Jump to content

Photo

Brazilska depilacija

• Please log in to reply
1266 replies to this topic

#1061 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 August 2011 - 11:14 PM

QUOTE(Nincha @ 10. 8. 2011 - 0:08) View Post
Ampak ta zgornji del me pa popolnoma nič ne boli, ne morem verjet

Uau, popolnoma nič? To pa ti zavidam! Mene boli, pa tudi kri mi med pipanjem malo teče.
Je pa res, da imam močnejše dlake (srečna temnolaska pač).

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1062 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 09 August 2011 - 11:17 PM

Taka prijetna bolečina mi je, čist zares. laugh.gif Kri mi pa nikoli ni tekla, uf. ohmy.gif To pa že samo ob misli boli. mellow.gif Ampak dlake itak rastejo neenakomerno, če bi čakala, da vse zrastejo in šla potem čez bi bila zgodba ziher drugačna. Ko grem pa 1x na teden čez je pa prav super, haha.
  • 0

After all this time?

Always.

#1063 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27430 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 August 2011 - 07:02 PM

Na brazilsko ne moreš, če imaš M, kljub temu, da se tik preden greš od doma, temeljito umiješ in imaš tampon? sad.gif
Fak no, jaz 20. dobim fešto, 23. pa grem na morje, sem kot jamski človek in NUJNO rabim brazilsko, ni šans, da se sama povoskam/pobrijem, ker mi je zadnjič uspelo pridelat modrice, ker nisem dovolj hitro potegnila, pol pa sem bila še 1 teden vsa vijoličasta. cry.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1064 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 August 2011 - 07:09 PM

Seveda da lahko. Zakaj pa ne?

Zakaj pa ne greš 19. na depilacijo?
  • 0
Viens, reste ici!

#1065 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27430 posts

Posted 14 August 2011 - 09:55 PM

Ker ne vem, če bom takrat že doma :/ Pa tudi če pridem 18. popoldan, dvomim, da me bo kar vzela takoj naslednji dan, sploh zdaj, ko je gužva. :s
  • 0
Pablo Picasso

#1066 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85939 posts

Posted 14 August 2011 - 10:08 PM

Kje je najcenejša brazilska v LJ? Bi šla pred morjem, ampak mi je 30+ € preveč.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1067 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 August 2011 - 10:13 PM

Berni, 16,5eur.
  • 0
Viens, reste ici!

#1068 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27430 posts

Posted 14 August 2011 - 10:20 PM

Ja, Berni je zakon!
  • 0
Pablo Picasso

#1069 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85939 posts

Posted 14 August 2011 - 10:32 PM

Hvala!

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1070 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27430 posts

Posted 24 August 2011 - 08:05 AM

OMG, jaz sem šla včeaj na brazilsko v en salon pi nas, ker se mi je zdelo nesmiselno lazit v LJ samo zaradi tega + časovno mi ne bi zneslo - ženska je delala s trakovi, bolelo je za umret, neke akrobacije sem ji morala izvajat na tisti mizi, danes sem vsa natečena, boli za pop*, stalno se tuširam z mrzlo vodo in mažem z Bepanthenom plus, pa je PIKICO boljše (ko me povoska v LJ, imam kvečjemu nekaj ur rdeče, med vosknjem boli minimalno, po voskanju pa nič). Berni je Z A K O N, mene nikjer drugje več ne vidijo, res.
  • 0
Pablo Picasso

#1071 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 August 2011 - 08:21 AM

Coco saj tut kje drugje dobro nardijo (pri tej ko jaz hodim v Mariboru meni osebno nardi boljše kot Berni), ampak NE S TRAKOVI!?!?!? Sploh ne vem zakaj si šla k nekomu, ki dela s trakovi. cry.gif Razumem tvoje bolečine in upam, da boš čimprej zaceljena. Jaz sem bila takrat en teden razmesarjena.
  • 0
Viens, reste ici!

#1072 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19150 posts

Posted 24 August 2011 - 12:17 PM

Kam hodiš v Mariboru, Ana?

• 0

#1073 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 August 2011 - 12:20 PM

http://www.nohti.eu/valentina/vizitka/

K njej.
Ima zelen vosek in enega s čokolado, razlika v ceni je 2eur. Meni je vrhunska. Ne pusti ene dlake, kožo imam minimalno razdraženo (pri Berniju imam precej), opravi v 20minutah. Super res.
  • 0
Viens, reste ici!

#1074 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 August 2011 - 12:21 PM

Men so pa trakovi super. Res da sicer manj boli s tem roza voskom, vendar če nimajo znamke Perron Rigot in roza voska, takoj izberem trakove. Sem tud že probala PR vosek, ki ni bil roza ampak zelen oz. rjav pa sem skoraj umrla. Torej, PR roza vosek ali trakovi. Plus je tud to, da si s trakovi fertik v 10 minutah. thumbup.gif

Mene najbolj na vrhu boli! cry.gif
  • 0

#1075 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 August 2011 - 12:25 PM

Očitno je res ful odvisno od kozmetičarke, pa od same osebe, koliko je občutljiva. Pomojem pa predvsem od kozmetičarke - meni je s trakovi nardila masaker. Naprimer v Berniju je s PR voskom nardila v 25min, pobrala vse dlake, kožo sem imela 4 dni precej v slabem stanju. V Anubisu v Mariboru mi je s PR delala 1 uro!, imela sem precej dlak še vedno, bolelo me je konkretno, ker je mazala ful velike površine in potem gor lepila že odtrgane kose voska, da se je vse premenilo v eno debelo gmoto in to potegnila dol. Cena - 30eur. rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1076 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 August 2011 - 12:28 PM

QUOTE(Ana @ 24. 8. 2011 - 13:25) View Post

predvsem od kozmetičarke

Absolutno! Jaz sem že veliko salonov sprobala in svašta že doživela-najhujše so raznorazne akrobacije, omg. ph34r.gif Tuki pa lepo najpri eno nogo pokrčim, še drugo in voila. Pa še nič mi ni treba držat (razen hlačk) pa kože napenjat-to mi je tud zoprno. Cene so pa absurdne! Meni je več kot 20€ pretirano.
  • 0

#1077 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 August 2011 - 12:31 PM

Ja, jaz sem že tudi kar nekaj salonov sprobala, pa sem doživela že tut svašta. biggrin.gif Trenutno sem najbolj zadovoljna z Valentino.

QUOTE(Plain Jane @ 24. 8. 2011 - 13:28) View Post

Cene so pa absurdne! Meni je več kot 20€ pretirano.

JA! Ta ženska v Anubisu mi je rekla, da ni šanse da zniža ceno (30eur), ker porabi toliko materiala, ta PR vosek pa je ful drag. Sem si misla ja halo, valda da ga tolko porabiš, če pa mi na eno mesto namažeš 3x, pa sploh ne uporabljaš pincete in mažeš po 10cm^2 in valda da je ful manjša učinkovitost. Nekatere nimajo pojma kaj delajo.
  • 0
Viens, reste ici!

#1078 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 August 2011 - 12:32 PM

Jaz zdej hodim sem, ker mam čis blizu doma.
http://www.promenade...icni_salon.html
Ful sem zadovoljna, plačam pa 18€.
  • 0

#1079 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 August 2011 - 12:33 PM

Bom mogoče kdaj probala, ampak tole s trakovi mi ful smrdi. Sem imela preslabe izkušnje.
  • 0
Viens, reste ici!

#1080 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 August 2011 - 12:35 PM

Ona res obvlada, jaz jo poznam še od prej, ko je delala v Cosmetic Line in tam sem bila vedno najbolj zadovoljna, kar se trakov tiče.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users