Ampak res pretiravajo, ne rečem LOTR - tam se je lepo izšlo, saj je vsaka knjiga imela svoj film, tukaj pa .... se bojim, da bodo vse po (nepotrebnem) razvlekli.
SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila
Posted 03 August 2012 - 12:06 PM
Ampak res pretiravajo, ne rečem LOTR - tam se je lepo izšlo, saj je vsaka knjiga imela svoj film, tukaj pa .... se bojim, da bodo vse po (nepotrebnem) razvlekli.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 04 August 2012 - 12:48 AM
Tudi mene niti malo ni dolgočasil. Bane mi je bil odličen negativec (vse, od pojave, do kostuma, do glasu, maske), pa tudi Catwoman (Selina) mi je bila - kot sem napisala - zelo dobra.
Vseeno pa zmaga še vedno Joker v prejšnjem delu.
'Ameriški' vložki so tudi mene motili, tipične fraze, ki jih ponavljajo v nedogled (se ne pogajamo s teroristi, bla bla). Ampak vseeno dober izkupiček, film mi je bil všeč kot celota.
Se strinjam z vsem. 2,5 ure užitka, ki ga je film ponudil - vsekakor dobro zapravljen denar.
Ampak brez pretiravanja očitno ne gre... Wayne je praktično neuničljiv, dovolj ga je lopnit po hrbtu, da gre dislocirano vretence nazaj na svoje mesto, on pa skoraj kot nov.
Drugega dela pač ne preseže.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 04 August 2012 - 02:04 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 August 2012 - 02:29 AM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 August 2012 - 08:57 AM
Posted 04 August 2012 - 09:55 AM
Drugače pa morate upoštevate, da je vseeno posneto po stripu.
Tudi recimo ... kako je Bruce Wayne prišel nazaj v Gotham, če se čez reko ni dalo, čez most tudi ne?
Spojlerček:
One possible theory is that he can walk on ice with 'sure-footing' as shown in his training with Ra's Al Ghul in the first film, Batman Begins. He also could have had access to some cold water SCUBA gear and swam under the ice. Another idea is that as Wayne Manor is said to be located outside the city limits (and perhaps off the main island of Gotham), he could have gone back to his home and taken The Bat. This last theory is supported by the notion that Wayne Manor is not shown to have been looted and occupied by the Blackgate Prison escapees.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 04 August 2012 - 05:54 PM
Posted 06 August 2012 - 10:20 AM
A opažate sicer, kaka poplava filmov z otroci je zadnje čase? Ta dva, ki ju je Sally omenila, potem The Switch, Life as We know it, pa še pa još ...
Posted 06 August 2012 - 10:21 AM
Posted 06 August 2012 - 10:24 AM
Meni se včasih kateri prikrade izza hrbta, ker ne vem, da bo tak, potem pa ...
Posted 06 August 2012 - 11:02 AM
Jon Hamm ima lahko kolosalen SRAM, da igra v takih filmih.
Drugače pa seveda obstaja velika tržna niša za take filme, kot recimo za najstniške komedije. Recimo samo,
da to ni ravno moj omiljeni žanr.
Posted 06 August 2012 - 05:56 PM
Posted 06 August 2012 - 06:47 PM
Posted 07 August 2012 - 08:35 AM
Mi je bil pa the intouchables zelo zelo všeč, res ganljiv in zabaven.
Posted 07 August 2012 - 08:47 AM
Posted 07 August 2012 - 08:56 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 August 2012 - 09:00 AM
Naslednji teden je v Dvoru.
Posted 07 August 2012 - 11:23 AM
Jaz bi ga šla pogledat, Frida, if I were you.
Posted 07 August 2012 - 11:27 AM
Posted 07 August 2012 - 11:36 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users