evo idejo za darilo: https://chipolo.net/shop

Obdarovanje
Posted 04 December 2015 - 01:53 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 07 December 2015 - 08:47 AM
Mi smo se letos zmenili, da kupimo samo po eno darilo za vsak par, torej recimo midva za njegova starsa in stara starsa.
Seveda sva bila edina, ki sva se dogovora kolikor toliko drzala, so tud mone vcasih ti njegovi zlahtniki.
Sva pa dobila en kup uporabnih stvari - orodje za vrt (grablje, lopato, motiko, metlo) in leksikon okrasnih vrtnih rastlin, toolbox s kladivom, zeblji in podobnim, baterijski izvijac/vrtalnik, set za rocno vakumsko pakiranje hrane in posteljnino (roza ). Vecje stvari sva kar pri njih v garazi pustila, ker je brezveze jih v stanovanje vlacit samo zato, da jih bova potem nosila nazaj v isti kraj.
Posted 26 December 2015 - 03:27 PM
Božiček knows me so well
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 December 2015 - 06:56 PM
Dobila sva super darila, to kar rabiva, posteljnino, brisace, desko za wc skoljko, pletene nogavice od ome in prevec sladkarij, ki razmisljam, da bi jih kam podarila.
Posted 26 December 2015 - 08:06 PM
Jaz pa osramočeno priznavam, da Kitchen Aida skoraj nikoli ne uporabim, ker mi je preveč pucanja in tisto posodo komaj dvignem. Večinoma kar ročnega, čeprav traja ful dlje. Multipraktika se pa ne bi branila.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 December 2015 - 08:09 PM
Jaz si bom tu poleg še dokupila nastavek za sekljalnik, ker to tudi fulkrat prav pride.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 December 2015 - 10:50 PM
Jaz pa osramočeno priznavam, da Kitchen Aida skoraj nikoli ne uporabim, ker mi je preveč pucanja in tisto posodo komaj dvignem.
Večinoma kar ročnega, čeprav traja ful dlje. Multipraktika se pa ne bi branila.
A maš stekleno? Jaz ga kar pogosto uporabljam, ga imam pa praktično zraven na pultu, mi ga ni treba prenašat. Ker težek je res in z mojo nerodnostjo bi mi komot na stopalih pristal.
Jaz še nisem bila obdarovana, čakam na Dedka mraza. sem se pa z njim po koliko?? 20 letih slikala
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 December 2015 - 11:10 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 December 2015 - 11:23 PM
Potem pa ni izgovora za neuporabo . Jaz ima obe kovinski, eno večjo in pač, običajno.
Jaz malo uporabljam blender (ne pijem smoothijev)
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 27 December 2015 - 09:57 AM
Meni gre ta MUM prav na živce in ga ne priporočam. Saj to debato smo že enkrat imele, ampak za peko to meni ni uporabno. Bi bilo malo bolj, če bi imela vsaj dve posodi, ker velikokrat je treba zmiksati dve stvari (recimo sneg). In kaj boš potem? Vse opral ali imel še en ročni mešalnik zraven? Moj ima 900W pa je kot en ubog dedek. Miksanje mu gre, seklanje in blender sta pa že bolj meh. Z razlogom v kuharskih oddajah večinoma uporabljajo rokice ali ročnega
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 27 December 2015 - 10:23 AM
Za domaco peko je rocni ponavadi cisto dovolj, problem je edino, kadar rabis vecje kolicine, ker so metlice vseeno malo majhne. Meni se zdi multipraktik dosti bolj uporaben (S-rezilo in po moznosti se drugi nastavki -+ strgalnik, plosca za ribanje jabolk ipd.), tako da si bom verjetno kaj takega prej omislila.
Posted 22 March 2016 - 09:51 AM
Ideja za otroško darilo, različice tudi po letih - Brainbox
Našadva sva pred kratkim dobila in je super, ker se lahko že sama igrata, pa vsake toliko priletita z novo informacijo v smislu: "mami, a veš, da slon živi 70 let"
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 22 March 2016 - 10:29 AM
Posted 30 March 2016 - 03:40 PM
Ideje za otroška darila: http://www.pink-masc...-darila-za.html
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 31 March 2016 - 04:46 PM
Kaka ideja za majhno darilo za prijateljico? Da ne dam glih flaše vina, ker to je pa čist zadnja možnost.
Posted 02 April 2016 - 01:10 PM
Posted 02 April 2016 - 02:47 PM
Ima vrt? Sadike jagod, malin, sadnega grma ali zacimbnic...
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 02 April 2016 - 08:14 PM
Mmm, lepa ideja. Ali pa za na okensko polico, meni uspevajo npr. paprike skoraj bolje kot na vrtu : ), do pozne jeseni.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users