Jump to content

Photo

Razna vprašanja glede prehranjevanja!

• Please log in to reply
5052 replies to this topic

#1061 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 06 February 2011 - 12:16 PM

A to je un otok na sredini, kjer ti smoothije mešajo? Meni so super, majo zelo veliko izbiro, lahko pa tut sam izbereš 3 različna sadja in vrsto soka (jabolčni ali pomarančni). Jaz jih bom samo zdaj začela opozarjat, naj mi dajejo manj soka, ker naredijo zelo tekoče, jaz mam pa raje malo bolj goste smoothije, tut če ga je zarad tega malenkost manj.
  • 0

After all this time?

Always.

#1062 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86442 posts

Posted 06 February 2011 - 12:21 PM

Ja, to mislim. Hvala, moram it probat enkrat, vsakič pozabim.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1063 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 06 February 2011 - 12:30 PM

3 deci stane 2€, pol litra pa 3€. Ni spet tok poceni, ampak meni so fajn, pa še sama ne rabim packat. Jaz si ga vedno kupim, ko sem v Cityu. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1064 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 06 February 2011 - 12:31 PM

To je pa ful ceneje kot v Juiceboxu. Jaz si ta "štant" vedno samo ogledujem, nisem pa še nikoli pila smoothieja tam. Bom poskusila ob naslednji priliki.
  • 0

#1065 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 06 February 2011 - 01:10 PM

Koliko pa stane v Juiceboxu?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1066 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29888 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 February 2011 - 01:19 PM

4.5 deci je 4.5 €, manjših količin si pa nisem zapomnila.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1067 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 06 February 2011 - 03:01 PM

Jaz grem včasih za malico si po smoothie v cp ampak sem vedno kar malo tečna ko je una suha črna, ker vedno pozabi dat jogurt!!! Ena malo močnejša blont naredi vedno ful dobrega smile.gif
  • 0

#1068 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 06 February 2011 - 03:13 PM

Meni še nikoli do zdej niso dal jogurta. Jaz vedno naštejem tri vrste sadja pa zraven pomarančni sok. Verjetno morš kaj rečt, če želiš drugače? Majo pa tut ful imen za razne smutije in šejke, ampak tistih še nisem probala. Najraje vzamem ananas, jagode in pomarančo. YUM!!
  • 0

After all this time?

Always.

#1069 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 06 February 2011 - 03:47 PM

QUOTE(Špela @ 6. 2. 2011 - 13:19) View Post

4.5 deci je 4.5 €, manjših količin si pa nisem zapomnila.

blink.gif bolano.

Pri nas v Evroparku majo enake cene kot je Nincha povedala. Probam vsakič drugega pa so mi čisto vsi do zdaj bli dobri. Ampak vedno vzamem 3dcl, ker mi je prek za dosti. Jaz se najem od tega.

• 0
Memento mori.

#1070 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 06 February 2011 - 03:51 PM

^^To je res, jaz sem zadnjič vzela 5dcl, pa sem se na koncu že prav mučila z njim ker mi je preveč! 3dcl je ravno prav. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1071 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 February 2011 - 03:57 PM

Meni pa ful niso dobri ti smutiji.
  • 0
Viens, reste ici!

#1072 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86442 posts

Posted 06 February 2011 - 04:15 PM

Meni je pa pol litra ravno prav. Ampak vedno mešam s sokom, ne maram pregostega.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1073 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23397 posts

Posted 06 February 2011 - 04:23 PM

Joj, fajn bi bilo, če bi jaz našla doma ta reklamni letak s kuponom. smile.gif Cena je vsekakor ful ugodna. smile.gif Čeprav jaz glede tehnike ne zaupam preveč nekim takim x znamkam. Seveda pa je mogoče, da je čisto v redu a ne. Me mika. Pa fajn je tudi, da ima litersko posodo zraven. Ne vem ali bi bilo fajn tega nabavit, ali raje en Philipsov, Boschev palični za kakih 20 €. hmm.gif

Jaz sem zadnjič malo gledala v Big Bangu. Sem si ogledovala bolj palične mešalnike, ker so bolj poceni kot tisti blender mešalniki. Eni imajo zraven še ta nastavek - posodo, tako da je to pomoje skoraj isto, kot navaden mešalnik. Me pa zanima, a je ful razlika, če je ima mešalnik moč 300W ali pa 600W? A ta 300W ravno tako dobro zmelje itd.? Ti 300W se dobijo za okoli 20-30€, močnejši pa so bili okoli 50 ali več.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1074 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 06 February 2011 - 05:00 PM

QUOTE(Marmelada @ 6. 2. 2011 - 16:23) View Post

Joj, fajn bi bilo, če bi jaz našla doma ta reklamni letak s kuponom. smile.gif Cena je vsekakor ful ugodna. smile.gif Čeprav jaz glede tehnike ne zaupam preveč nekim takim x znamkam. Seveda pa je mogoče, da je čisto v redu a ne. Me mika. Pa fajn je tudi, da ima litersko posodo zraven. Ne vem ali bi bilo fajn tega nabavit, ali raje en Philipsov, Boschev palični za kakih 20 €. hmm.gif

Jaz sem zadnjič malo gledala v Big Bangu. Sem si ogledovala bolj palične mešalnike, ker so bolj poceni kot tisti blender mešalniki. Eni imajo zraven še ta nastavek - posodo, tako da je to pomoje skoraj isto, kot navaden mešalnik. Me pa zanima, a je ful razlika, če je ima mešalnik moč 300W ali pa 600W? A ta 300W ravno tako dobro zmelje itd.? Ti 300W se dobijo za okoli 20-30€, močnejši pa so bili okoli 50 ali več.

litrsko, decembrski, silvestrski....
Moj palični ima 300W in čisto solidno zmelje. Sploh nimam nobenih pripomb sleep.gif
  • 0

#1075 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27991 posts

Posted 06 February 2011 - 05:07 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 6. 2. 2011 - 17:00) View Post

Moj palični ima 300W in čisto solidno zmelje. Sploh nimam nobenih pripomb sleep.gif

Ze en cas se navdusujem nad "tvojim" palicnim mesalnikom, ga ima tudi tasca, mi je vsec, ker ima se vse one nastavke poleg, ne maram imeti petih aparatov za pet razlicnih namenov. Šara. :|
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1076 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 06 February 2011 - 05:09 PM

Jaz od mašinerije sploh nimam nič drugega (mikser, blender, palični....all in one).
  • 0

#1077 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27991 posts

Posted 06 February 2011 - 05:10 PM

yes.gif

Zadnjic bi ga ze vzela, ce ne bi bil zadnji, nisem hotela tistega s police, ki ga vsi vlacijo po rokah.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1078 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23397 posts

Posted 06 February 2011 - 05:21 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 6. 2. 2011 - 17:00) View Post

litrsko, decembrski, silvestrski....

Ja, sem videla takoj, da sem se zmotila ampak se mi ni dalo it popravljat. biggrin.gif
Jaz se zaenkrat tudi bolj nagibam k paličnemu, ki bi imel zraven še "mešalnik nastavek" ali pa tudi samo navaden mešalnik brez dodatkov, odvisno od cene. Za doma bi nam bolj prav prišel, kot razni mikserji, za pasiranje in podobne stvari. Pri fantu pa imajo tako varianto, tudi v redu zmiksa ta mala posoda.:
IPB Image
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1079 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 06 February 2011 - 05:23 PM

Mi mamo tak mešalnik kot je ta gor, in se da nanj pritrditi tudi paličnhi mešalnik, all in one. biggrin.gif Super zmiksa, tudi zmrznjeno sadje, nimam pripomb.
  • 0

After all this time?

Always.

#1080 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 February 2011 - 06:59 PM

Jaz velikorat pijem smoothie v CP, sam Sinnaia, niso primerljivi z Juiceboxom, meni so v JB ful boljši pa bolj zdravi. Sicer tukaj tudi najdeš par zdravih kombinacij, ampak večina so narejeni z mlekom (mastnim!), piškoti, nutello ali pa dodajajo jabolčni sok, ki je un iz tetrapaka down.gif jaz sem jo zadnjič prosila za en smoothie brez nutelle pa me tko pogleda k budalo, a nutelle pa ne? Ja ne! Pismo k da je to tok težko razumet.

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users