Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

#1061 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 29 October 2011 - 09:32 AM

QUOTE(Dragica @ 29. 10. 2011 - 10:00) View Post

Rules of engagement mi je pa prav bedna. Ene parkrat sem gledala na fox life, ma to ni nič smešno.

Mnja, pri Rules gre morda zato, da precej razvijajo karakterje in je potem bolj smešno, če gledaš skoz in od začetka, kot pa posamezni deli.

IT Crowd je tudi super (sem jo pozabila napisat), ampak je ful malo delov in že dolgo ni bilo nove sezone (kljub temu pa si midva večkrat zavrtiva odsek kakega dela in jih večino znava na pamet in se jim reživa že 100ič)

http://www.youtube.c...feature=related

Modern family jaz sicer kao gledam, ampak mi niso tako fajn, niti se ne nasmejim zraven.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1062 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17299 posts

Posted 29 October 2011 - 10:05 AM

Kinky, vem, da zelo gledajo in hvalijo It's Always Sunny in Philadelphia.

''Like Seinfeld on crack''
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1063 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 29 October 2011 - 10:07 AM

danes sem na Fox tv zasledila, da bo tole:

http://www.imdb.com/title/tt1844624/
  • 0

#1064 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 29 October 2011 - 10:16 AM

Kinky, še en predlog, če ti je bil mogoče všeč tudi The Office: Parks and Recreation

Ni tipična humoristična, s tistim umetnim smehom v ozadju, ampak men je zakon. Malo drugačna je tudi, res precej podobno kot The Office, ampak boljš. Preberi si malo ocene, mogoče te bo pa navdušilo za kak del dol potegnit. wink.gif
  • 0

#1065 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 29 October 2011 - 10:30 AM

Na ta office je fant nor in pravi, da je ena boljših serij za njega do zdaj...
  • 0

#1066 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27353 posts

Posted 29 October 2011 - 10:32 AM

Meni je It's allways sunny in Philadelphia kr ena serija, precej bedna. Kot bi gledal kako ameriško najstniško wanna be komedijo.
  • 0

#1067 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 October 2011 - 10:43 AM

QUOTE(Limona @ 29. 10. 2011 - 11:16) View Post

Kinky, še en predlog, če ti je bil mogoče všeč tudi The Office: Parks and Recreation

Ni tipična humoristična, s tistim umetnim smehom v ozadju, ampak men je zakon. Malo drugačna je tudi, res precej podobno kot The Office, ampak boljš. Preberi si malo ocene, mogoče te bo pa navdušilo za kak del dol potegnit. wink.gif

thumbup.gif

Ja, Office gledam, sicer samo po en del, ker me dela živčno, če pogledam več (Dwight, Michael ohmy.gif laugh.gif ); zadnje sezone se še nisem lotila, ker čakam, da bo cela zunaj, pa jo pogledam. Zlodala sem si pa že vse dele 8. sezone (kar jih je do zdaj zunaj). Hvala za še en namig, sem si zapisala, bom naprej preverila tiste stvari, ki so jih soforumašice prej napisale.

QUOTE(Podgana @ 29. 10. 2011 - 11:05) View Post

Kinky, vem, da zelo gledajo in hvalijo It's Always Sunny in Philadelphia.

''Like Seinfeld on crack''

Sem pogledala nekaj delov, ampak me ni pritegnilo. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1068 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 29 October 2011 - 10:50 AM

QUOTE(Kinky @ 29. 10. 2011 - 11:43) View Post

Ja, Office gledam, sicer samo po en del, ker me dela živčno, če pogledam več

Ja, jaz osebno ne morem te serije gledat, ker postanem preveč živčna in ta igralec, ki igra šefa mi tud ni všeč. Fant pa rad gleda... Zdaj si je kupil majico, kjer piše: that`s what she said... biggrin.gif
  • 0

#1069 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 29 October 2011 - 10:51 AM

Zdaj sem se spomnila še ene, če je nisi še gledala: Two and a half men. Meni je super. thumbup.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1070 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 29 October 2011 - 03:05 PM

Kinky, New girl je zdaj nova, dokaj simpatična. Pa res poglej Two and a half men. biggrin.gif
  • 0

#1071 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85973 posts

Posted 29 October 2011 - 03:06 PM

Two and a half men je tudi meni zakon.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1072 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 29 October 2011 - 03:48 PM

QUOTE(Jinadaze @ 29. 10. 2011 - 16:06) View Post

Two and a half men je tudi meni zakon.

Ja, kako sem lahko pozabla. Zelo smešno. thumbup.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1073 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 October 2011 - 09:53 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 29. 10. 2011 - 11:07) View Post

danes sem na Fox tv zasledila, da bo tole:

http://www.imdb.com/title/tt1844624/

So že zunaj 4 deli. Imam dol potegnjene, ampak še nisem pogledala.
  • 0

#1074 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 October 2011 - 09:57 PM

Meni tole deluje izjemno neobetavno.

Connie Britton iz Spin City. thumbup.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1075 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 29 October 2011 - 10:43 PM

Mene je bilo ful strah, da bo Ashton Kutcher vse pokvaril v Two and a half men, prvi del mi je bil precej katastrofa - Charlie je pač Charlie. biggrin.gif Ampak mi je že z 2. delom prirasel k srcu, dejansko paše malo svežine, Charliejeve fore so se že malo ponavljale.
  • 0

#1076 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 30 October 2011 - 12:00 AM

Aha, meni je tudi zelo všeč. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1077 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 30 October 2011 - 02:23 PM

Resnično hvala za vse predloge, bom vse pokomentirala, ko mi uspe pogledati in analizirati.

Za začetek sem si dala dol The It Crowd in pa Modern Family prvo sezono, da vidimo.

Two and a Half Men pa seveda poznam, ampak nisem še sistematično gledala od začetka, ampak nameravam. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1078 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11867 posts

Posted 30 October 2011 - 03:54 PM

Jaz pa izmenično gledam SATC, Modern Family, Entourage, Northern Exposure, sam sem naveličana do amena. Prejle sem dala dol vlečt Friendse, jih nisem še nikoli gledala od začetka do konca, bo pomoje prav ful dobr.
Kinky, seveda poročaj o Modern Family. Jst zdej vlečem del za delom tretje sezone. Men so ful dobri.
  • 0

#1079 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 30 October 2011 - 04:30 PM

Meni tudi.
  • 0

#1080 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11867 posts

Posted 30 October 2011 - 04:40 PM

Kateri lik ti je pa najljubši?
Jaz se sploh ne morem odločit, Cameron mi je definitivno eden boljših, oba pravzaprav. Gloria mi je tud fajn, sploh ta njena vzkipljivost... paše sem not. Claire mi je pa ena navadna tečnoba. Pa Luke mi je ful luškan in simpatičen otrok, smešen kadar se razjezi al pa ko se ful zasekira.. biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users