grlo me tud boli.
Spovednica
Posted 28 June 2009 - 09:59 AM
grlo me tud boli.
Posted 28 June 2009 - 10:05 AM
Posted 28 June 2009 - 10:31 AM
Preklinjam Facebook.
Pesjansko sem sarkastična z isto osebo kot zgoraj.
Mislim, lahko si samo čestitam.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 June 2009 - 10:40 AM
Posted 28 June 2009 - 10:54 AM
Da ne omenjam, kako privoščli neuspeh, bolečino. Ne prenese, da je kdo več kt ona. Joooj, da slučajno jst en bi več doštudirala kot ona, bognedaj. In njenedva črvička morta bit itak najboljša in če otroški čevelčki niso Ciciban, pol je družina revna.
Tud matere, ki niso tako šik kot ona in če otroci niso oblečeni po zadnji modi, je to katastrofa. Ne znajo skrbet za otroka.
Kaj o meni govorijo (no, pa o vsakomur), je itak znano, sej je mal neumna, da ne pomisli, da mi njenedva tamaledva nič ne povesta. Otroci vse zblebetajo. Da ne omenjam, ko kje smo, je njej samoumevno, da čuvam njene otroke oz. misli si, naj jih pač kdo čuva wtf. Pa nič ne ubogata, skačeta po cesti in pol če kdo kej omeni, da sta živa in da jih more mal gledat - jah, kaj jim nej morm, sej sta otroka
Pa še to: ko je bla mlajša, se je zgražala nad nama, nečakinjama, kao sva pokakani, smrdiva, pejte drugam dojit, previjat. Ona pa previja sredi babičine kuhinje, joško potegne ven kjerkoli... sej to je navadn ane.
Pa ni prenesla, da smo bli otroci kej bolani: joooj, vaši so pa skoz prehlajeni.
Aha... vse se vrača, vse se plača. Zdej so njeni otroci veliko bolani. Da ne omenjam, kako se učijo njenih predsodkov. Ja, sestrična bo učila boge otročke, a veš une, ki čudno hodijo pa k škiljo, tisti, ki se jih bojimo. WTF???
Sick odnosi. Komaj čakam, da se jim izognem. Pač, ko bom mela svoj lajf, se nimajo kej namalat v bližini. Ker se ne počutim dobr v njeni bližini. Njen mož je pa itak en egocentrik, s katerim še nikoli nisem spregovorila o normalni stvari, samo živjo in adijo.
Posted 28 June 2009 - 10:55 AM
Grlo me boli. God help me, da spet ne zbolim.
Posted 28 June 2009 - 10:57 AM
Guess where?
Na Facebooku.
Melania, hvala, ampak sem jo spravila, ta vikend sem v rehabu, ker me je čez teden 2 krat zaneslo.
Fajn se uči, ok, ti pošiljam:
1. objem
2. moč
3. brco v rit, da se greš učit, če zgornji 2 stvari nista pomagali
ELI, NE SMEŠ!!!!!!!! Angal S!!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 June 2009 - 12:52 PM
Sanjala sem, da sem se znašla v spotu Thriller, in se čist objokana zbudila.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 June 2009 - 01:02 PM
leva stran anusa me boli al pač tm ene 2 cm notr
Hemoroidi. Kupi kako kemco pa namaži, pa bo hitro bolje.
No, razen če sta z dragim kaj eksperimentirala...
Volgič -
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 28 June 2009 - 01:04 PM
[Napoleon]
Posted 28 June 2009 - 01:14 PM
Volgič -
Ja, Volgič na vsake toliko vrže uč na GSM, da SLUČAJNO ne zgreši kakega SMS-a, na katerega itak nikoli ne odpiše, a samo tak... Za boljši filing
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 28 June 2009 - 01:25 PM
V petek na pikniku me en ko je bil tam vpraša če še kaj koruzo lomim. Jaz ga itak samo
Zele bom lih šla gor pa vpr, če rabijo kaj koruze, da jo grem še malo nalomit. Matr mi gre taki folk na živce, itak ne znajo nikol kaj druga vpr. kot ki mam pa pubeca, pa kaj bo pubec reko. Same take butaste, pa samo čakajo ko jesiharji kaj bom rekla. Ne prenesejo da ne vejo podrobnosti iz mojega ljubezenskega življenja, pa si jih očitno kr zmislijo.
Then again, me v boljšo voljo spravi misel na to, kake frise bi vsi po vrsti naredli, ko bi zvedli kako stvari v resnici stojijo. muahaha
[Napoleon]
Posted 28 June 2009 - 01:25 PM
Volgič -
ja, mejhen sva res
Bom kupla drugač, ker mam enga, to sm prepričana. Malega prasca ki zaboli ko so stvari, ki lezejo vn trde ko kamen
Bemu, jst sm pa misla da si me čist zignorirala, nobenga komentarja, nč! Drugač sem se razpisala v "obiskani koncerti"
Posted 28 June 2009 - 02:14 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 28 June 2009 - 02:17 PM
Posted 28 June 2009 - 02:21 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 28 June 2009 - 02:27 PM
After all this time?
Always.
Posted 28 June 2009 - 02:30 PM
Živosrebro smo pa danes uspešno ulovili (teta ga je), drugače sem ga pa na srečo strla tako, da ni ven steklo.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users