vprašanja (zanima me, ...)
Posted 26 November 2008 - 10:59 PM
Freya: Goodbye Lenin.
Pablo Picasso
Posted 26 November 2008 - 11:13 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 November 2008 - 11:15 PM
Iščem kak dober nemški film, kaj predlogov?
Sophie Scholl - Die letzten Tage (vojna drama - sama še nisem pogledala, dobila priporočila, da morm nujno pogledat)
Der Untergang (o koncu tretjega rajha - meni osebno odličen film)
Das Experiment (o poskusu v zaporu)
Fetten Jahre sind vorbei, Die
Der Schuh des Manitu (tak debilni humor, ki meni je všeč, marsikomu pa ni)
Kebab Connection (tega sem ravno pred dnevi gledala in mi je bil posrečen - je komedija: turški priseljenec v nemčiji, ki bi rad posnel prvi nemški kung fu film, namesto tega snema reklame, njegovo življenje začini tudi novica, da bo postal očka)
Sicer pa od nemških izdelkov priporočam tudi nadaljevanko Berlin, Berlin. Meni je všeč. Je taka posrečena, lahkotna.
Če se še kaj spomnim dopišem. Ful imajo fajnih filmov, ampak večino ne poznam naslovov.
Posted 27 November 2008 - 09:47 AM
Posted 27 November 2008 - 09:59 AM
Posted 27 November 2008 - 10:32 AM
imam (vsaj mislim) ječmen na veki, ki pa je vsak dan večji in seveda boli.danes imam oko lahko samo še ne pol odprto.jutri nameravam do zdravnika, ampak kako naj to vsaj zmanjšam?imam tea tree kremo, pa se mažem z njo, pa ne pomaga kaj dosti.
je katera to že imela?kako se to zdravi?
Posted 27 November 2008 - 11:13 AM
Ja, meni tudi še ne dela normalno. Samo a ni to čudno, da so tok kilavi, da gre kr vlaga not, če ga imaš pač zunaj na mrazu, čeprav je bil moj skor ves čas v žokcu in torbici?
Danes sem očitu povedala, ga bo najbrž on nesel z garancijskim listom nazaj brez omenjanja dolgotrajne izpostavitve mrazu
Hm, pri nekaj stopinjah pod ničlo zadeva še vedno funkcionira/ bi morala. Menda ni bilo minus 50. Treba je povedat, da že pri malo pod ničlo ni delal kot bi moral. V tem je vic reklamacije. Al qaj.
Ah, šele zdaj sem videl, da se je reč uredila sama po sebi. JG
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 27 November 2008 - 11:52 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 27 November 2008 - 11:53 AM
punce, imam eno vprašanje.
imam (vsaj mislim) ječmen na veki, ki pa je vsak dan večji in seveda boli.danes imam oko lahko samo še ne pol odprto.jutri nameravam do zdravnika, ampak kako naj to vsaj zmanjšam?imam tea tree kremo, pa se mažem z njo, pa ne pomaga kaj dosti.
je katera to že imela?kako se to zdravi?
Jaz jih ful pogosto.
Se mi je pa naredil enkrat avgusta in se ga do danes še nisem znebila (v bistvu je ječmen, ki se ni "sčistil" je rekla zdravnica, in da bom šla na operacijo, da mi ga izrežejo) Baje se da z operacijo tud preprečit, da bi se ti še naprej delali. (Men se skos ječmeni delajo al pa afte, how cool is that
Probi kamilice al pa Tobrex (v lekarni se dobi).
Posted 27 November 2008 - 01:29 PM
bom poskusila s slano vodo.
kaj to je tak, ko herpes?ko ga enkrat imaš se ga ne znebiš več??razen kirurško?
še to se mi manjka..
EDIT:
a to pol poči al kako?ker mi je fuul nagravžno tole.
zgleda kukr, da bi mela veko polno vode.
Posted 27 November 2008 - 07:35 PM
Posted 27 November 2008 - 07:52 PM
Kebab Connection (tega sem ravno pred dnevi gledala in mi je bil posrečen - je komedija: turški priseljenec v nemčiji, ki bi rad posnel prvi nemški kung fu film, namesto tega snema reklame, njegovo življenje začini tudi novica, da bo postal očka)
Ta film je ZAKON! Ouzoooooooo!
Pablo Picasso
Posted 28 November 2008 - 03:19 PM

Imam rahlo mehak kaki, po moje je že malo preveč zrel, ker sem ga čist spregledala v kuhinji. A ima katera kak predlog za uporabo? Niti ga še nisem probala kdaj, rada bi ga pa ponucala. Če bi se ga lotla kr z žličko, mi pomoje ne bi bil preveč všeč, ker je že tolko zrel. Aja, je pa vanilija kaki, če kej pomaga.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 28 November 2008 - 04:00 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 28 November 2008 - 08:26 PM
Posted 28 November 2008 - 08:39 PM
In mi razpadajo.
Kaj mi preostane? Mogoče dober čevljar? Vodeb?
Pa k jih čuvam bolj k vse, no.
Posted 28 November 2008 - 08:41 PM
mi tudi obravnavamo Slovenijo in jo imamo do aprila
Posted 28 November 2008 - 09:03 PM
Kveščn, zakaj meni nekateri tem, ki so pod zadnje debate na forumu (tukaj klik) npr. te klik ne odpira?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users