Spovednica
Posted 03 July 2007 - 12:13 PM
Ko bi mi vsaj rekel, da me ne mara več in da me ma poln kufer in adijo. Tko pa visi vse v zraku in jst ne morem živet v tej negotovosti.
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 03 July 2007 - 12:37 PM
Posted 03 July 2007 - 12:49 PM
Kako sovražim neresnost študentov!

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 July 2007 - 12:54 PM
Temu jaz pravim pasivnost v odnosu. Tega podrazno ne bi tolerirala in bi ga kar hitro trdno postavila na realna tla. nihrida, jaz bi tokrat pošteno udarila po mizi... da bi mu bilo enkrat končno za vselej jasno, da sta v razmerju DVA, predvsem takrat, ko pride do kakšnih problemov. Ne pa, da ko nastopijo problemi, se prikladno eden umakne... ko pa se poležejo, pa "pricaplja" nazaj. Povej mu, da ti to ni všeč in prav je tako, da ti ni. Meni bi to bilo že samo po sebi precej zgovorno in dober pokazatelj za marsikaj. Ne vem, jaz sem glede teh stvari morda malo preveč ostra in kritična, ampak enostavno ne bi teh reči tolerirala... nikoli jih nisem in jih ne. Poleg tega se nikoli ne bi pustila čakati v neki negotovosti, da si bo on sprdoval... nein, danke. Eni tipi so tudi taki, da se enostavno ne znajo vstopiti na "ta nivo" skupnega reševanja problemov, itd. - jih treba malo potisniti...
Aja, pa hvala za vse "prispevke" =) glede moje skupne selitve... =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 July 2007 - 01:02 PM
Posted 03 July 2007 - 01:05 PM

Posted 03 July 2007 - 01:10 PM

Drugače pa ponižno predlagam, da se ta debata premakne v temo Problemi ali Razmerja, da ne bomo preveč

Posted 03 July 2007 - 01:16 PM
vaša Urška
Posted 03 July 2007 - 01:20 PM
Ma saj če so taki OTji, kjer se dejansko kaj pogovorimo oz. na hitro podebatiramo, mene nikjer čisto nič ne motijo. Drugo je kr eno brezvezno smetenje, MHO.
Da se še jaz spovem - bolj se bliža izpit, bolj sem totalno izmučena, ampak res ono ful, spi se mi brutalno, oči me pečejo za popizdit, tudi slučajno se ne morem res ono spravit k učenju, se res skoncentrirati. Za odstrel sem.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 03 July 2007 - 01:20 PM

Posted 03 July 2007 - 01:24 PM
Da se še jaz spovem - bolj se bliža izpit, bolj sem totalno izmučena, ampak res ono ful, spi se mi brutalno, oči me pečejo za popizdit, tudi slučajno se ne morem res ono spravit k učenju, se res skoncentrirati. Za odstrel sem.
Jenna, moji mami in sestri odlično služijo tablete Gvarana - dobi se jih v drogeriji Tuš, za drugje nisem sigurna. Dobijo velik več energije po njih in lažje delajo, se učijo... Mogoče bi tudi tebi pomagalo. Aja, so pa to tablete, ki imajo 2 do 3X več kofeina k kava.
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 03 July 2007 - 01:37 PM

Moja izpoved:
Pretvarjam se da je vse ok, pa v sebi grozljivo hrepenim.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 03 July 2007 - 01:45 PM
Ja, res bi se jih splačalo sprobat. Samo zdaj se bojim, da je že v mojem primeru za tokratno skušnjo malo prepozno. Sem pa ziher, da bodo kaj kmalu prišle spet v poštev. Hvala za predlog! =)
Posted 03 July 2007 - 02:02 PM
Zaljubljam se v osebo, ki ni moj fant. In začela sem razmišljat o najinem odnosu. Moram se spovedat v ustrezno temo. Aja, pa živiva skupaj s fantom. Toliko težje vse skupaj. Ali pač ne?
Posted 03 July 2007 - 03:44 PM

Pogrešam ga, mislm nanjga, počutm se kot da bi bla še včer skupej ...

Obenem dons zlo slabo prenašam bedne šale na moj račun in tečnobo svoje matere.
Posted 03 July 2007 - 04:03 PM
Buggy,
hvala za nasvet. Bom preverila. Bi še prišlo v poštev pri fantu, ki ga tudi skos pečejo in ma zmatrane (pretirana izsušenost).
Posted 03 July 2007 - 05:12 PM

Posted 03 July 2007 - 05:32 PM
Opažam, da vas ima kar nekaj grešne misli ali se skrivaj dobivate z drugim ali se zaljubljate v osebe, ki niso vaši partnerji. Z mano je isto.
Zaljubljam se v osebo, ki ni moj fant. In začela sem razmišljat o najinem odnosu. Moram se spovedat v ustrezno temo. Aja, pa živiva skupaj s fantom. Toliko težje vse skupaj. Ali pač ne?
Lučka, če mene vprašaš, niti ne.

sicer se mam pa jaz tut za spovedat: na organ mi gre, da še nimava čisto nič zmenjeno za dopust. in pol bomo glihkar 31.8. in še zmeri ne bo nič. in iz tega, ko rečem, da bo isto ko lani, ko takorekoč nisva šla nikamor, ne bo nič, pa ... ne vem, zdi se, kot da se mi reži direkt v ksiht. in sva dons pri kosilu debatirala (ok, če temu lahko rečemo debatiranje ... pustmo zdej podrobnosti) ... v glavnem sem dobila v glavo uno kr ti se odloč, men je vseen - ja, hvala lepa, zdej je pa vse velik laži, a ne .... mah, brez veze, v bistvu. ja, sitna sem, pa kaj!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 July 2007 - 05:48 PM
Posted 04 July 2007 - 06:27 AM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users