Eurovision Song Contest
Posted 12 May 2011 - 11:58 PM
Saj morda izpadem malo nesramna, to ni moj namen. Kakorkoli že, všeč mi je, da smo v finalu (čeprav
mi je Eurosong načeloma ena velika bedarija), če strnem še ostalo: Maja je vsekakor zelo talentirana,
izgleda mi torej precej starejša in njena barva glasu ter način petja mi skorajda povzročata črevesno koračnico.
To je to. XD
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 12 May 2011 - 11:59 PM

Posted 13 May 2011 - 12:02 AM
Me prav zanima, kako se bomo kaj uvrstili v finalu. Upam, da v deseterico.

Posted 13 May 2011 - 12:02 AM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 13 May 2011 - 12:58 AM
Maja:

Malo preveč se je sicer najedla za večerjo

Švedska:

Hoferjev komentar o njegovi opravi je bil prav posrečen.

Avstrija:

Izrael:

Posted 13 May 2011 - 01:15 AM

Bosna in Hercegovina:

Irska:

Ukrajina:

Posted 13 May 2011 - 01:33 AM

Ciper:

Mogoče malo premalo energičen nastop, ampak mi je bilo všeč koncept.
Romunija:

Estonija:

Latvija:

Belgija:

Slovaška:

Danska:

Nizozemska:

Posted 13 May 2011 - 01:53 AM

navijači:

Posted 13 May 2011 - 08:08 AM
Jaz pojma nimam kdo fuša in kdo ne, pač gledam in nekaj mi je Ok, nekaj pač ni. Mi pa na splošno niso všeč balade. Takoj vsak hitrjši komad pritegne mojo pozornost.
Drugače mi je bila všeč še BIH, Estonija in Moldavija (po enem tretjem poslušanju; pa kolesarka je bila zelo nesproščena ... kot bi mene gor dal, ko v življenju nisem peljala tega kolesa).
Bolgarska mi je poslušljiva (pa ženska mi je bila dobra).
Irska (ti imajo res res poseben smisel za humor) in Švedska gresta res hitro v uho, čeprav mi nista dobri.
Makedinci so mi imeli dobro melodijo, po moje bi lahko več narediti iz komada.
Za nizozemce se že par let sprašujem ali res nimajo okusa za muziko, a se norca delajo. Kar koli pošljejo, je groza.
Vse ostalo je šlo mimo mene
Pa mislim, da si imele vse solo pevke miniče ... izgled očitno res veliko pomeni.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 13 May 2011 - 11:09 AM
Js sicer ne pričakujem neke hude uvrstitve v finalu, bi bilo pa seveda več kot dobrodošlo

Posted 13 May 2011 - 11:22 AM
Zdej sem pogledala naš nastop, waw, kapo dol, ful smo se izkazal. Najprej mi ni bil všeč komad, zdej mi je fuuul.

Čist možno, da zmagamo.

Posted 13 May 2011 - 11:59 AM
Uh, tudi jaz vesela, RES

Kateri "njen" filmček?
Jaz sem tudi zelo vesela mesta v finalu, je pa res, da sem si mislila, da če letos ne pridemo pol pa nam itak ni pomoči. Letos mi je dejansko zanimivo spremljat Evrovizijo, ker smo vsaj enakovredni z vsemi ostalimi. To kaj smo naprimer lani poslali, pa kaj si ti nor, mene bi blo sram s tako pesmijo nastopat.
Imam dejansko ful upe za dobro uvrstitev v finalu, ker berem malo po forumih in youtube pa je ljudem kar všeč naša pesem.
Ne morem pa izrazit kako banalno se mi zdi dejstvo, da je Švedska glavni favorit. Dobro zgleda fant ja, samo besedilo je tak plitko čeprav je to ne igra neke vloge po mojem mnenju, ampak kak se človek pači, pa napravla in sploh mi ne poje dobro! Pesem že gre v uho samo če bo zmagal po zmagal zaradi vseh napačnih razlogov.
Jaz itak navijam za našo, če pa bi morala navijat za koga drugega pa bi za Dansko.
Pa Maja mi je včeraj najslabše zapela. Dobro kolko slabo pač ona lahko, itak je bla odlična, samo na vajah in doma mi je občutno boljše zapela. Vse ostalo pa je blo brezhibno, jaz upam da še bolj raztura na finalu!
Evo, en komentar iz youtube s katerim se nažalost popolnoma strinjam
This years Eurovision has got 3 contestants that can ACTUALLY SING. It's France, Slovenia and Austria. IF Eurovision is really a SONG CONTEST, one of these countries will win. But as we all know, Eurovision is the contest where the crappiest songs with the cutest singers win. With that said, I think Swedens song has a good chance. It really really sucks though, shame on you Sweden!
Posted 13 May 2011 - 12:02 PM
Keuc je 92 letnik? OMFG! Sem mislila, da je isto stara kot jaz.
To je pomota.

A daj no.

Tudi meni sicer izgleda starejša, kot je, nekako toliko, kot jaz, ampak 30 ji pa nikakor ne bi dala.
Sem pa vesela, da je prišla v finale, pesem mi je dobra, glas ima fantastičen (način petja ima pač tak, kot ga ima, zame to ni spakovanje, pomoje z drugačnim načinom petja ne bi izrazila glasu v polni meri),
mi je bila pa v tem outfitu malo groteskna, z -15 kilami bi mogoče še izgledala.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 May 2011 - 01:06 PM
mi je bila pa v tem outfitu malo groteskna, z -15 kilami bi mogoče še izgledala.
Zdaj pa jaz tebi lahko rečem ''ah daj no''. LOL
Drugače pa, če še dodatno pojasnim, sem mislila 30 v smislu izgledanja mene in npr. Kinky ... ki
sva nadvse krasno izgledajoči trojki. -.- Pa sem malo povprašala naokoli nekaj mojih znancev in se vsi
strinjajo z mano, da izgleda pač precej starejša (ne pa starikava, tu je razlika). Meni je to očitno. -.-
Posted 13 May 2011 - 01:44 PM
Dopuščam pa možnost, da bi tudi jaz s takim MU izgledala precej starejše.
Smo pa na forumu očitno same zelo dobro ohranjene tridesetletnice

pa Kinky - vse najboljše, sem spregledala tvoj RD. V tolažbo, čez 2 meseca sem za tabo

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 13 May 2011 - 01:48 PM
Posted 13 May 2011 - 01:49 PM

Posted 13 May 2011 - 01:50 PM
Maja tudi meni zgleda starejša, bi ji lahko dala nekaj čez 20, se mi pa zdi, da se je zredila - ali pa je taka od vedno, no, sej ne vem.
Posted 13 May 2011 - 01:57 PM
Meni se zdi zalita, ampak povsod enakomerno (tudi faco ima okroglo). Ampak to je malo še baby fat.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users