Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36379 replies to this topic

#10701 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 November 2008 - 12:18 AM

Mislim, da bom lahko zrihtala vse skupaj. Kaže dobro smile.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#10702 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 22 November 2008 - 04:45 AM

2 stvari me zanimata smile.gif

- Kdo se kej z Lalo druži, oz. je v stiku z njo iz foruma? Je sploh ktera?

- Si je katera v kratkem kupila Lacoste superge, balerinke karšnokol obutev Lacoste ?

Hvala! smile.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#10703 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 22 November 2008 - 11:12 AM

QUOTE(MLadoLetNa @ 18. 11. 2008 - 19:58) View Post

Je katera tukaj gor, ki hodi na Ledino? Oz. bivša dijakinja? Imam par vprašanjc smile.gif .

Jst. Pa za ananas še vem. Kako ti lahko pomagava? laugh.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#10704 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 22 November 2008 - 01:11 PM

NUJNO potrebujem naslov knjige, katera govori o pokojninah, vendar naslednje knjige že imam, in sicer: Zakon o pokojninskem in invalidskem zavarovanju s komentarjem od N. Beopavlovič in ostali avtorji, Pravice iz pok. in invalid. zav. po novem zakonu od Cvetko A. in Poglavja iz delovnega in socialnega prava od Z. Vodovnik, rabla bi vsaj še eno knjigo-hvala!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#10705 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 22 November 2008 - 01:53 PM

QUOTE(rea @ 22. 11. 2008 - 6:45) View Post

2 stvari me zanimata smile.gif
- Si je katera v kratkem kupila Lacoste superge, balerinke karšnokol obutev Lacoste ?

Zakaj te to zanima? biggrin.gif Jaz sem si zelela kupit skornje, pa sem prevec oklevala z odlocitvijo, zato sem bila nazadnje prepozna in jih v moji crni barvi vec ni bilo. Belih pa nisem hotela. Nato sem si jih kupila v Bati. rolleyes.gif

QUOTE(SiQsI @ 22. 11. 2008 - 15:11) View Post

NUJNO potrebujem naslov knjige, katera govori o pokojninah, vendar naslednje knjige že imam, in sicer: Zakon o pokojninskem in invalidskem zavarovanju s komentarjem od N. Beopavlovič in ostali avtorji, Pravice iz pok. in invalid. zav. po novem zakonu od Cvetko A. in Poglavja iz delovnega in socialnega prava od Z. Vodovnik, rabla bi vsaj še eno knjigo-hvala!

Ob odhodu v pokoj, Au.=Jan Nada ali pa Priprava na upokojitev, Au=Usenicnik Meta. Poglej na Cobiss/Opac!

• 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#10706 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 22 November 2008 - 05:02 PM

Am.. meni pri darilu manjka samo še en del, da bo popolno: in sicer, kaj veste kje bi lahko kupila tist pokrovček al kako bi se tistemu reklo, ki ga prišraufaš na steklenico in ima ven neko cevko (vsaj mislim da nekaj takšnega), namenjeno pa je temu, da se natančneje toči kake alkoholne pijače al kej podobnega (običajno majo to v lokalih..).
A mislite, da imajo to v trgovinah z belo tehniko.. pojma nimam kje bi to našla, tko da upam da katera ve... hmm.gif hmm.gif hmm.gif Ali pa če vsaj ve, kako se tej zadevi reče, da bom lažje povprašala v kkšni trgovini ali pa na netu.. smile.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

• Guests

Posted 22 November 2008 - 05:08 PM

Jaz priporočam Butlers v Supernovi. Tam imajo takšne zadeve.
  • 0

#10708 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 22 November 2008 - 05:11 PM

Oo, super - že po imenu se sliši, da bi lahko imeli ja smile.gif Pure Poison, hvala!!! thumbup.gif
  • 0

• Guests

Posted 22 November 2008 - 05:21 PM

Ni problema smile.gif. Ta plac sem jaz čisto vzljubila. Imajo na tone takšnih stylish gospodinjskih drobnarij, ki človek sicer ne ve, kje bi jih sploh iskal... ravno par dni nazaj smo kolegici tam kupili drobilec za led (za koktejle). smile.gif
  • 0

#10710 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 22 November 2008 - 06:41 PM

Hehe, zdej si mi dala idejo, kaj bom še zravn kupila biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#10711 čebelica-maja

čebelica-maja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 23 November 2008 - 09:36 AM

lahko jemljem tabletke (yarina) in zraven fidival retard + fidibetrion? oz bi lahko blo kaj narobe? koliko se meni zdi, ne..samo raje še vprašam koga..v sanolaborju sem pa pozabila vprašat
oops.gif

hvala
  • 0

#10712 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 23 November 2008 - 10:02 AM

Ok, mene zanima neki glede Simobila.

Jaz jim bom JM vsem po spisku. Ta prtegnen BB 8310 se mi skos kvar, vedno neki ne dela. Danes se mi je zgodilo, da se mi je baterija izpraznila v parih urah (polnila sem ga pa včeri zvečer/ponoč) in NI OMREŽJA! ohmy.gif Grem na nastavitve, piše network *none* fitness.gif . Ok, hočem ročno nastavit mam pa gor vse drugo samo slovenskih omrežij ne.
In pol mi una budala s klicnega reče "Ja, jaz vam ne morem pomagat, tehnikov ni", jebemti, jih pa poklič a ne, kaj nej zdej vegetiram brez telefona. rpg.gif

Če servis ne pomaga, lahko zahtevaš nov telefon? (isti model) Se da odstopit od pogodbe ne da karkoli plačaš? Se lahko zahteva odškodnina? Kaj mi preostane, če mi tud servis in nov telefon ne bo pomagu (kokr kolegici)? Tožba?
  • 0

#10713 čebelica-maja

čebelica-maja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 23 November 2008 - 10:08 AM

QUOTE(Plain Jane @ 23. 11. 2008 - 10:02) View Post

Ok, mene zanima neki glede Simobila.

Jaz jim bom JM vsem po spisku. Ta prtegnen BB 8310 se mi skos kvar, vedno neki ne dela. Danes se mi je zgodilo, da se mi je baterija izpraznila v parih urah (polnila sem ga pa včeri zvečer/ponoč) in NI OMREŽJA! ohmy.gif Grem na nastavitve, piše network *none* fitness.gif . Ok, hočem ročno nastavit mam pa gor vse drugo samo slovenskih omrežij ne.
In pol mi una budala s klicnega reče "Ja, jaz vam ne morem pomagat, tehnikov ni", jebemti, jih pa poklič a ne, kaj nej zdej vegetiram brez telefona. rpg.gif

Če servis ne pomaga, lahko zahtevaš nov telefon? (isti model) Se da odstopit od pogodbe ne da karkoli plačaš? Se lahko zahteva odškodnina? Kaj mi preostane, če mi tud servis in nov telefon ne bo pomagu (kokr kolegici)? Tožba?

jst mam tudi težave s simobilom oz telefonom kupljenim pri njih..star je 14dni..bil je že na servisu..ker so rekli da lahko zamenjajo samo če se ugotovi stvarna napaka..v petek sem ga dobila nazaj in kaj so rekli..da ni stvarne napake..poleg tega pa še da garancija ne velja ker je odklenjen..jst ga nisem odklepala..tako da je edina možnost da so mi oni takega prodali..mislim halo!!! tako da tudi jst ne vem kaj naj..samo oni so simobil, moja beseda protiv njihove nič ne pomeni..samo ne bom kar tako "odnehala", nekaj se že mora dat uredit!
upam da ti kaj uspe smile.gif

• 0

• Guests

Posted 23 November 2008 - 11:17 AM

QUOTE(čebelica-maja @ 23. 11. 2008 - 9:36) View Post

lahko jemljem tabletke (yarina) in zraven fidival retard + fidibetrion? oz bi lahko blo kaj narobe? koliko se meni zdi, ne..samo raje še vprašam koga..v sanolaborju sem pa pozabila vprašat
oops.gif

hvala

huh, jaz jemljem yasminelle in fidival in fidibiotin... pa mi niti na pamet ni padlo, da bi bilo lahko kaj narobe. hmm.gif V resnici pa nimam pojma...
  • 0

#10715 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 23 November 2008 - 04:13 PM

Jst sm pa pozabla prejšnjo nedeljo vzet kontracepcijsko (v 2. tednu jemanja). Na listku piše, da bi morala vzet takoj ko se spomnim. Sem čist pozabila. Naprej sem jih jemala redno. Sem zaščitena vseeno?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#10716 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 November 2008 - 04:35 PM

Fidival retard wacko.gif lol1.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#10717 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 23 November 2008 - 05:37 PM

Ja retard je oblika tablete če se js ne motim biggrin.gif k na enih drugih k jih mam tut piše nekajnekaj retard biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#10718 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 23 November 2008 - 05:38 PM

.
  • 0

#10719 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 23 November 2008 - 05:41 PM

Jaz sem pa ravno iz mobitela na SiMobil preklopila, ker me je mobitel dobesedno j* v glavo. Umes je že pršlo do tega, da moja številka sploh ni obstajala, nikol ni blo omrežja, z unimi na klicnem centru se pa tut ni dalo nič zmenit.
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#10720 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18961 posts

Posted 23 November 2008 - 05:45 PM

Džabest je itak odgovor na Orto v nulo k je mobitelu uzel FUL naročnikov. Tko da tisti k so šli pred kratkim na simobil na orto v nulo bojo zdej ostal na simobilu, tisti k so bli pa že na mobitelu bojo pa spremenil paket na džabest. Drugač pa jst s simobilom nikol nisem mela težav, ne z omrežji ne z mobiteli ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users