Tudi moje ni od danes, ampak je že nekaj dni, odkar sem spekla cheesecake po receptu od Kinky. Namesto jagod sem dala maline. Upam, da se slika vidi.
Posted 07 December 2012 - 06:26 PM
Tudi moje ni od danes, ampak je že nekaj dni, odkar sem spekla cheesecake po receptu od Kinky. Namesto jagod sem dala maline. Upam, da se slika vidi.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 08 December 2012 - 12:33 PM
Istrske fuže s tartufi Jaz ne bom jedla
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 December 2012 - 05:03 PM
Marmelada, okusno izgleda!
Malo bolj pozno kosilo bo danes oz. večerja ... pečen krompir z zelišči in korenje v pečici, zelena solata,
konkretna doza Rumenega muškata.
Posted 08 December 2012 - 10:35 PM
Res ful dobro zgleda Marmelada!
Posted 11 December 2012 - 03:48 PM
Kislo zelje s panceto, pražen krompir.
Posted 11 December 2012 - 03:51 PM
Danes sem naredila zelenjavno mineštro s koruznimi svedrčki.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 11 December 2012 - 04:41 PM
Golaž in polento
Posted 11 December 2012 - 05:38 PM
Posted 12 December 2012 - 10:17 AM
Popečeno polento s paradižnikovo omako, mocarelo.
Olivijo ali Kinky bi prosila za recept. Zasledila sem, da velikokrat delata in po moje mora biti dobro in enostavno
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 12 December 2012 - 10:41 AM
Ful je dobro, imaš tu nekje recept, ali v tej temi ali v temi z recepti, ravno pred kratkim je Kinky pisala.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 December 2012 - 10:58 AM
Ok, hvala!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 12 December 2012 - 03:11 PM
Nekaj sem na hitro skupaj zmetala: na čebuli sem prepražila zeleno papriko, malo bučke (če ne bo okej, jo bom ven zbezala ), por, blitvo, dodala tuno, zalila s pelati, začinila, vrgla not dva sirčka za mazanje, prelila čez testenine, čez naribala sir in dala v pečico. Izgleda ful dobro. No, zdaj se peče.
edit: Taki eksperimenti so se do zdaj še vedno izkazali (recimo špinačni rezanci) in tale ni nobena izjema. Super je bilo!
Posted 12 December 2012 - 03:55 PM
Piščanec po mongolsko, riž
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 12 December 2012 - 03:58 PM
Pašto s popečenim brstičnim ohrovtom in česnom s parmezanom.
Posted 12 December 2012 - 04:26 PM
Jaz sem naredila bučne široke rezance z lososom, belo papriko, mini pelati, kaprami in olivami.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 December 2012 - 05:25 PM
bučkini polpeti, krompirjeva solata
Posted 12 December 2012 - 05:50 PM
home-made pico (pršut, 2 vrsti švicarskega sira, paprika)
Posted 13 December 2012 - 05:46 PM
Veggie tortelini s polento, brokoli in mehiška zelenjava (malo se še kadi ven), zraven je še bila solata - motovilec
Posted 13 December 2012 - 05:57 PM
Kdo mi je pa zdaj minus stisnil, madona?
Barabe!
Posted 13 December 2012 - 05:59 PM
O NJAM!
(jaz ne, haha )
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users