Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1061 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 26 February 2022 - 09:57 AM

No, jaz mama profilov sicer ne spremljam, 1000 ur zunaj mi je tako fajn, taka prizemljena punca s super idejami in random podatki o naravi. Jerneja Ogrina tudi spremljam, mi je fajn. 

Ana je pa ... saj smo že vse povedale o njej, jaz jo vseeno spremljam :D

• 0

#1062 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25917 posts

Posted 26 February 2022 - 10:14 AM

Cardboard folk, peaceful_barb, happyasamother, psychedmommy, ourmamavillage, transforming toddlerhood, tinyheartseducation, recycleandplay, feedinglittles, curious parenting ... Tole sem zdaj s feeda na hitro odčitala, ker sledim veliko profilom, ampak ponavadi ne opazim, s katerega je kaj objavljeno.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1063 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19167 posts

Posted 01 March 2022 - 11:59 AM

Z veseljem spremljam Aljo Skrt in njenega fanta, ki sta se danes z vanom podala na pot okoli sveta.

• 0

#1064 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24569 posts

Posted 02 March 2022 - 08:20 AM

jaz jih ene par spremljam na YT. Tako kot z jadrnico, mi je tudi to kar dobra ideja za preživet kakšne pol leta ali leto življenja :D

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1065 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17303 posts

Posted 20 March 2022 - 11:31 PM

Fedez je pa ocitno resno bolan. Ze pred casom se mi je na njenih slikah in posnetkih zdel skrcen in brez energije. Menda je pred 2 leti bil pri njem sum na MS. Glede na to, da je govoril o zgodnji fazi, je lahko to.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1066 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 21 March 2022 - 06:45 AM

Sem zadnjič nekaj zasledila, da naj bi bil bolan, nisem pa čisto razumela kaj je bil problem, ker je bilo vse v ITA. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1067 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 21 March 2022 - 06:52 AM

Vsec mi je profil cisti_z_mano .
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1068 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 March 2022 - 07:56 AM

Jaz sem ga ravno čez vikend zasledila in me je kar srce zabolelo od vse tiste kemije. Predvsem me je 'fasciniralo' tisto zlivanje mehčalca v kuhinjsko korito kar tako, da lepo diši... Wow. Pa nočem biti preveč obsojajoča, ampak come on, še nikoli ni bilo toliko govora o varovanju narave...
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1069 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17303 posts

Posted 21 March 2022 - 08:10 AM

Mene je takoj spomnila na tiste ameriske ciganke, ki vsak cm prikolice spucajo z belilom. Pa se opremo v hisi ima enako.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1070 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 21 March 2022 - 08:34 AM

Kot povsod, pac locit zrno od plevela? Vsaj vem katere stvari ucinkujejo za kopalnico in kako spucat kaj kar dejansko se nikoli nisem. Te fore s sodo in kisom sem vedla da so a se jih nikoli nisem posluzevala, z mehcalcem tla pomivat pa ne vem, to je vse lisasto in mastno ampak vsakmu svoje. Pecice tud ne znam spucat zgleda in jo zdej bom. Pralnega stroja se nikol nisem in ga bom tudi izgleda prvic.
Kot povsod, take what you like and skip the rest.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1071 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 21 March 2022 - 08:34 AM

Haha Podgana, moja bivsa sefi je bila obsedena z belilom. Porabila sem ga na hektolitre, noro.
  • 0

#1072 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 21 March 2022 - 09:33 AM

Sem zadnjič nekaj zasledila, da naj bi bil bolan, nisem pa čisto razumela kaj je bil problem, ker je bilo vse v ITA. 

Jaz sem zadnjič tudi zasledila, da je Chiara napisala, da on zdaj rabi podporo, ali nekaj v tem smislu, nisem pa šla naprej gledat, kaj je bilo.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1073 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 24 March 2022 - 12:08 PM

Jaz se za njo sprasujem kok ma kupljenih.

https://instagram.co...edium=copy_link

Mohamedov je sam enih 50.

To je prvi in zadnji moj nateg pri enem programu. Sem kupila njen program zaradi drop back tutoriala kao - zaklone. Omg.
Warm up je wtf, totalno narobe dela stvari, hodi iz zaklonov direktno v predklone in to kar kaze promovira beginnerjem.
Nisem bila pozorna da od rojstva prakticno trenira gimnastiko.
Itak potem ne zna tega razloziti odrasli osebi, ce je njej to naravno ze od pamtiveka.
V bistvu to kar prodaja prej pripelje do poskodb kot cesa drugega. Tudi razlozi vaje za en drek. Verjetno je pri programu za spago podobno.

Je pa drugace prijetna punca, prijazna. Sem jo hotla podpret pa mi je zdaj zal, ker je program zanic.

Jaz sem Nini in njenemu možu sledila, ko sta še živela v Švici in ko sta šla naokoli po JV Aziji. Ona je res gibčna. Kot gumijasta igračka, ampak se mi je takrat zdela tak nezanimiv karakter brez kančka karizme. :lol: On pa res obvlada filmografijo in sta tud na Youtubu objavljala vrhunske videje. Sem jima pa nehala sledit, ker je njegov profil postal čist preveč tehničen, ona pa se je vrgla v te vadbe. 

Ej, sem šla gledat koliko Mohamedov imam jaz in jih je 8 Mohamedov. Ampak so se sami prilepili, jih nisem kupila. :lol: :lol: 

• 0

#1074 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 24 March 2022 - 12:14 PM

Sami izgovori 😁

Ne razumem zakaj si rabi neka Lara kupovat sledilce,pa smo ze veckrat ravno o njej govorili,pa jih ima res ogromno.
  • 0

#1075 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17303 posts

Posted 24 March 2022 - 03:15 PM

Takrat jih ni imela. To je bilo recimo 5 let nazaj, ko smo ugotavljale, da je kupila. Slovenke se niso imele toliko sledilcev. Mogoce jih je imela okoli 10k (kar je sicer veliko, ampak ce noben ne ve zate...). Nekako je treba zacet, da ti drugi sledeijo :) Saj nima nobene dodane vrednosti.
  • 0

Tumblr

#1076 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 24 March 2022 - 03:54 PM

Ok, pa to so 'roboti'/nerealni profili, al kako, na kak način se ti potem širi domet, algoritemsko, da se (pogosteje) prikazuješ? Hecno mi je, da lahko to zaobide 'sistem'/ukane platformo, ker za realnim uporabnikom je neko dogajanje, za 'fake' ustvarjenim pa nič. Ali je kaj več za tem? 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1077 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 31 March 2022 - 09:53 PM

Uf,par zelo vsecnih outfitov na raznih profilih mi je vrglo ven zadnje case in sem danes imela cas malo pogledat, ker priznam,da zadnja 3 leta nimam najmanjse ideje kaj se nosi in kaj je in in meni sprejemljivo (sem opazila na forumu, da se nosijo ene stvari, hvala vam 😁). Skratka vsi kao minimalisticni stajlingi in zenske,ki naj bi imele in zagovarjale izcisceno garderobo imajo vsaj 10 parov cevljev na sezono in vsaj 5hlac 🤪. Ampak outfiti so pa krasni v teh nevtralnih barvah. A katera spremlja kak profil,ki je minimalisticen tudi po stevilu kosov?
  • 0

#1078 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 01 April 2022 - 07:31 AM

Preveri koncept kapsulna garderoba.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1079 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19167 posts

Posted 01 April 2022 - 12:40 PM

Čarobni_svet_custev
Super profil!
  • 0

#1080 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 01 April 2022 - 12:42 PM

A si/bos kupila kaj od nje? :)
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users