ne nimajo 100ml flašk gelov za prhanje v spletni trgovini. Jaz bom kar 200ml Olive Brancha vzela, itak si s fantom vse deliva in gre prej adijo.
  • 0

#1072 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 22 March 2008 - 06:16 PM

Joj, pazabila sem

mazilo HIWTK je rahlo drugačen kot milo...bolj mil, malo bolj svež al kak bi rekla...milo je bolj sladko, toplo. samo kar se tiče sladkobe v Lushu, se meni še noben izdelek ni zdel fulll cukrast (a la Escada stil)...saj so sladki, sladkobno sadni npr...samo vsakega nazaj potem drži kak tipičen Lush zeliščen vonj ipd....ma ne znam več opisat. Moraš it sama tja in šnjofat....

Da ne boš potem jezna, da HIWTK smrdi...mislim da ga najbollje predstavlja ravno trdo milo tongue.gif

QUOTE(DiLeMa @ 22. 3. 2008 - 18:06) View Post
Kaj pa primerjava vonja pri TP in CS? Sej vem, da sem tečna, ampak zanima me, kateri od teh je bolj smetanasto-jagodast oz. kateri je manj cvetličen (nisem fan izrazito cvetličnih vonjev v negovalni kozmetiki).

Cvetličen ni noben od njiju, niti na daleč. Smetanasta sta oba. Ampak TP vleče na jagode, CS na pomaranče, konjak. In noben ni sladkoben, sta pa "sladka" sadna, v tem smislu, da ne potegne na kislo (vsak, ki sliši pomaranče, pravi ah citrusi, kislo....ampak tu ni to to)...je aromatično. Ko boš probala kateregakoli od njiju, boš videla, o čem govorimo...ko omenjam, da ima vsak še neko zeliščno, aromatično noto, ki se je ne da opisati tle.

• 0

#1073 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 March 2008 - 06:21 PM

Res ful hvala za tako hitre in obsežne odgovore, sem res hvaležna. Zdej sem dokončno uredila svojo wishlisto. tongue.gif
  • 0

#1074 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 22 March 2008 - 06:25 PM

men HIWTK ni pretirano osladen, tak medeno karameln "topel" vonj ma
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1075 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 March 2008 - 06:53 PM

Imajo kak balm z istim vonjem kot je Whip Stick Lip Balm? Mene je obsedel.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1076 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 March 2008 - 06:59 PM

Jaz se pa ne morem dokončno odločit med trdima parfumoma Honey I Washed The Kids in Champagne Snow Showers. Hočem sladkega, slastnega, da bo fantu všeč, da ne bo osladen in pretirano meden, raje potem kaj malo bolj vanilijastega s primesmi. I'm lost.
  • 0

#1077 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 March 2008 - 07:03 PM

Honey I washed the Kids je očitno meden, saj lahko sklepaš že po imenu. Pa tudi sicer res diši medeno.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1078 Gold Lion

Gold Lion

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts

Posted 22 March 2008 - 07:10 PM

American Cream ful lepo po vaniliji diši.
  • 0

#1079 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 March 2008 - 07:16 PM

Zdej sm lih vidla, da je med novostmi American Cream trdi parfum. Je to čista vanilija, ali ima še kaj primesi?

Joooooj, še eno vprašanje - v škatlico, ki se jo kupi za masažne ploščice, kako je to veliko, gre notr tudi recimo masažna ploščica Soft Coeur, čeprav ni ovalna? Verjetno ne, ane ...
  • 0

#1080 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 22 March 2008 - 07:50 PM

Zanimivo, tudi AC diši po jagodah, pa vaniliji biggrin.gif Ful lepo.

Glede masažnih škatlic...vanjo pašejo tavelke pločice- Fever, Nutts..nisem še probala, sam po moje da bi Soft coeur pasal noter, ker je precej manjši,a je premer verjetno precej podoben...To razmišljam gledena to, da sem imela že obe SC in Nutts, pa poznam velikost obeh. Samo nisem ziher, če tudi Nutts in podobne, za katere je škatlica namenjena, res takoj pašejo notri. Tudi za šamone za lase imajo škatlice, pa so premajhne, ga je treba mal porabit, da ga zrineš noter...

• 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Bing (1)