Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36379 replies to this topic

#10721 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 23 November 2008 - 05:56 PM

Jst sm na simobilu že kkšnih 5-6 let in sm v tem času samo enkrat menjala telefon: nisem ga imela nikoli na servisu ne nič, menjala sem ga, ker je bil revež že čist popraskam, ker mi je tolkrat po tleh padel. Pa dela vse u iber.. Zaenkrat. Tut nism še slišala pritožb čez simobil: prej čez mobitel.

Zdej, mogoče sm jst rojena pod srečno zvezdo, al maš pa ti smolo smile.gif Hm.. nisi ga odklepala? Možno je, da majo na servisu taka navodila, da če pride do te situacije ga pač odklenejo, da ne morš zahtevat garancije... Ne vem no.. ne vem če ti glih prodajo odklenjenega. Vse je možno, zdej če so to nardil, beda...

Preber mal na forumih, mogoče je serijska napaka v točno tem modelu telefona... Jst mam sony ericcsona, pa mi kr lepo dela; pa še fuul je lep; zlato-rjav wub.gif

Aja, edino kar se omrežja tiče: hja tle zna bit mogoče problem, zihr slabš lovi k mobitel: sam men še vseen ne dela nekih hudih težav to; mi normalno lovi vsepovsod: sicr ne vseh črtic, ampk tolk pa le, da čist normalno komuniciram..
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#10722 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 23 November 2008 - 05:56 PM

.
  • 0

#10723 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26410 posts

Posted 23 November 2008 - 06:04 PM

mi ve katera povedat, kje v mariboru je zdravstveni dom (menda zraven enega parka, pa nekaj v zvezi s pljuči je zraven biggrin.gif :blush: ). emm, ja, počutim se super-inteligentno, ampak to je vse, kar vem biggrin.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#10724 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 23 November 2008 - 06:06 PM

retard pri tabletah pomeni, da imajo podaljšan učinek delovanja tongue.gif
  • 0

#10725 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 23 November 2008 - 06:18 PM

men je pa simobil zakon, ne menjam, bp
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#10726 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26410 posts

Posted 23 November 2008 - 06:20 PM

^^ sem našla, hvala!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#10727 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 23 November 2008 - 08:33 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 23. 11. 2008 - 18:06) View Post

retard pri tabletah pomeni, da imajo podaljšan učinek delovanja tongue.gif

Se mi je zdel da je nekej na tem (vrsta, lastnost...) k je pr velikih to smile.gif ampak hvala za popravek in obrazložitev tongue.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#10728 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 November 2008 - 09:13 PM

Zadnjič sva se s sošolko nekaj pogovarjali in je stvar nanesla na sistematske preglede. No, zdej pa naju zanima, če so ti pregledu na faxu obvezni (sva prvi letnik FF v Mariboru).
Sem že iskala na netu, pa nekje piše, da so obvezni, drugje pa kao da niso. Poleg tega me zanima, kdaj se ponavadi izvajajo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#10729 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 23 November 2008 - 09:16 PM

Opravljen sistematski pregled je pogoj za napredovanje v 2. letnik. Vsaj na UNI LJ je tako.
  • 0

#10730 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 23 November 2008 - 09:16 PM

Mislim, da niso obvezni. Jaz na enem v OŠ nisem bla, pa ni blo panike.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#10731 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 23 November 2008 - 09:18 PM

Dilema, ti si prvi letnik? blink.gif Jst sm pa vedno misla, da si ti vsaj kkšnih 26 let stara.. Zanimivo! smile.gif

Ne vem kako je na vašem faksu, pri nas na ekonomiji vem da so nam govoril, kako je to obvezno, pa v resnici ni bilo, si prišel naprej tudi če nisi imel opravljenega. Sam ti pa vseeno priporočam da greš, ker je fajn it vsake tolk časa.. Jst nisem šla in mi je ful žal, ker je bila to idealna priložnost. Zdej se pa že vsaj eno leto spravljam, da grem, pa kar ne najdem časa...
  • 0

#10732 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 November 2008 - 09:20 PM

Ne, ne, sej js bom itak šla, samo pač zanima me, kako je s tem. Povsod najdem neka deljena mnenja, zato sprašujem.

Simoncy, js bom zdle decembra stara 22, ampak sem prvi letnik faxa (prvič). Sem malo z gimnazijo zavlačevala. tongue.gif wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#10733 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4738 posts

Posted 23 November 2008 - 09:21 PM

Jaz mam v indexu potrdilo, da sem bila na sistematskem, zdaj ali to preverjajo ob vpisu v višji letnik pa nebi vedela.

Sistematski pregled v Mb-ju izvaja Zdravstveni dom, ki se nahaja ob mestnem parku. Blizu Pravne fakultete in zraven Študentskih domov na tyrševi ulici. Ta pregled ni noben bav bav. Je pa res, da se zna fajn zavlečt, zato ti predlagam, da ko boste končali z izpolnjevanjem obrazcev se čimprej postavi v vrsto za oddajo krvi in urina. S tem si posledično pač prej pri zdravnici.
  • 0

#10734 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 23 November 2008 - 09:21 PM

O_o na FF (LJ) in FDV so sistematski pregledi obvezni (za 1. in 4. letnik), čudno, da drugje ne težijo s tem blink.gif Zaznamek o opravljenem pregledu moraš imeti v indexu, sicer te ne spustijo naprej. Je pa komplet paket - kri, urin, zobozdravnik, merjenje pritiska pri sestri, zdravnica in še predavanje - mislim, da je letos o zdravi prehrani, prej je bilo o raku na dojkah (za ženski del).
  • 0

#10735 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 November 2008 - 09:23 PM

Podpis, pri nas v LJ je obvezen. Itak ti pa sami dajo ven rok kdaj ga maš. Mis mo ga imeli nekje konec prvega letnika.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#10736 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 November 2008 - 09:24 PM

No sej roko na srce, to da so obvezni, je meni skrajno idiotsko. Konec koncev si v 1. letniku faxa že polnoleten in je to, kako pogosto hodiš k zdravniku, popolnoma in samo tvoja stvar.
Je pa res, da je dobro it na pregled vsake toliko časa in je fino, da imaš možnost it v sklopu faxa.
  • 0

#10737 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 23 November 2008 - 09:26 PM

Jaz nisem sla na sistematski ne v 1. ali 4. letniku pa ni noben nic rekel. sem sla pa zdej polet da mi ne bi slucajno kej kompliciral. Nikakor to ne pomeni da spodbujam taksno pocetje oops.gif laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#10738 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 23 November 2008 - 10:33 PM

A mi lahko naštejete par trgovin (pa po možnosti še lokacijo kje so) s spodnjim perilom: ful me je zagrabilo, da grem mal v šoping... Pa bi rada kkšno bolj erotično spodnje perilo: sam ne bi šla ravno v erotično trgovino (priznam, nerodno mi je biggrin.gif )

Torej, seznam trgovin s spodnjim perilom, pa da niso navite cene (lisca, beti..). Za H&M že vem.. Aja pa v Ljubljani mislim..
  • 0

#10739 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 November 2008 - 11:03 PM

V Supernovi je Intimissimi, samo imajo cene v rangu Lisce in Beti. P pejdi v pronič šop, ne grizejo tam not. Jaz sem šla prvič not še preden sem mela kakega fanta. LOL
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#10740 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 23 November 2008 - 11:27 PM

Ma al zbiram pogum, sam mam filing k da me bojo čudno bulil, tle neka 20-letnica, u sex shopu... Heh, sj vem da je to normaln, sam jebiga, to sm pač jst, sramežljivo bitje ko pride do tega (od nekdaj sm bla vzgojena, da je to nek tabu).
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users