Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#1061 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 13 May 2006 - 04:33 PM

Na paketek, ki ga vrača dajo en list, se nalepi in potem dobiš kopijo. Če imaš to kopijo pride 1000% na Avon, so pa meni nekaj že ukradli, ker ene parkrat ni bilo potrdila, še na začetku, ker nisem vedela, da ga morajo dat. Ampak od takrat je vse OK, ker če ima stvar to nalepljeno gor morajo dostavit na Avon.
Jaz vedno tako pošiljem, le enkrat je bil kažin, ampak je šlo le za eno malenkost, tako, da se nisem sekirala.

Meni je tako bolj preprosto kot mojo TC lovit, ker je nikoli ne dobim, je ves čas zasedena in zaposlena.

Sem pa ta teden videla katalog 8, super bo. laugh.gif Nekaj nove dekorative, japonke, zelo lep nakit,....uf, komaj čakam. V 7 bom vzela le 2 stvari, me ni nič posebno pritegnilo.
  • 0

#1062 Anie

Anie

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 229 posts

Posted 14 May 2006 - 10:51 AM

jaz dam vedno reklamacijo door to doorju in zahtevam potrdilo wink.gif
do zdaj še nisem imela problemov...so mi vedno reklamirali in se paket ni nikoli "izgubil".
  • 0

#1063 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 14 May 2006 - 12:44 PM

Exotic Beaches sprej za lase sem včeraj sprobala in naredi lase kar precej mehke, tko, da je o.k. Vonj pa tudi ni tako slab.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#1064 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 14 May 2006 - 12:46 PM

Lahko napišeš sestavine v ustrezen forum? Me zanima kakšne so. Hvala.
  • 0

#1065 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 14 May 2006 - 01:41 PM

QUOTE(Irena*)
Na paketek, ki ga vrača dajo en list, se nalepi in potem dobiš kopijo. Če imaš to kopijo pride 1000% na Avon, so pa meni nekaj že ukradli, ker ene parkrat ni bilo potrdila, še na začetku, ker nisem vedela, da ga morajo dat. Ampak od takrat je vse OK, ker če ima stvar to nalepljeno gor morajo dostavit na Avon.
Jaz vedno tako pošiljem, le enkrat je bil kažin, ampak je šlo le za eno malenkost, tako, da se nisem sekirala.

Meni je tako bolj preprosto kot mojo TC lovit, ker je nikoli ne dobim, je ves čas zasedena in zaposlena.

Ok, sam še eno vprašanje oops.gif
Ti daš v paket? Potem ima pa on pri sebi list in ti dobiš potrdilo?

Jz sploh ne vem kera je moja TC, z eno sm mela velike probleme in zdej sploh več ne kontaktiram z njo...
  • 0

#1066 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 May 2006 - 02:03 PM

Ti paket zapreš. On ima pa s sabo samolepilne liste, katere nalepi na škatlo (na tiste liste se piše naslov pošiljatelja in naslovnika). In ti dobiš kopijo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1067 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 14 May 2006 - 02:09 PM

Ok, hvala wink.gif
  • 0

#1068 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 18 May 2006 - 10:40 AM

Zanima me, ali Avon natisne datum izdelave ali do kdaj je uporabno?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1069 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 May 2006 - 12:10 PM

Ja, natisne. Na vsakem izdelku na škatlici je ponavadi datum izdelave. Včasih je tudi na embalaži izdelka.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1070 asja_

asja_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 19 May 2006 - 10:19 AM

Ampak so čudni glede tega datuma do kdaj je izdelek uporaben. Recimo zadnč sm gledala pri toniku- pri slovenskih navodilih ni ne duha ne sluha o tem do kdaj je izdelek uporaben pa sploh piše ful mal o uporabi, pri hrvaških navodilih pa je vse skup bl izčrpno pa še piše zraven da je uporabno 18 mesecev od izdelave.

Sj drgač itak ne delajo prov, po novih pravilih bi mogl bit na vsakem izdelku ena taka oznaka (škatlica s pokrovčkom zraven) in tm v tistmu znaku morjo bit napisani meseci, kar pomen kok mesecev je izdelek še uporaben od odprtja. Tega pa nimajo , je sam en znakec kjer povsod piše 12M, pa karkol že to pomen. Meseci že ne.
  • 0

#1071 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 19 May 2006 - 02:36 PM

Saj to je to, uporabno je 12 mesecev po odprtju. Čeprav drugače je pa 3 leta od izdelave (če ne odpreš prej)-datum, ki je na embalaži, ker oni dajo gor datum izdelave.
  • 0

#1072 bomboncek

bomboncek

sramežljivec

• Člani
  • 7 posts

Posted 25 May 2006 - 09:11 AM

a ni bilo rečeno če naročiš v C da ni poštnine tudi če ne naročiš za 8000 sit?So mi kar 1000 zaračunali,beda cry.gif
  • 0

#1073 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32301 posts

Posted 25 May 2006 - 09:13 AM

če naročiš TUDI v C(pred tem pa si že naročala v A ali cool.gif, potem ti ne zaračunajo več poštnine. wink.gif

Če pa si naročala SAMO v C, je pa to tvoje prvo naročilo in seveda plačaš poštnino, pa še popusta nimaš, če si imela naročilo pod 8000 sit.
  • 0

#1074 bomboncek

bomboncek

sramežljivec

• Člani
  • 7 posts

Posted 25 May 2006 - 09:55 AM

m,hvala.kako pa je kaj z vračilom šmink,naročila sem namreč rdečilo iced coffee in lak za nohte metro mauve ki naj bi se barvno ujemala,pa sta barvi toalno različni lak svetlo roza šminka pa temnejša bolj rdeča kot roza, grozna barva.Poiskusila sem si samo enkrat namazati.Lahko to vrnem?Prijeten dan vsem
  • 0

#1075 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 25 May 2006 - 05:19 PM

Tisto, kar sem prej pisala, o oddaji vrnjenih stvari dostavljalcu, ne drži. Stvari NE SMETE dajati dostavljalcu. Ker so to izrecno prepovedali na Avonu in vam bodo sicer zaračunali stroške pošiljanja.
Šminke vrneš svoji TC. Moraš se dobiti z njo in ji vrniti stvari skupaj z reklamacijskim listkom.
  • 0

#1076 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 25 May 2006 - 07:05 PM

Kaj je sedaj po novem to? Ker še do pred kratkim se je tako delalo, pa niso nič računali.
  • 0

#1077 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 May 2006 - 06:44 AM

jaz sem vprašala svojo vodjo področja in mi je to rekla.
  • 0

#1078 asja_

asja_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 26 May 2006 - 08:47 AM

To je to kar jst že skos tle sprašujem oz. govorim. Čeprov pomoje glede na to da ene punce iz tle redno vračajo prek dostavljalca, men je pa predstavnica to odsvetovala že pred kr neki časa nazaj, mislm da se zdj ne bo kr spremenil da bojo začel zaračunavat. Nevem no.
  • 0

#1079 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 May 2006 - 09:38 AM

Baje so zelo strogo zabičali predstavnicam, da nam morajo povedati.
  • 0

#1080 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 29 May 2006 - 07:44 PM

A se že, da naročiti stvari iz kataloga 7??
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users