Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1061 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 May 2008 - 08:23 PM

Oh, ja! Please do! closedeyes.gif

Na vsake toliko probam fanta nasrat, da bi se šel tetovirat, oops.gif a se ne pusti prepričat mad.gif laugh.gif
Ok, dovolj OT. Pardon tistim, ki vam zaradi tega slabi srce.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1062 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 26 May 2008 - 09:42 PM

odločila sem se, da je čas za malce spremembe oz. da si uredim frizuro, ker nimam več nobene oblike.
postrigla se bom na paža, ampak nekako dolžine malce pod brado. a ima katera kakšno slikco (sem lena in se mi ne da cele teme slike frizur pogledat!!!). hvala
(mislim, da bo paž moji novi poletni blond krasno pristojal!)
  • 0

#1063 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 26 May 2008 - 09:46 PM

Hehe, ste dobre wink.gif

Ma js si ne morem sam narastka pramenat, ker nism hotla da so prameni ful izstopajoči in ne odstopajo ful od podlage. Zgleda sam kot da se barva ful lepo preliva. Pa po dveh mescih in pol sploh ne deluje sprano al kej. Ko pa pridem na želeno barvo pol pa sam še po narastku.

Na morju ne bom velik, za zaščito itak uporabljam Revlonov zaščitni sprejček, ki je btw fantastičen. Nega pa je Harologi šampon pa mešanica OH in Aubrey Organics GP balzamov plus občasne home made obloge. Najbrž bom šla na pramene ko pridem z morja, ker bom takrat verjetno tud za postrič hmm.gif Držite pesti da zdržim do takrat wink.gif

Aja Dilema - js sm mela prav to v mislih da ne želim bele lasulje. Ker če so na beli barvi prameni vsaj mal temnejši vmes nardi vse skupaj bolj naravno in veliko lepše. Vendar nočem tako svetle ker sem bolj bledolična in bi potem zgldala kot smrt laugh.gif

Tale mi je zlo všeč naprimer.
IPB Image
  • 0
Why so serious?

#1064 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 May 2008 - 09:56 PM

Supergirl, morda kaj takega:

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

QUOTE(fire-fly @ 26. 5. 2008 - 22:46) View Post

Hehe, ste dobre wink.gif

Ma js si ne morem sam narastka pramenat, ker nism hotla da so prameni ful izstopajoči in ne odstopajo ful od

Tega ne razumem. Sej če greš ti na blond s FUL gostimi prameni skorajda ne izgleda pramenasto in potem ko je narastek, ti jih isto na debelo tudi po narastku našiba. V nobenem primeru niso potem izstopajoči od podlage, tisto je meni ful grdo. Razen če bi prej imele cele lase beljene in bi dala samo po narastku pramene, po dolžini jih pa ne bi imela ... to bi blo pa verjetno precej čudno, ja.

Aja, aja, zdej pa razumem, sem še enkrat prebrala. Ti si morš zaenkrat še celo dolžino pramenat, ker še nimaš željene barve. Kapiram. tongue.gif Drugače pa tale čupa od Simpsonove ni slaba, samo za moj okus je to pretemno in preveč zlato blond. Jaz bi rada bila hladno blond, torej res beli oz. platinasti prameni, ki ne potegnejo nič na toplo, pač pa že skoraj malo na pepelnato blond. Tale odtenek mi je noro dober, so pa tudi prameni in na nekaj takega tudi jaz upam oz. js bi še bolj white:

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1065 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 27 May 2008 - 07:24 AM

That's right thumbup.gif Pol ko pridem na želeno barvo pa smo na konju in me čaka samo še narastek. Pri pramenih je tud to kul, da narastek ni tako močno očiten.
Zame pa mora bit barva mal toplej, ker drugač zgledam peveč bledo. Mi je pa kul tale platinasto blond drugače wink.gif Hehe, namesto da bi komi čakale poletje, morje in sonce pa komi čakamo konec poletja, da se bomo lhk barvale tongue.gif hmm.gif laugh.gif

Od pažev mi je pa ta druga, od Nicole superca. Ko vidm njeno frizurco me ma da bi se postrigla na paž oops.gif
  • 0
Why so serious?

#1066 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 27 May 2008 - 07:29 AM

men so tut lepše bolj tople blond, take medene
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1067 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 27 May 2008 - 08:05 AM

hvala. nekaj takega iščem, mogoče še bolj strog paž. tako ali tako se moram vedno likat, zakaj si potem ne bi privoščila takšnega strogega, popeglanega paža.

(obljubim, da nalepim kakšno slikico, ko pridem od frizerja!)
  • 0

#1068 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 27 May 2008 - 10:12 AM

Meni ma tudi Nicole lepo barvo. Kaj mislite kak bi prišlo, če bi si jaz naslednjič na mojo barvo dala naret čist tanke in goste platinaste pramene?
Si mi dala idejo, Dilema smile.gif

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1069 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 27 May 2008 - 10:19 AM

Dobro bi blo. Dva meseca po tem, pa še zmeraj lahko greš na večjo platino.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1070 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 May 2008 - 10:48 AM

Če si daš narest res goste platinaste pramene, boš zelo svetla, v bistvu platinasta, samo bo bolj naravno izgledalo (kot je na čisto zadnji fotki, ki sem jo nalimala). Ampak potem boš morala tudi narastek pramenat in ne boš mogla kr celga si pobarvat, ker to bi pa pol ful hecno izgledalo. Men ti deluješ bolj oseba, ki bi mela enotno barvo las in potem tudi enotno barvanje narastka. Jaz navijam na to, da se cela farbneš na platinasto, tako, kot si že imela takrat poleti.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1071 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 27 May 2008 - 11:05 AM

Saj ko imaš goste pramene, se dejansko sploh ne vidi, da imaš pramene. Razen odspodaj (ker ti jih ponavadi ne delajo po celi glavi).
Na tisti sliki ko sem jo jaz lepla v temi naših frizur (ko sem v mačko namaskirana) tam imam pramene.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1072 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 May 2008 - 11:07 AM

Men jih bojo moral enakomerno po celi glavi, ker sovražim, da mam pol spete lase in se vidi, da spodaj pa so temnejši in podobne scene.

Tam si imela ti ful lepo barvo, res platinasto blond, ful svetlo.
  • 0

#1073 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 27 May 2008 - 11:12 AM

Ja, to je zato, ker so bili na moje naravne nareti. edino konice so mal rumene ble (ker tam sem mela še pobarvane prej...na oranžno laugh.gif )
  • 0

#1074 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 27 May 2008 - 02:43 PM

Men je ful grdo, če maš pramene sam po vrhu las...pol ti pa veter mal razpiha lase pa je spodi vse enobarvno...
  • 0
Why so serious?

#1075 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 27 May 2008 - 02:48 PM

Eh, saj ni tako. rolleyes.gif
Saj niso sam na zgornji plasti las.

Pa tudi če so speti ni katastrofa, sam se bolj opazi kot npr. po vrhu...don`t ask me why...
  • 0

#1076 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 May 2008 - 03:36 PM

Jaz že vem, da bom pol ure težila, da hočem po celi glavi enakomerno goste pramene. twisted.gif
  • 0

#1077 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 27 May 2008 - 04:05 PM

Sem misla nalepi sliko kako zgledajo ko so speti, pa sem tako debilna gor da raje ne bom laugh.gif
  • 0

#1078 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 May 2008 - 04:11 PM

Ja, dej nalepi. cry.gif Sej lahko faco zbrišeš, če ti je res ni za kazat (čeprav si lepa). sleep.gif
  • 0

#1079 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 27 May 2008 - 04:13 PM

Takrat še nisem bla laugh.gif Bom nalepla v tisto drugo temo.
  • 0

#1080 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 27 May 2008 - 05:00 PM

Grdi raček se je spremenil v prelepega laboda? biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,