Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#1061 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24575 posts

Posted 04 December 2015 - 01:53 PM

evo idejo za darilo: https://chipolo.net/shop

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1062 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25921 posts

Posted 04 December 2015 - 04:11 PM

Fiona, ce celi zlahti tole podaris, bos morda imela drugo leto mir ... ali pa tudi ne :666:

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1063 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25921 posts

Posted 07 December 2015 - 08:47 AM

Mi smo se letos zmenili, da kupimo samo po eno darilo za vsak par, torej recimo midva za njegova starsa in stara starsa.

Seveda sva bila edina, ki sva se dogovora kolikor toliko drzala, so tud mone vcasih ti njegovi zlahtniki. 

Sva pa dobila en kup uporabnih stvari - orodje za vrt (grablje, lopato, motiko, metlo) in leksikon okrasnih vrtnih rastlin, toolbox s kladivom, zeblji in podobnim, baterijski izvijac/vrtalnik, set za rocno vakumsko pakiranje hrane in posteljnino (roza :D). Vecje stvari sva kar pri njih v garazi pustila, ker je brezveze jih v stanovanje vlacit samo zato, da jih bova potem nosila nazaj v isti kraj. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1064 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 December 2015 - 03:27 PM

Božiček knows me so well :woot:

MCSA00678731_mum5_titel_grau_silber_iso_

• 4

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1065 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19174 posts

Posted 26 December 2015 - 06:56 PM

Haha mene je tud klical bozicek (ata) v cetrtek, ce rabim multipraktik pa sem rekla ne, ker mi je ta mum, ki si ga jaz tudi nameravam kupit, malo to much za bozicno darilo :-)

Dobila sva super darila, to kar rabiva, posteljnino, brisace, desko za wc skoljko, pletene nogavice od ome in prevec sladkarij, ki razmisljam, da bi jih kam podarila.
  • 1

#1066 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 26 December 2015 - 08:06 PM

Jaz pa osramočeno priznavam, da Kitchen Aida skoraj nikoli ne uporabim, ker mi je preveč pucanja in tisto posodo komaj dvignem.  :ph34r: Večinoma kar ročnega, čeprav traja ful dlje. Multipraktika se pa ne bi branila.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1067 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 December 2015 - 08:09 PM

Jaz si bom tu poleg še dokupila nastavek za sekljalnik, ker to tudi fulkrat prav pride.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1068 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 26 December 2015 - 10:50 PM

Jaz pa osramočeno priznavam, da Kitchen Aida skoraj nikoli ne uporabim, ker mi je preveč pucanja in tisto posodo komaj dvignem.  :ph34r: Večinoma kar ročnega, čeprav traja ful dlje. Multipraktika se pa ne bi branila.

A maš stekleno? Jaz ga kar pogosto uporabljam, ga imam pa praktično zraven na pultu, mi ga ni treba prenašat. Ker težek je res in z mojo nerodnostjo bi mi komot na stopalih pristal.

Jaz še nisem bila obdarovana, čakam na Dedka mraza. sem se pa z njim po koliko?? 20 letih slikala :w00t2: 

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1069 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 26 December 2015 - 11:10 PM

Stekleno in kovinsko. Pri nama je tudi na pultu, ker je pac lep. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1070 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 26 December 2015 - 11:23 PM

Potem pa ni izgovora za neuporabo :D. Jaz ima obe kovinski, eno večjo in pač, običajno.

Jaz malo uporabljam blender (ne pijem smoothijev)

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1071 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17306 posts

Posted 27 December 2015 - 09:57 AM

Meni gre ta MUM prav na živce in ga ne priporočam. Saj to debato smo že enkrat imele, ampak za peko to meni ni uporabno. Bi bilo malo bolj, če bi imela vsaj dve posodi, ker velikokrat je treba zmiksati dve stvari (recimo sneg). In kaj boš potem? Vse opral ali imel še en ročni mešalnik zraven? Moj ima 900W pa je kot en ubog dedek. Miksanje mu gre, seklanje in blender sta pa že bolj meh. Z razlogom v kuharskih oddajah večinoma uporabljajo rokice ali ročnega :D

• 1

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1072 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25921 posts

Posted 27 December 2015 - 10:23 AM

Za domaco peko je rocni ponavadi cisto dovolj, problem je edino, kadar rabis vecje kolicine, ker so metlice vseeno malo majhne. Meni se zdi multipraktik dosti bolj uporaben (S-rezilo in po moznosti se drugi nastavki -+ strgalnik, plosca za ribanje jabolk ipd.), tako da si bom verjetno kaj takega prej omislila. 

• 0

#1073 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24575 posts

Posted 09 March 2016 - 09:23 AM

Če komu pride prav - Minicity

• 0

Put A Kilt On It!

#1074 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24575 posts

Posted 22 March 2016 - 09:51 AM

Ideja za otroško darilo, različice tudi po letih - Brainbox

Našadva sva pred kratkim dobila in je super, ker se lahko že sama igrata, pa vsake toliko priletita z novo informacijo v smislu: "mami, a veš, da slon živi 70 let"

• 0

Put A Kilt On It!

#1075 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 22 March 2016 - 10:29 AM

Mi imamo tudi Brainbox. Ker se ne zna brati, smo malo priredili pravila. Ampak je super igra.
  • 0

#1076 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 30 March 2016 - 03:40 PM

Ideje za otroška darila: http://www.pink-masc...-darila-za.html

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

• Guests

Posted 31 March 2016 - 04:46 PM

Kaka ideja za majhno darilo za prijateljico? :) Da ne dam glih flaše vina, ker to je pa čist zadnja možnost. :)

• 0

#1078 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27713 posts

Posted 02 April 2016 - 01:10 PM

Kakšna roža, knjiga?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1079 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 02 April 2016 - 02:47 PM

Ima vrt? Sadike jagod, malin, sadnega grma ali zacimbnic...

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1080 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27713 posts

Posted 02 April 2016 - 08:14 PM

^^
Mmm, lepa ideja. Ali pa za na okensko polico, meni uspevajo npr. paprike skoraj bolje kot na vrtu : ), do pozne jeseni.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users