Jump to content

Photo

Novice po SVETU

• Please log in to reply
1789 replies to this topic

#1061 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 09 November 2016 - 07:53 PM

Saj nista bili samo dve izbiri.

You don’t reverse bad policy by electing a slightly less-bad candidate. No. You need to start endorsing candidates who are actually worthy of leading our country.

In many ways, America deserves the situation we’re in.

http://www.usatoday....party/93306900/

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1062 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 10 November 2016 - 01:11 AM

Realni sta bili samo dve. Izbirali so pa med koliko? Štirimi?
  • 0

#1063 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24559 posts

Posted 10 November 2016 - 09:19 AM

Bežimo, Trump prihaja
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1064 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 10 November 2016 - 05:59 PM

Realni sta bili samo dve. Izbirali so pa med koliko? Štirimi?

Ja, vedno sta nominirana dva glavna kandidata (primaries), volijo lahko pa kogarkoli. S posledicami, seveda. Če bi DNC namesto Clintonove nominiral Sandersa, ki je trenutno najbolj popularen politik z ZDA, bi bo raziskavah sodeč zmagal slednji.

• 0

― V. Van Gogh

#1065 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 10 November 2016 - 06:00 PM

Ah, po bitki so vsi generali...
  • 0

#1066 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 10 November 2016 - 06:43 PM

Mnja, jaz tudi menim, da bi imel Sanders dosti vecje sanse, glede na to, da so zelo ocitno hoteli outsiderja in ne Clintonove/establishmenta oz. nadaljevanja politike kot je bila, in so bili pripravljeni na racun tega marsikaj spregledat. Ampak meni je bil Sanders tako ali tako zelo vsec (kot tudi mnogim drugim), za njegov zaton (in na koncu tudi poraz Clintonove) so pa odgovorni tudi mainstream mediji in pa njihov bebast sistem podeljevanja glasov (da o tem, kdo vse ni upravicen do glasovanja oz. mu je to krepko otezeno, sploh ne zacnemo). Pa seveda prepotentnost demokratske stranke, ki se ni ozirala ne levo, ne desno, ampak masirala dalje po notah, ki so si jih izmislili in predvidevali, da bo narod zacel zvizgat zraven, ce ne bo imel druge opcije. Pa so se usteli. 

Drugace pa Truma caka se par preizkusenj pred januarjem, tako da bomo videli, kaj se bo na koncu izcimilo iz tega.

Mi je bil pa concession speech od Clintonove vsec, res tak iskren, nic pretenciozen, humbled. Take je zal nismo videli dovoljkrat. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1067 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 10 November 2016 - 07:07 PM

Meni je čedalje bolj zaskbljujoče, koliko ljudi zdaj goreče podpira Hillary samo zato, ker so pristali s Trumpom. Kar naenkrat si zatiskajo oči pred vsemi njenimi grehi in sploh ne vidijo več skozi nastalo meglo, kot sposobno za predsednico pa jo imajo ravno zaradi njene kulturne prezence in primernih izjav (ki jih javnost rada sliši), ki so v popolnem nasprotju s Trumpovimi.

Da o zavajanju in pristranskosti medijev ne govorim. Saj tudi Obama ni tako priljubljen kot ga prikazujejo, sploh med revnejšim slojem. V osmih letih ni naredil nič konkretnega, samo nadaljeval je z Bushevo politiko. Hillary pa bi delala enako.

• 0

― V. Van Gogh

#1068 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 11 November 2016 - 07:03 AM

Meni je Sandersa zelo žal, je bil pravi glas razuma v tem murica reality showu.

• 1

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1069 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 12 November 2016 - 11:52 AM

http://www.dailymail...social-facebook
  • 0

― V. Van Gogh

#1070 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46036 posts

Posted 09 January 2017 - 05:53 PM

'Annoying' anti-cowbell campaigner denied Swiss passport  Švicarji pač.

• 0

#1071 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24559 posts

Posted 26 January 2017 - 08:28 AM

https://www.facebook...26164627777917/

upam, da se vidi

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1072 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16833 posts

Posted 26 January 2017 - 01:51 PM

Osebno Trumpa ne maram, mi je pa všeč njegov začetek.

Za razliko od vseh pred njim imam občutek, da bo v času svojega predsedovanja tudi kaj naredil ne pa samo flancal.

Vsekakor pa bo moral malo stopit nazaj, ker v svetu z brezkompromisnimi odločitvami pač ne gre.

In ja, mislim da je klovn.

Mislim pa tudi, da bi se po njegovih odločitvah (time will tell....) lahko zgledovalo več politikov (tudi naših), ki jih plačujemo samo zato da odsmrdijo svoj mandat in ne naredijo ničesar.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1073 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 26 January 2017 - 06:38 PM

Jaz pa nisem prepričana, da bodo nekatere njegove odločitve, ki so ali bodo bile dobre prevladale nad slabimi. Teh je pa že kar nekaj bilo.

Na to temo: https://www.dnevnik.si/1042760652

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1074 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16833 posts

Posted 26 January 2017 - 07:08 PM

Frcica, link ne dela...
Lahko poskusis se enkrat?
Mene je drugace strah samo tega, da bo pocasi v svetu prevladovala desnica. Po moznosti bo teh radikalnih skupin vedno vec. Da ne govorim, kako nestrpni so ljudje in kako posplosujejo....nasilje pa rodi nasilje...
Ne vem no...najrajsi sploh ne berem prevec, ker prihodnost pomojem ni roznata.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1075 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 26 January 2017 - 08:06 PM

Popravila

Če imaš možnost, v Sobotni prilogi je odličen intervju z Mladenom Dolarjem. Ampak seveda tudi on ni optimističen, je pa rekel, citiram: "ne morem drugače kot, da zaupam v moč idej.zaupam v ideje". To je res vse kar nam ostane.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1076 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16833 posts

Posted 26 January 2017 - 08:17 PM

Bom si prebrala, mami ima dnevnik.
  • 0

#1077 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 January 2017 - 08:25 PM

Če imaš možnost, v Sobotni prilogi je odličen intervju z Mladenom Dolarjem. Ampak seveda tudi on ni optimističen, je pa rekel, citiram: "ne morem drugače, kot, da zaupam v moč idej.zaupam v ideje". To je res vse kar nam ostane.

Sooori, ful me je zbodlo. ;) Upam, da ni tudi v časopisu tako pisalo :P

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1078 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 26 January 2017 - 08:36 PM

Nič me ne zbode, me pa zbode, da dobim vtis, da nekatere le čakate na slovnične napake, k debati ali vsaj kako misel pa ne bi prispevale. Mogoče tu in tam kak posmehljiv smile. Jasno, da vam ni treba, grammar nazi pa vam tudi ni treba biti vedno.

In ne, ni napisano tako. Na hitro sem napisala in  nisem za seboj prebrala.

• 1

#1079 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 January 2017 - 08:37 PM

Ok, potem sem pa pomirjena. :D

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1080 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 26 January 2017 - 08:43 PM

Samo, da si ti pomirjena :)

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users