Jump to content

Photo

Slike vaših hišnih ljubljenčkov

• Please log in to reply
5577 replies to this topic

#1061 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 May 2007 - 10:00 AM

Bila je Brisa(mi smo njo dobil, ker so enga modela s stanovanja vn vrgl) pa jo je moj bivši fant prekrstil v Brisačo in se je to nekak prijel in obdržalo. Tko, da jo zdej vsi kličejo Brisača:)
  • 0

#1062 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 29 May 2007 - 10:14 AM

QUOTE(luciferka @ 29. 5. 2007 - 11:00) View Post

Bila je Brisa(mi smo njo dobil, ker so enga modela s stanovanja vn vrgl) pa jo je moj bivši fant prekrstil v Brisačo in se je to nekak prijel in obdržalo. Tko, da jo zdej vsi kličejo Brisača:)

25. maja je svetovni dan brisač. A si Brisački kaj posebnega pripravla? biggrin.gif
  • 0
IPB Image

#1063 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 29 May 2007 - 10:15 AM

QUOTE(Hevea @ 29. 5. 2007 - 10:41) View Post

A Brisača je mački ime? biggrin.gif
Drugače sm pa totally in love s tistima dvema morskima pujskoma na prejšnji strani, skoraj sm se zjokala ko sm jih gledala smile.gif Vam bom nekrat še mojega lepega poslikala in prilepla.
A ti imaš tudi pujsija? Fanteka ali punčko? biggrin.gif Poslikaj ga kaj pa prilepi sem slikice.

• 0

#1064 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 May 2007 - 10:22 AM

ja mam, sem ga tud tko dobila, k so se ga eni naveličal, sicer pa mam večino doma tko živalc al pobranih s ceste al pa iz oglasov, k se jih je folk naveliču. Pa fantek je po imenu Pipi, prej je bil pa Herkul, sam je preveč plašen za Herkula tako, da je postal Pipi. Bom prlepla kako fotko:)
  • 0

#1065 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 29 May 2007 - 12:34 PM

Kalypso, ko sem ga dobila za rojstni dan si je prijateljca ogledala dotična mesta in naznanla, da je fantek. Jst sicer nimam pojma, zato ji kr verjamem. Ime mu je Keks in je ful lep, slikat ga pa ne morem, ker se nam je pokvaru digitalc in morem počakat, da oče investira v novega. Ampak ful ful je lep wub.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1066 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 May 2007 - 01:07 PM

[attachmentid=1894] [attachmentid=1895][attachmentid=1896]
[attachmentid=1899] [attachmentid=1898][attachmentid=1897]

Morski prašiček Pipi, veverček Tick, požrešna zlata ribica in Kužka Pika
  • 0

#1067 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 May 2007 - 01:09 PM

Tale morski prašiček je pa ful velik, aneda? laugh.gif In pesika mi je strašno luštna, taka za cartat. oops.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1068 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 29 May 2007 - 01:11 PM

Kakšen luškan pujsek ii wub.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1069 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 May 2007 - 01:13 PM

Je precej velik in len, se mu ne da premikat sploh. Pika pa itaq, sam da vid priložnost, da bi jo kdo čoharil, je že tm:)
  • 0

#1070 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 29 May 2007 - 04:49 PM

Jaaa, res je luškan wub.gif wub.gif Ko ena kepica woot.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1071 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 29 May 2007 - 04:57 PM

Luci, ti imas ja cel zivalski vrt. biggrin.gif Jaz bi pa vevericko. wub.gif Kako se pa stekajo zivalce med sabo?
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#1072 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 May 2007 - 05:30 PM

ne marajo se sploh:)
vevrček je ful žleht, prašiček boječ, sam da prst vid se že skrije v hiško. Pika bi pa čist vse kar mami in kar nimamo mi raztrančirala.

Tko, da vsi na kupu ne morjo bit, so nekak po sobah:)
  • 0

#1073 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 May 2007 - 05:44 PM

[attachmentid=1921][attachmentid=1920][attachmentid=1919] [attachmentid=1918][attachmentid=1917][attachmentid=1916]

• 0

#1074 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 30 May 2007 - 12:25 PM

Ja, ker jaz si tudi zelim imeti se kako zverinco... zajcka, vevercko /ma z vsemi sem obsedena/ pol pa ce trezno premislim, si recem da je boljse ce jih nimam, ker ne vem kako bi se prenasali. Nocem da se stepejo med sabo. Pa sem mislila da tvoji ljubljencki morda zivijo v vecji slogi.

A se vsaj kittens kaj bolj marajo med seboj? Baje da se, ce skupaj odrascajo ane, sicer pa ne. Ker so zelo samosvoje zivalce, znajo bit kr ljubosumne druga na drugo, a. Jih imas pa fuuul. Lepo, ze po slikcah vidim, da se jim carsko godi in da so razvajene.tongue.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#1075 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 30 May 2007 - 12:32 PM

Ej tud mački se ne obožujejo preveč, ker sta dve že stare k nm pršle, una črnobela s kratko dlako je mama od ta črne in črnobele z dolgo dlako, pa te tadruge ne mara. Mah zmešani so vsi, tko kot cela familija:)
  • 0

#1076 rock_chick

rock_chick

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 30 May 2007 - 04:45 PM

Ma s temi našimi živalčki je tko, pobrani so z useh vetrov in so se pač navadl živet skupaj, po sili razmer. Še vedno jim je bolš pr nas kot pa na cesti al pa u zavetišču. Sam smo pretiraval, preveč jih mamo in pol se dogaja naslednje, npr. tigrasta mačka mi je ful zamerla, da sm dovolila drugi mački spat u svoji oz njeni sobi in pol če ji le rata se mi iz maščevanja oz zlobe polula kam, tud na zapiske se mi je že. Tepejo se mačke med seboj tud in so ful hinavske, točn vejo, kdaj je kera brez zaščite in pol se 2 al pa 3 spravjo na eno, in to pol mi vlečemo narazn, k na fronti je tuki učas ermm.gif Veveriček je sploh posebnež, sestro ( Luciferko) takoj napade, ker čuti da se ga ful boji... Mene pa sicer ne takoj, ko se pa spomne da bi, pa itaq ... u napad evil.gif Potem je pa ves razočaran, ker ga spokam nazaj u kletko, me pa valda cel čas grize, moja prva in zadnja veverica definitivno. Psička pa tko ni preveč poslušna in ma zelo razvit lovski nagon, mačkov ne mara in tud neznancev ne, dobil smo jo shirano in polno ugrizov in krast, rečmo še po 8 letih kar jo imamo ni šans da bi hodila zravn , če v roki držiš zaprt dežnik al pa kakšen tak predmet... Se kr zvije v klobčič in ihti, ker misli da jo bomo tepl cry.gif Še največji model je Pipi, je tud pršou k nam, ker so se ga prejšnji lastniki naveličal, je pa tud boječ, sam k ga enkrat zvlečeš u naročje se pol razživi in veselo poje in se carta smile.gif
  • 0

#1077 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26029 posts

Posted 30 May 2007 - 04:51 PM

mate pa pestro ... mi (js) mamo trenutno samo Tika, ceprov me je mel, da bi spet mela mucka (sm gledala fotke enih ful lustnih, sicer pasemskih), ampak sm si premisla pol (ne grem se enkrat cez use to, lustni mackonu gor/dol). ce bojo kdaj 'zacel delat' take mackone, k me bojo prezivel (al pa vsaj sli z mano), pol bi se pa dal kej pogovarjat ... :/
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1078 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 30 May 2007 - 05:06 PM

Heheh, ja, dobra ideja, jsz bi tud tako! smile.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1079 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 30 May 2007 - 09:15 PM

Ma glavno, da jih imate vse radi in da vam one vracajo to ljubezen, ane. Zivalce prinesejo ful pozitive...pa takih smesnih pripetljajev. Za to jih pa imamo ane, da nas razveseljujejo.
  • 0

#1080 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 30 May 2007 - 09:28 PM

Jp, točno tako:)
Js ne bom nikol pozabila, kako se je naša Brisača učila plezat, mačkm je to v naravi, že znajo od malega al kaj js vem. Vglavnem ona pa je plezala po človeško, je tačke dajala eno za drugo v špranje od ograje na verandi. Ostali so pa tko, kot vsi normalni muci skočil s tal na ograjo. Ali pa, ko sta se z Goldijem lovila na travniku, on je ovinek zvozil, ona pa direkt z glavo v drevo, pa še cel kup takih smešnih prizorov je bilo in bo:)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users