Jaz bom eno tubo porabila v 2 tednih. :S Mažem zvečer po obrazu, hrbtu in dekolteju. 30 ml ni dosti za vse to, ampak verjetno vseeno preveč. Mi je žal, da nisem rekla za dve tubi.

Differin, Skinoren In Podobno
Posted 10 February 2014 - 11:58 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 February 2014 - 12:07 AM
After all this time?
Always.
Posted 11 February 2014 - 12:10 AM
Jaz bi se verjetno bolj na tanko, ampak me ni čisto NIČ peklo, niti koža se mi ni luščila. Skoraj ne morem verjet, pa imam drugače ful občutljivo, še Paula's Choice gel me je fajn pekel.
Drugače se mi pa v prvem tednu ni naredil noben mozolj, potem v drugem pa kar nekaj.
― V. Van Gogh
Posted 11 February 2014 - 12:54 AM
Presneto, kakšne potrošnice ste
Za hrbet je to res ful premalo. PC 10% AHA za telo je že katera probala?
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 11 February 2014 - 01:00 AM
Jina, a obraz te nic ne pece? Mene tut hrbet pa dekolte niti malo, ampak na faci mam pa tako usnjato kozo. Zdaj se tri dni nisem mazala, pa je ze cela nova katastrofa.

After all this time?
Always.
Posted 11 February 2014 - 04:48 PM
Ne, čisto nič. Res pa je, da nisem imela nobenih ranic, ampak tam naj se itak ne bi mazalo.
Za hrbet/dekolte nisem probala še nič drugega, razen tistega, kar sem imela tudi za obraz (PC, LRP, Avene). Se mi ne zdi potrebno, ker imam probleme samo občasno in samo pozimi. Pomagalo bi že, če se ne bi tuširala s tako vročo vodo in potem stalno praskala.
― V. Van Gogh
Posted 26 October 2015 - 02:42 PM
Belakne se dobi samo na recept, ane? A na zeleni ali beli, ali oba?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 October 2015 - 03:24 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 November 2015 - 09:33 PM
Koliko na debelo nanašate Belakne? Za zrno graha, fižola, več? Meni se zdi, da mi bo kar hitro šel, morda dajem preveč.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 November 2015 - 09:54 PM
― V. Van Gogh
Posted 17 November 2015 - 09:56 PM
Uf, a res? Ker sem malo brala za nazaj in je nekdo (Podgana?) napisal, da ga ima že tretji mesec. Če bom jaz naprej tako mazala (dejmo rečt malo več od graha pa manj od fižola ), imam občutek, da ga ne bom imela niti za 1 mesec
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 November 2015 - 10:05 PM

― V. Van Gogh
Posted 17 November 2015 - 10:07 PM
Ampak če mažeš več od fižolovega zrna, to nikakor ni na tanko? Razen če mažeš še kaj več, ne samo obraza.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 November 2015 - 10:11 PM
― V. Van Gogh
Posted 18 November 2015 - 08:18 AM
Jaz sicer mažem 2x na teden. Imam ga pa že od septembra 2014. Je pa res, da ga poleti mogoče 1x na teden pa da ene 3 mesece spomladi nisem uporabljala ničesar. Vsaj pol leta bi mi zdržal ob maži 2x na teden Meni tudi vse druge kreme zelo dolgo zdržijo. Recimo testerje z 1 ml imam vsaj za 4x.
Drugače se ga lahko miksa s kapljico nečesa bolj tekočega (serum recimo). Bo za dlje.
Posted 18 November 2015 - 12:15 PM
Kaj pa zdravnici rečete, zakaj rabite Belakne?
[Napoleon]
Posted 18 November 2015 - 04:47 PM
Mozolji
Posted 18 November 2015 - 04:49 PM
Meni brez vprasanj napise recept, mi nikoli se ni rekla, da ne rabim. Pa vedno za 2 ali 3 tube.
― V. Van Gogh
Posted 18 November 2015 - 06:44 PM
Tudi če sploh nimate problematične kože sicer, vam nič ne komplicirajo?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 November 2015 - 06:53 PM
Jaz po mailu naročam z drugimi stvarmi, ki jih tudi redno dobivam. Pač nimaš zdajle problematične, imaš pa izbruhe ob menstruaciji? Naprimer
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users