Jump to content

Photo

ASOS

• Please log in to reply
1926 replies to this topic

#1061 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 17 December 2011 - 11:17 AM

Ja, jaz tudi. Zdaj igram neko, ko ugibaš ceno (je podana neka cena za neko stvar, pa označiš če je v resnici višja ali pa nižja). Skoraj vse prav, se vidi, da sem obsedena s to stranjo. laugh.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1062 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 19 December 2011 - 02:11 PM

Jaka razprodaja je tole, nobena od mojih shranjenih stvari ni znižana, ali pa je do danes bila, zdaj pa ni več. butl.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1063 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 December 2011 - 02:12 PM

Od mojih jih je kar nekaj, ITAK, ko nimam keša. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1064 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 19 December 2011 - 02:17 PM

Jaz nič ne rabim in sploh nisem nič pogledala. sleep.gif sem pa naročila fantu srajco za NL, neznižano sicer, ful stiskam pesti, da pride do petka.
  • 0

#1065 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 19 December 2011 - 02:21 PM

Ja, res žalost tale razprodaja. Meni se tudi niti ena stvar ni znižala. So se mi pa nekatere že včeraj zjutraj, ko razprodaje še ni bilo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1066 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 December 2011 - 03:14 PM

Jaz sem danes dobila žabe, moram iti še sicer na pošto, ker me dopoldan ni bilo doma.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1067 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 21 December 2011 - 03:33 PM

Kdaj si pa naročila? Jaz molim da fantova srajca pride do petka.
  • 0

#1068 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 December 2011 - 03:54 PM

Naročila sem 11/12, odposlano je bilo 13/12.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1069 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 21 December 2011 - 04:00 PM

There goes my hope. biggrin.gif Jaz sem naročila v pon, odposlano je bilo ponoči. Saj sem ful optimistično naročila... Bo pa do novega leta. smile.gif
  • 0

#1070 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 December 2011 - 04:00 PM

Letos bo skoraj sigurno.

edit: žabe so krasne! ^.^
  • 0

#1071 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 21 December 2011 - 07:47 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 21. 12. 2011 - 15:14) View Post

Jaz sem danes dobila žabe, moram iti še sicer na pošto, ker me dopoldan ni bilo doma.

Jst sem tudi danes Tangle teezerja dobila, pa sem kupila na isti dan kot FTSE. thumbup.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1072 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 23 December 2011 - 05:09 PM

Jaz sem dobila oba paketa v torek - 9 dni od naročila (paket s perilom pa še čakam) in sta me čakala doma.
Večina stvari mi je fuul všeč, plašč in škornji so mi kot uliti. wub.gif Žabe so fajn, krilo tudi, le v pasu bi bilo lahko za kake 2 cm ožje. Za plašč sem pričakovala, da bo malo debelejši, ampak za ugodno ceno je OK.
Edino prstan mi je premajhen in ga bom podarila naprej, je pa ful kjut zajček. smile.gif

Pa še nekaj glede čevljev - se mi zdi, da so Asos številke več ali manj normalne, pri moji 39 imam dvoje čevlje 6 in ene 7, s tem da slednje so rees komot.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1073 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 December 2011 - 10:23 AM

A se slučajno da vračilo kupnine vrniti na drugo kartico kot tisto, s katero je bilo izvedeno plačilo?
  • 0

#1074 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 December 2011 - 11:23 AM

Mislim da ne. No, piši jim za vsak slučaj in poskusi srečo, ampak načeloma se vrne na kartico iz katere je bilo trgano.

No, moja situacija. biggrin.gif Jaz sem torej naročila tisti trak za lase in rokavice. Seveda so pošiljko zgubili in sem čakala do napisanega datuma, potem sem jim pisala mail. Odgovorili so mi, da naj jim dam še 9 delovnih dni časa. Po teh devetih dneh sem znova pisala in so mi za rokavice denar vrnili, ker jih več ni bilo, trak pa so ponovno poslali. V mailu pa sem napisala, da želim denar nazaj za celotni nakup. rolleyes.gif Ker je bilo to samo 6 funtov se potem nisem razburjala. Vglavnem, trak sem dobila v roku štirih dneh, ampak na svoj mariborski naslov! Jaz sem ga pa takrat naročila na ljubljanskega. To je meni rahlo bedno, kaj pa če bi bilo to naprimer za darilo, ali pa bi jaz pač izrecno želela, da mi pošljejo na drug naslov, potem pa si oni kr malo zmislijo? Sicer je meni itak boljše, ker sem bila v tem času v MBju, ampak halo, kaj pa če ne bi bla?
Vglavnem, jaz jih bom najbrž zdaj za nekaj časa bojkotirala. Prevečkrat je šlo kaj narobe, pa itak moram šparat.
  • 0
Viens, reste ici!

#1075 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 December 2011 - 01:05 PM

Mene je zmotilo, da sem 2 krat nekaj naročila, že potrdila nakup, in plačala, in potem dobila obvestilo, da je out of stock. ermm.gif

Pa da dejansko določene stvari delujejo na njihovi strani 100 krat lepše, kot potem v resnici (primer moja usnjena torba). Jaz ne kupujem več od njih.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1076 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 29 December 2011 - 05:30 PM

10% discount code: LATE10

Tudi na znižano.

• 0

― V. Van Gogh

#1077 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 05 January 2012 - 12:58 PM

Jaz samo sporočam, da sem 19.12. prvič naročala z Asosa in da sem oblekico danes dobila, je tudi pisalo tam do 5.1. in res je bilo 5.1. smile.gif Mi je pa v živo še bolj všeč (barva, model sem itak že probala), mogoče pa še kdaj kaj naročim. Tokrat sem prvič naročila obleke po internetu.
  • 0

After all this time?

Always.

#1078 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 06 January 2012 - 12:31 PM

A ASOS torbic ne bo znižal? hmm.gif
  • 0

#1079 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 06 January 2012 - 02:47 PM

423 je znižanih, lol.

• 0

― V. Van Gogh

#1080 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 08 January 2012 - 01:05 AM

Imam nesrečo, da "moja" ni down.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic