Na vsake toliko časa si kupim tale pistacijin namaz, cena je previsoka, ampak je tako dobro, da cel lonček pojem v enem dnevu ...
Oliviers&Co.
Posted 26 February 2013 - 10:05 AM
Na vsake toliko časa si kupim tale pistacijin namaz, cena je previsoka, ampak je tako dobro, da cel lonček pojem v enem dnevu ...
Oliviers&Co.
Posted 26 February 2013 - 10:08 AM
Kakšna pa je cena?
Jaz sem to na Siciliji kupila, se pa te trgovine raje ogibam, ker imajo res super reči.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 February 2013 - 10:10 AM
10,50€. Men je to res zasoljeno, ampak včasih pač sede
So pa dobili novost in sicer balzamični kis z vanilijo. To je tudi skoraj sladkarija, njihov balzamični je res pravi, gost, sladek... skupaj z vanilijevim strokom je pa božanski, bolj za sladice. Mmmm.
Posted 26 February 2013 - 10:17 AM
Ja, drago, ampak za vsake toliko za privoščit si pa že gre.
Ja, ta balzamični kis in jagode s poprom. Super!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 February 2013 - 10:20 AM
Mhm, 0,7 dl tega kisa stane skoraj 13€... :AJEBEŠ:
Posted 26 February 2013 - 02:09 PM
Jaz iama enega drugega, dobila sem ga pa za darilo, tako da ne poznam cene.
Posted 04 March 2013 - 04:31 PM
Zelo dobre praline, manj sladke, dietne. Kupila sem jih v Müllerju.
Za vse ljubitelje marcipana.
Te so me včeraj čakale pri fantu, ker sem mu takrat kazala, kaj moram kupit. x) Res so ful dobre, pomoje bi lahko cele pojedla.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 March 2013 - 04:19 PM
Kupila danes v Kalčku, cena cca 2 in pol evra, ampak prisežem, je vredno:
Dietary and allergen information:
Made in a UK bakery that does not use wheat, nuts, milk, peanuts, sesame, egg or soya.
Suitable for vegetarians.
Ingredients:
Gluten Free Flour Blend* (Brown Rice*, Potato*, Maize*) Sugar *F, Palm Oil*, Lemon Paste (Corn Syrup*, Sugar*, Whole Lemon Peel 2.1%*, Concentrated Lemon Juice*) Lemon Oil 1%
Raising Agent (Sodium Bicarbonate)
Produce of more than one country.*Organically grown ingredient.F Fairtrade ingredients certified to international Fairtrade standards, total 21.%. All ingredients
that can be Fairtrade are Fairtrade.
As they are made without gluten, wheat, milk, salt, buckwheat, soya, nuts, eggs or hydrogenated fat, they can be enjoyed by almost everyone.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 14 March 2013 - 01:08 PM
Jaz ne dam nič na čokolado, sploh na temne ne, ampak Gorenjkina limetina Mistica je res dobra.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 March 2013 - 05:53 PM
Njam. Je pa tako sladek, da ga kvalificiram kot sladkarijo.
Posted 28 March 2013 - 07:16 PM
Sej vem da je bilo že napisano, a Flapjacke se v prosti prodaji (ne na internetu pač) dobi kje?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 March 2013 - 07:17 PM
Mi smo jih prodajali nekaj časa na recepciji zdaj pa že kakšnih pol leta žal ne več.
After all this time?
Always.
Posted 28 March 2013 - 07:21 PM
V Murglah je ena športna trgovina, vo2sport, če ti kaj prav pride.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 March 2013 - 07:22 PM
Hvala. Jaz edino za Maxximum trgovino vem, tako da jih tam naročam, ampak bedno mi je, ker moram naročit 20+ zarad poštnine, zato sem upala, da se jih še kje da dobit.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 March 2013 - 07:47 PM
Jaz sem jih včeraj videla v Mercator Supernova in v trgovini Zrno do zrna (tu jih imajo že par let ves čas na voljo) na Trubarjevi v Lj.
Posted 28 March 2013 - 07:53 PM
V Hipermarketu? Wow, super. Zraven česa pa so, na katerem oddelku, se spomniš cene morda?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 March 2013 - 08:06 PM
Sej vem da je bilo že napisano, a Flapjacke se v prosti prodaji (ne na internetu pač) dobi kje?
V LovingHut-ih so jih ponavadi imeli.
Posted 28 March 2013 - 08:13 PM
Veš da ne vem, cene sploh nisem pogledala, samo zaznala sem jih. Bili so tam nekje blizu kruha, na tistih štalažah. V Zrnu do zrna je veliko več izbire, cena je pa 2€.
Posted 28 March 2013 - 08:16 PM
Hvala, če jih res najdem tukaj v Mercatorju, bi bilo super!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 March 2013 - 08:53 PM
Meni so ti Flapjacki ful dobri. Samo so zelo kalorični, jaz pa se ne morem ustavit, dokler ga ne pojem do konca. V MB jih imajo v trgovini Biotopic.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users