Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#1041 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 September 2007 - 07:35 PM

QUOTE(TASH @ 1. 9. 2007 - 17:46) View Post
Mene zanima, če je tista kremica z medom komedogena? Bi si jo rada kupila, ker mi zelo odgovarja, sam upam, da ni komedogena, se morm prepričat, ker je precej draga, glede na to kok je je notri. huh.gif

Ja, je žal zelo komedogena.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1042 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 08 September 2007 - 09:06 PM

Hvala Jenna. Samo sranje lahko rečem, se mi zdi drugače zelo uredu. Ah, pa sem spet na začetku. closedeyes.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1043 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 September 2007 - 09:07 PM

Ja, res škoda za tole, ker diši pa za umret dobro.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1044 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 08 September 2007 - 09:28 PM

Če ti drugače odgovarja je možno, da tvoja koža ni nagnjena k mašenju por = komedogenost morda ni problem?
  • 0

#1045 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 September 2007 - 08:12 AM

Ja, v tem primeru ni krize.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1046 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 11 September 2007 - 08:08 AM

Po priporočilih in odličnih ocenah sem si kupila mandljevo olje za tuširanje in vonj je res enkraten ... občutek na koži enako ... edino cena se mi zdi pa čisto pretirana (kot vse kar je L'occitane).

Bom pa videla kako bo po redni uporabi tega olja.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1047 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 September 2007 - 10:11 AM

Mene pri tem olju moti samo to, da se mi zdi, da se ga res precej porabi. Jaz ga imam zdej v uporabi približno dobra dva tedna, pa ga manjka že 1/3. Se mi zdi predrag, če mi bo zadostoval samo za mesec in pol. Če bi bil za kakšne 4 mesece, bi še šlo. Pa res ne bi rekla, da se polivam z njim, ampak ga dam neko čist normalno količino, da pač lahko umijem celo telo. Mogoče bi ga morala začet nanašat na gobico, bi se verjetno bolje spenil in bi ga posledično porabila manj.

Diši pa res fenomenalno, ja. In koža je po njem prekrasna.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1048 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 September 2007 - 04:01 PM

QUOTE(DiLeMa @ 11. 9. 2007 - 11:11) View Post
Mogoče bi ga morala začet nanašat na gobico, bi se verjetno bolje spenil in bi ga posledično porabila manj.

Prikimavam! Jaz, če ne bi pri tuširanju uporabljala gobice, bi vsa olja in gele porabila v rekordno hitrem cajtu + zdi se mi, da se nekak z gobico bolj umijem :-), se še tak fino zmasiraš poleg. Tak da ja, gobica obvezna, L'Occitane olje se krasno zapeni, meni traja zelo dolgo.

• 0

#1049 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 11 September 2007 - 05:04 PM

Jp, tudi jaz sem to olje prav kmalu začela uporabljat v kombinaciji z gobico, drugače ga ful več porabiš, pa men tud ni tok fajn si ga kr tko na kožo mazat, nekak mi ni bil lih fajn filing, mi je boljš z gobco.
  • 0

#1050 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 15 September 2007 - 10:01 AM

Špela ali katera izmed ostalih poznavalk, eno vprašanje...
kateri od tonikov bi bil OK oz. je fajn za mešano kožo, (po novem mislim, da imam tud jaz dehidrirano oops.gif ), da pusti vsaj približen občutek ugodja na koži v smislu, da morda ne bi bilo treba kreme?
Če je kaj takega oz. katerikoli drug, s katerim sta zadovoljne tiste z ne ravno suho kožo smile.gif
  • 0

#1051 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 September 2007 - 10:11 AM

_M_, oljčni tonik zmaga! wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1052 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 15 September 2007 - 10:12 AM

A je samo eden? Drugač bom čist zmedena...
Kaj pa tisti z jabolkom in mandljem?
  • 0

#1053 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 15 September 2007 - 10:15 AM

QUOTE(_M_ @ 15. 9. 2007 - 11:12) View Post

A je samo eden? Drugač bom čist zmedena...
Kaj pa tisti z jabolkom in mandljem?

ja, oljčni je samo eden. za mandelj-jabolko pa ne vem, ker ga nisem probala. preberi oceno, mislim, da je ocenjen.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#1054 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 15 September 2007 - 10:30 AM

Jabolko-mandelj sem jst nekrat uporabila in mi je bil kar všeč. Lepo mi diši, tud je tak precej osvežilen in ne masti kože, je pa res, da sem ga uporabila samo enkrat. Je pa oljčni res dober, jst ga zdej uporabljam in bo vrjetno kar moja stalnica wink.gif

Men tud tole madeljevo olje super lepo diši, ampak jst ga kr mal šparam in se ne tuširam z njim vsak dan. Tko da ga mam za dlje. smile.gif

Sem pa povohala tole nove kremo s paradajzom in tud men ne diši preveč lepo.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1055 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 15 September 2007 - 10:32 AM

Ful vama hvala! smile.gif
Torej bo verjetno kar oljčni.
Si moram namreč izbrat še eno zapoznelo darilo za rojstni dan, tko da si bom verjetno kar tole izvolila. tongue.gif
  • 0

#1056 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 15 September 2007 - 11:20 AM

Sigurno boš zadovoljna wink.gif (Lahko si ocene prebereš smile.gif )

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1057 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17616 posts

Posted 16 September 2007 - 06:11 PM

Ko ste omenjale gobice... Katere uporabljate? smile.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1058 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 16 September 2007 - 06:16 PM

QUOTE(MateYa @ 16. 9. 2007 - 19:11) View Post

Ko ste omenjale gobice... Katere uporabljate? smile.gif

jaz imam obično mrežasto za 1 € iz Muellerja.

• 0

#1059 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 September 2007 - 07:12 PM

L'Occitana imajo odslej tudi v prenovljeni Nami v Ljubljani.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1060 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 26 September 2007 - 07:14 PM