Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#1061 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 28 January 2009 - 07:55 PM

QUOTE(Jinadaze @ 25. 1. 2009 - 21:20) View Post

Kje bi se pa to dalo kupiti?
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#1062 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 28 January 2009 - 08:11 PM

bbnatura.si
  • 0

#1063 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 28 January 2009 - 10:22 PM

Artikel je razprodan. cry.gif Kaj to pol nabavijo polek al ne več? ohmy.gif

QUOTE(155 @ 17. 9. 2008 - 16:45) View Post

okej, že dolg me ni blo tule in sicer zato, ker se mi zdaj ful malo delajo mozolji. happy.gif
zahvaljujoč nekim Sumamed S tabletom, ki mi jih je nazadnje prepisala dermatologija.
ampak mam še vedno zjebano kožo od aken pa teh brazgotnic, ker nism zdržala in sm si skoz stiskala mozolje. oops.gif
naslednji tedn mam s5 dermatologijo, mogoče mi bo prepisala one tablete Roaccutane, samo še vedno ne vem kako bo to pomagalo. ermm.gif
upam na najboljše ! (:

Vse skupaj mi je zelo znano. oops.gif Tudi meni je Sumamed S predpisala in Skinoren pa sem 3 mesc uporabljala pa N I Č !!!! In mi je zdaj kr Roaccutane
frajerka. wink.gif Pa sama vem da nimam tak grozno stanje da bi to rabla... res da mi nič drugega ne pomaga ampak jaz sem se po temeljitem premisleku odločila da jih ne bom jemala. Ker ko sem brala stranske učinke se mi je SMOTLO! Raje mam mozole pa pač rabim malo več pudra, sicer se z vsemi mogočimi kremami matram da bi blo boljše vem da je ČAS moja edina rešitev, verjetno je to pač hormonska težava ker negujem si kožo res ful, tak da pomanjkanje nege zihr ni. laugh.gif

Razmišljala sem še potem o Diane tabletkah, ampak ker majo več hormonov kot Yasminelle, sem vseeno rekla NE ker nočem tolko vsega šita nametat v svoje telo četudi to pomeni pač gršo kožo..

Sem nardila prav? oops.gif
  • 0
Memento mori.

#1064 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 January 2009 - 11:09 PM

Moretina- jz sm mela prou iste stvari na faci kt ti pomoje, res sm prešla vse faze mim .... od malih belih ogrcev do večjih, oz. lojnic, potem navadni drobni mozolji, do rdečih bolečih bunk k so kr stale tm na obrzau in nikol dozorele.... potem ko so se spustile nazaj je od njih ostal rdeč flek kot felk od čika, potem podkožni in svašta res, pravo malo mešano na žaru ej, katasrofa, sam za razliko od vas jaz nisem mela nobenih pripomočkov, nobenih ekstra krem, tonikov, mleka... nič, samo tu pa tam cosmerbo, pa še to sm pol nekje pol leta nazaj opustila in se zdj sam nekje 1x na teden namažem po obrazu, drgač čist pustim na mer.

Mi pa pomaga mal panthol raztopina- pač tonik za obnavljanje sluznice in kože.

Men je pomagu samo čas.... ampak smešn je, ene 3 mesce nekak sm ful srečna in 3 mesce že je koža ful lepša smile.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1065 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 29 January 2009 - 12:34 PM

Jaz do 2. letnika srednje šole sploh nisem imela mozoljev. Potem pa kar naenkrat celo čelo in brada in polno ogrcev po nosu. Kasneje sem odkrila tale forum in si kupila primernejše izdelke. Stanje se je občutno izboljšalo. Sem in tja se pojavi kak izbruh ponavadi pred menstruacijo ali pa ko sem pod stresom - takrat ponavadi kar malo pozabim na nego. Še vedno pa imam kar dosti ogrcev po nosu.
In še to, moram reči da sem res hvaležna sonchiki, da ima tako temo in hitro odgovarja na prispevke.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#1066 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 30 January 2009 - 10:38 PM

QUOTE(Jinadaze @ 25. 1. 2009 - 21:20) View Post

QUOTE(Plain Jane @ 25. 1. 2009 - 21:31) View Post

^^^Uuu, sej res, to mam že tok časa nagledano da sem čis pozabila. biggrin.gif

QUOTE(Jinadaze @ 25. 1. 2009 - 21:33) View Post

Jaz bom tole zdaj vzela, mi zmankuje CK. Bi tut rada kej drugega probala, CK uporabljam že par let. ermm.gif

Ma ve ste me čist s temi posti zmedle, da sem misla da je to krema za obraz in sem bla ful navdušena kr se mi je zdelo prfekt, pol pa vidim da je piling. down.gif

A pozna kera kako kremo/serum z sadnimi kislinami? Rada bi vendar nekaj bolj hardcore oziroma učinkoviteka ampak vseeno naravnega.

• 0
Memento mori.

#1067 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 January 2009 - 11:08 PM

^^Ne, to je krema. Kot CK, sej to je tud neke vrste piling. huh.gif
  • 0

#1068 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 30 January 2009 - 11:45 PM

To je ubistvu krema z kislinami.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1069 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 31 January 2009 - 12:33 PM

Jaz pa res nevem al naj sprobam to od Paul penders ali Avene diacnel? Sm pa brala da kar nekaj uporabnic pravi,da jim AHA kisline ne pašejo in da jim naredijo še več mozoljčkov, zato tudi nevem za kaj naj se odločim. smile.gif
  • 0

#1070 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 31 January 2009 - 01:17 PM

no, jaz osebno s kislinami nisem nič rešila, zdelo se mi je, da jih imam iz dneva v dan še več sad.gif
potem sem začela z Akamutijem, kupila sem si celo zbirko, hidrolat čajeve mirte, čisto eterično olje čajeve mirte in jojoba olje. Vse to sem začela uporabljat in sem vztrjala. Res je, da rezultatov, vsaj očitnih ni bilo čez noč, je pa res, da se mi je koža očitno začela izboljševat in da so se nečistoče na koži res zmanjšale...mogoče ti bodo kisline ustrezale, mogoče ne - meni pač niso, sem se vrtela v začaranem krogu in sem prav vesela, da sem našla nego, ki mi odgovarja in mi vidno izboljšuje kožo.

• 0

#1071 kajci

kajci

sramežljivec

• Člani
  • 66 posts

Posted 31 January 2009 - 02:27 PM

Prijateljici se je zelo izboljšala koža z uporabo izdelkov Juice Beauty- imela je njihov set za problematično kožo.
  • 0

#1072 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 01 February 2009 - 11:14 AM

Meni proti mozoljem najbolj pomagajo
Lush coalface milo za obraz (namen imam preizskusiti tudi Fresh Farmacy)
v poletnem času aloevera gel
pozimi Dr. Hauschka Moisturizing Day Cream
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#1073 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 02 February 2009 - 02:31 PM

Glede Paul Pendersa .. ma ni mi jasno zdaj zakaj pa piše da je piling? blink.gif Jaz bi rekla piling vsemu tistemu ki vsebuje drobna zrnca in se IZPIRA.. ermm.gif

Mična, a ti si z jojoba oljem mažeš po obrazu? Jaz ful nebi upala bi mela ful občutek da mi bo zamašilo pore pa zmastilo kožo ker olje je le olje..
  • 0
Memento mori.

#1074 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 02 February 2009 - 04:06 PM

Obstaja več vrst pilingov. Ta je pač kislinski, z zrnci pa mehanski.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1075 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 02 February 2009 - 09:34 PM

QUOTE(nutella` @ 2. 2. 2009 - 14:31) View Post

Mična, a ti si z jojoba oljem mažeš po obrazu? Jaz ful nebi upala bi mela ful občutek da mi bo zamašilo pore pa zmastilo kožo ker olje je le olje..

Pač je tako, da ni vsako olje takšno, kot večinoma ljudje mislijo da je.
  • 0

#1076 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 09 February 2009 - 04:29 PM

Jaz pa rabim novo kremo za mozolje. Sicer jih nimam veliko, a vseeno bi rabila nekaj za takrat, ko se pojavijo. Do sedaj mi je še najbolj ustezal Klimicin, a ga žal ne delajo več. Bi pa rada nekaj takega direktno za na mozolj, ne za cel obraz kot je npr. Cleanance K.
Mi lahko kaj priporočite?

Malo se nagibam k temu : http://www2.cudovita...mp;#entry585422

• 0

#1077 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 February 2009 - 04:42 PM

A si probala tisto neko Sweetscents zadevo?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1078 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 09 February 2009 - 04:57 PM

Misliš tisti prah? Nisem še.
  • 0

#1079 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 09 February 2009 - 06:05 PM

Kaj pa Akamutijevo olje čajeve mirte? Je bilo tudi že večkrat pohvaljeno kot super sredstvo za mazanje mozoljev.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1080 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 09 February 2009 - 08:01 PM

nutella', jojobino olje je drugačno od ostalih olj - znano je, da ne maši por in uravnava izločanje lojnic. Seveda če je popolnoma čisto, brez primesi in dodatkov, kot je denimo Akamutijevo jojoba olje, ki ga tudi sama uporabljam.

Podgana, eterično olje čajeve mirte je super za namazat mozoljčke lokalno, jih kr potegne vase, že v nekaj urah izsuši mozoljček...jaz ga imam vedno na voljo v kopalnici in takoj ko se pojavi kakšen mozoljček ga takoj namažem. Super stvar.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users