Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#1041 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 June 2010 - 09:40 PM

Se pravi je pol v Asu blo cca. 75-80€ po osebi? Vključno s pijačo? No, ja, saj šampanjc je pomoje ful pripomogel k ceni. biggrin.gif

Jao se pa cenijo, sploh glede na to, da jim bojda ful kvaliteta pada.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1042 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 June 2010 - 09:42 PM

Ja, verjetno-nisem mela vpogleda v račun. xD To je bilo pa lani poleti, avgusta.
Rada pa jem tam na vrtu. Pašte so dobre pa čokoladni souffle je tam najboljši na svetu (no, sej sploh ne vem kje v Lj. ga še majo, razen Cubota). wub.gif Včasih naročim celo dva. laugh.gif
  • 0

#1043 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 June 2010 - 09:44 PM

Kere testenine pa bi še posebej priporočala? x)

Jaz sem zadnjič v Zvezdi jedla torto Čokolatina.
OMFG, orgazem tudi za nečokoladarje, čeprav je zelo čokoladna.
Mini kos je cca. 3€, ampak je precej težka, tak da sem jaz pol komaj pojedla.
Odlična je pa res. Tudi kava je tam dobra. Zraven dobiš mali piškot v obliki zvezde.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1044 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 June 2010 - 09:45 PM

Suffle imajo skoraj po vseh restavracijah. Ziher še v kakem Kavalu. Pa teh slaščičarnah a la Zvezda pa to.
Slišala sem, da imajo v Shambali baje ful dobrega.
V Cubotu meni ni bil toliko poseben.

Meni je ful dober, samo ni šans, da pojem dva. Ful me nasiti.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1045 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 June 2010 - 09:50 PM

Sem se spomnila, da sem res slikala Čokolatino! idea.gif

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1046 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 June 2010 - 09:53 PM

A rees, jaz ga še nikjer drugje nisem vidla! Slišala sem, da ga majo v TOPu pa se mi ne da tja gor lazit. V Kavalu ga pa nimajo.
Dva vzamem, če grem samo na souffle, en pride pa 6€ (k smo lih pri cenah biggrin.gif ) pa zraven pride še božanska vanilijeva omaka in jagode-jooj, prov zaželela sem si ga zdej!
Moja najljubša pašta so metuljčki z zelenjavo (korenje, cvetača, brokoli, rdeča paprika, poleti včasih še mali šparglji) in piščancem (so tud bučke not, vedno izrecno naročim brez in enkrat so bile-big deal, sem jih pač izbrskala ven in se potem ful opravičeval, na koncu pa ni souffleja računal smile.gif), zelenjava tko fajn hrusta, ni razkuhana. eat.gif Njoki bolognese so mi tud dobri. Tiste ostale ameriške stvari mi pa niso všeč.

Ko men zapaše kej extra čokoladnega, grem tud na Čokolatino. Vredna svoje cene pa res je nasitna!
Obožujem tud vanilijevo crostato z gozdnimi jagodami! (Majo samo poleti, upam da bodo letos tud mel!) wub.gif
  • 0

#1047 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 June 2010 - 09:56 PM

QUOTE(Plain Jane @ 1. 6. 2010 - 22:53) View Post
se potem ful opravičeval, na koncu pa ni souffleja računal smile.gif),

zelenjava tko fajn hrusta, ni razkuhana.

O, potem je pa super, če se zmotijo. XD

Ooo, super again!

QUOTE(Plain Jane @ 1. 6. 2010 - 22:53) View Post
Obožujem tud vanilijevo crostato z gozdnimi jagodami! (Majo samo poleti, upam da bodo letos tud mel!) wub.gif

woot.gif
  • 0

#1048 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 01 June 2010 - 09:58 PM

Čokolatina zgleda božanska!

Enkrat v naslednjih tednih bom šla v Zvezdo. Že dolgo nisem bla. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1049 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 June 2010 - 09:59 PM

Flafi, jaz dobim več piškotov pri kavi!
laugh.gif res dry.gif

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1050 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 June 2010 - 10:02 PM

Jaz tud. laugh.gif Sej sem skos v tej Zvezdi, med gimnazijo smo pa res skos tam visel (midve s TASH pa še posebi laugh.gif ) Pa tud, če se zdej zmenim s kakšno prijateljico, vedno pade Zvezda. Men je všeč tam, mir, prijazni, dobra kava (edina kava, ki jo pijem je Zvezdina bela z vanilijo z velik pene in piškotki). smile.gif
  • 0

#1051 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 June 2010 - 10:03 PM

kava s peno in piškotki, how švit laugh.gif
  • 0

#1052 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 June 2010 - 10:09 PM

Jaz niti tiste ene zvezde nisem pojedla.
Sem mela Čokolatine dovolj...

• 0

#1053 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 June 2010 - 10:11 PM

Jaz si jih v kavo namečem. ph34r.gif
  • 0

#1054 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18600 posts

Posted 01 June 2010 - 10:13 PM

O, čokolatina je pa tut moja najbljubša v Zvezdi že dolg. Pa rahli gozdiček (?), nevem če se tko imenuje, v glavnem skutina al jogurtova torta, taka smetanasta pa penasta, na vrhu pa jagode, borovnice in maline, BOŽANSKO!!

No, če smo že glih pri temu bi pa skurcala Skeleta. dry.gif Zadnjič gremo s fantom pa še enim kolegom tja, bil je petek zvečer, ura je bila polnoči. Najprej skor 15 min čakamo enega natakarja, potem končno eno žensko uspemo priklicat, naročimo mohito pa pina colado, ona pa prinese mohito pa cuba libre. Jst pač ne pijem drugega kot pina colado, cuba mi je pa še posebi ogabna. In k smo ji povedal, da tega pač nismo naročil sploh ni ponudla, da bi nesla nazaj al pa KARKOLi, sam rekla je ups sori ful mam gužvo. ja thanks a lot, 10€ dam za pofukan koktejl pa še to ne more tapravga prnest rolleyes.gif In pol je rekla, da kao nej pridemo dol k njej na zastonj shote za vse tri, kao opravičilo. In mi res gremo dol, ji rečemo kao da smo pršli po darilo, in ženska ns IGNORERA! Dobesedno, 2x smo ji rekl, neki je zamomljala pa se obrnla stran. In smo še ene 10 min tm stal k eni kreteni, potem smo pa pač šli. Mislm res podn no, nikol več ne grem tja, Randevu je zakon!
  • 0

After all this time?

Always.

#1055 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 01 June 2010 - 10:13 PM

Aja, no sj, fino! smile.gif
  • 0

#1056 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 June 2010 - 10:25 PM

Jaz ga ne bi plačala, majkemi, da ne bi.

• 0

#1057 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 01 June 2010 - 11:05 PM

Jaz tudi ne, ni šans.
  • 0

• Guests

Posted 01 June 2010 - 11:10 PM

Aja, najbrž sem sicer že napisala, ampak v restavraciji Riverhouse imajo čokoladni sufle s pomarančno omako za katerega bi si pomoje roko odrezala v pravi situaciji. biggrin.gif Res, za dol past.
  • 0

#1059 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 01 June 2010 - 11:18 PM

Jaz sem bila v Riverju samo 1x, pa sem se žal že z ostalim tako napokala, da nisem mogla nobene sladice vase spravit. Mi je bilo pa sicer fenomenalno, v kratkem načrtujem ponovni obisk ter obvezni testing kakšne sladice.
  • 0

• Guests

Posted 01 June 2010 - 11:22 PM

Meni je bila pa od vsega sladica ravno najboljša. smile.gif Ostalo se mi je vse zdelo, da ima malenkost premalo okusa. Ni bilo pa slabo. Bom dala še kdaj priložnost, zagotovo!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users