Spovednica
Posted 28 June 2009 - 02:52 PM

Pablo Picasso
Posted 28 June 2009 - 02:56 PM

Ne morem nehat poslušat MJ, pa učit bi se mogla nujno, pa nimam nobene volje.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 June 2009 - 02:58 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 28 June 2009 - 02:58 PM
Ne morem nehat poslušat MJ, pa učit bi se mogla nujno, pa nimam nobene volje.

Ou jea, jz sm dubla dopoldne rezultate od enga in mi je za las ušov, tko da mi ostane za september. Life sucks.
Posted 28 June 2009 - 03:00 PM

― V. Van Gogh
Posted 28 June 2009 - 04:01 PM
Posted 28 June 2009 - 05:29 PM

Pa ne vem iz kje, ker jem precej običajno (z izjemo dveh dni v prejšnjem tednu zaradi pmsja). Gibljem se manj, ker zaradi joba in posranega vremena nimam velik izbire.
Poleg tega imam še vedno čudno grlo in hripav glas, boli me dlesen (again), stalno me zebe za noge, tudi ko je zunaj 25°+.
Fucking sucks.
Pa ne da se mi delat.

vuelvo a vos,
Posted 28 June 2009 - 05:36 PM
Iščem Adriane.

Dej dej, Braunkopf, you look good.

Dobila kompliment, sicer rahlo neprimernega, ampak ajde . . .

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 June 2009 - 05:37 PM
Tak sem se nenormalno zredila, da se nemrem gledat v špegel. Hlače mi sploh več prav niso in kar težko najdem kaj primernega za oblečt, ko vse nosim bolj oprijeto in razgaljeno :s Just great.

Edit, ja BK. You look good!!!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 28 June 2009 - 05:42 PM
NE POČUTIM SE UREDU.
To je problem. Mam cel čas en zoprn zoprn občutek da me tišči srat (oprostite izrazu

Pa ko jem nektarine mi rada slabo, ker dobim okus RedBulla v ustih (iz kje že), za drugo sadje mi ni, solate pa ne bi jedla ker me zebe.
I blame the fucking wheather. Cel zombi sem te dni.
vuelvo a vos,
Posted 28 June 2009 - 06:11 PM

In poleg vsega tega še ta glupo ,kretensko vreme!!!nej že enkrat neha padat!!!!!!!!!!!!!
Posted 28 June 2009 - 06:24 PM

Kar se pa nožic tiče, je pa to verjetno eden mojih največjih ''zdravstvenih'' problemov. Tudi, če je 35 stopinj in švicam kot mali pujsek, imam noge mrzle in rdeče. Vse dni v letu imam te težave. Doma poleti nosim kar nogavice in japonke. Pa skoz si namakam, mažem, masiram.. ma, dvomim, da imam tam sploh žile.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 28 June 2009 - 07:37 PM
Se pridružujem debeluškam. Jaz se zadnje čase NIČ ne gibljem. Še kakšen mesec nazaj sem bila skoraj vsak dan na orbitreku al pa sem šla na sprehod, zdaj sem se pa čisto zapustila. Če se vsaj enkrat na dan ne nažrem kot prasec, itak nisem srečna. Počutim se napihnjeno, prebava se mi je ful upočasnila

Jaaa, no, jst tudi

Posted 28 June 2009 - 07:39 PM

Mami mi je prej rekla, da je pripravljena, da še eno leto pavziram, če mi ne bo ratalo. Na jok mi gre in sram me je. Kaj je naredila, da si je zaslužila takega luzerja, kot sem jaz, ne vem

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 28 June 2009 - 07:50 PM
Moja spoved: dons sm se tok nažrla, da mi je slabo. Pa spet mam tisto obdobje, ko se sama sebi zdim debela in bedna itd. Eh, sj bo minil I guess. Krivim menstro.
Posted 28 June 2009 - 07:58 PM

Posted 28 June 2009 - 08:25 PM
Posted 28 June 2009 - 08:29 PM
Nekoga iz tretjega letnika sem vprašala, kakšen je kaj ta izpit, ki ga mam v torek, in mi je znal povedat samo to, da je malo težje plonkat. Ja pizda, a si debilen, al kaj?!

― V. Van Gogh
Posted 28 June 2009 - 08:43 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users