Mnja, jaz tudi menim, da bi imel Sanders dosti vecje sanse, glede na to, da so zelo ocitno hoteli outsiderja in ne Clintonove/establishmenta oz. nadaljevanja politike kot je bila, in so bili pripravljeni na racun tega marsikaj spregledat. Ampak meni je bil Sanders tako ali tako zelo vsec (kot tudi mnogim drugim), za njegov zaton (in na koncu tudi poraz Clintonove) so pa odgovorni tudi mainstream mediji in pa njihov bebast sistem podeljevanja glasov (da o tem, kdo vse ni upravicen do glasovanja oz. mu je to krepko otezeno, sploh ne zacnemo). Pa seveda prepotentnost demokratske stranke, ki se ni ozirala ne levo, ne desno, ampak masirala dalje po notah, ki so si jih izmislili in predvidevali, da bo narod zacel zvizgat zraven, ce ne bo imel druge opcije. Pa so se usteli.
Drugace pa Truma caka se par preizkusenj pred januarjem, tako da bomo videli, kaj se bo na koncu izcimilo iz tega.
Mi je bil pa concession speech od Clintonove vsec, res tak iskren, nic pretenciozen, humbled. Take je zal nismo videli dovoljkrat.