Spovednica
Posted 26 June 2009 - 07:27 PM
Posted 26 June 2009 - 07:30 PM
Adriane kaj ti si se pred kratkim kam v Lj priselila ali kje so te obiskali vcerajsnji polnocni gostje?
Ma, ja. Ogromno je mel za delat na balkonu, ko sem se zgoraj brez sončla na travi
Včeraj mi je pa žvižgal čez balkon, naj okno vsaj zaprem, ker smo se ravno zelo razposajeno na Lipe cvatu drli
Že 5 let živim v lj. Študij.
Adriane je tu že dolgo. Po govoru sodeč je ne ločiš več od trume klenih "Lublančank"; kva, mudel, zakon, star pa take.
"Kva je mudel? Dejva zakruzat mau"
ok, to je blo zaj bedno
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 26 June 2009 - 07:31 PM
OMG legende ste no!!
Aha, hvala za pojasnilo.
Posted 26 June 2009 - 07:36 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 June 2009 - 07:41 PM
Ko smo pa z MJ začeli, smo pa kar pohištvo začeli prestavljat, da bi lahko plesali
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 26 June 2009 - 08:55 PM
Posted 26 June 2009 - 09:12 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 June 2009 - 09:19 PM
Ja, in Džurdžev dan!
Ko smo pa z MJ začeli, smo pa kar pohištvo začeli prestavljat, da bi lahko plesali
Seveda, Dzurdzevdan vedno sledi Lipam cvatu
Hohoho pohistvo premikat, joj zal mi je, da me ni bilo pri vas.
Posted 26 June 2009 - 10:47 PM
After all this time?
Always.
Posted 26 June 2009 - 10:53 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 27 June 2009 - 03:46 AM
Spoved 2 : Sošolka je eno kolegico slikala v sredo, ko smo bli zunaj in slika je obupno grozna. Na njej je ta kolegica, zraven nje pa SMRT ! Kakorkoli obračaš sliko, zraven je črna postava z obrazom smrti. Ko sem vidla sliko sem samo zacvilila in kr solze so mi pritekle. Slika je res omg grozna. Sma tuhtale danes cel dan kak bi lahko to nastalo, lahko bi se pač slika tak zmigala, al pa je kriv slab fotoaparat s flešom ? Ampak na sliki je lobanja, s črnimi očmi, zgornjim in spodnjim zobovjem in črno kapuco! Čisto sma bli iz sebe s kolegico, ampak sma potem ugotovili, da je dejansko to en fant, ki je mel mikico s tako kapuco, da si jo lahko potegneš preko obraza in je gor natisnjen obraz smrti. Slika je totalno originalna, jaz sem skoraj krepnila.
Posted 27 June 2009 - 09:31 AM
Saj tudi Kinky ni bla do konca in sva v bistvu s Hsulom finiširala, a se mi ni dalo vsega tega pisat.
Jaz sem bila ob 05.00 doma, ene pol ure sem pešačila.
Me je pa flešalo po poti, sem poslušala D.Bowieja, potem sem pa še enih 15 minut pred blokom ždela in čakala dan, ker niso prišli mp3-ji do konca, sem čakala, da bo konec komadov. unLOL
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 27 June 2009 - 09:40 AM
Kinky
Saj tudi Kinky ni bla do konca in sva v bistvu s Hsulom finiširala, a se mi ni dalo vsega tega pisat.
Princip isti sve su ostalo ninanse.
Spoved 1 : Lase mam prepojene s pivom, totalno pomečkane in v čopu. FUJ FUJ FUJ. Kr srce se mi trga.
Spoved 2 : Sošolka je eno kolegico slikala v sredo, ko smo bli zunaj in slika je obupno grozna. Na njej je ta kolegica, zraven nje pa SMRT ! Kakorkoli obračaš sliko, zraven je črna postava z obrazom smrti. Ko sem vidla sliko sem samo zacvilila in kr solze so mi pritekle. Slika je res omg grozna. Sma tuhtale danes cel dan kak bi lahko to nastalo, lahko bi se pač slika tak zmigala, al pa je kriv slab fotoaparat s flešom ? Ampak na sliki je lobanja, s črnimi očmi, zgornjim in spodnjim zobovjem in črno kapuco! Čisto sma bli iz sebe s kolegico, ampak sma potem ugotovili, da je dejansko to en fant, ki je mel mikico s tako kapuco, da si jo lahko potegneš preko obraza in je gor natisnjen obraz smrti. Slika je totalno originalna, jaz sem skoraj krepnila.
Huh Ana sem brala spoved 2 so mi sle ze dlake pokonci, brrrr.
Posted 27 June 2009 - 09:45 AM
Posted 27 June 2009 - 10:32 AM
Z enim frendom, ki nima punce, sem šla stavit, da če upecam bejbo na metal campu pred njim, mi on da gajbo.
Še dobro, da se spomnem tega. Mogoče me je nasral.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users