Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1041 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 03 July 2007 - 12:13 PM

Hvala obema! To se ni zgodil prvič. Zmer kadar je kaj narobe se umakne in moram potem jst urejat stvari. Ko se uredijo, mi govori, da me ne bi nikol spustil. Mislim, kr nekaj. A pol je bolš bit tiho in izgubit nekoga, ki naj bi ga imel rad? Tolk sm zmatrana od vsega tega.

Ko bi mi vsaj rekel, da me ne mara več in da me ma poln kufer in adijo. Tko pa visi vse v zraku in jst ne morem živet v tej negotovosti.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1042 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 July 2007 - 12:37 PM

Negotovost je najhujša. Midva s fantom sva mela enkrat eno tako blokado, ko sem js misla, da bom dobesedno umrla, tak mi je blo grozno. Potem en teden nism sploh vedla, kaj se njemu podi v glavi, če bova še skupaj, nič od nič in tudi on me je pustil čakat v totalni negotovosti, takrat me je pa tak trgalo, da sem bla na koncu z vsem. In to je res najhujše, ko stvari niso več v tvojih rokah in samo še čakaš na njegov končni odziv, ko ena lutka. Jaz držim pesti, da se bi ti vse čim bolje porihtalo in predvsem, da se fantič hitro izjasni, ker takole te res ne more mučit v nedogled. Sploh težavno mora bit, če se ponavlja - moraš bit ornk karakter, da vsakič znova prebrodiš takšne izpade in mu vsakič znova zaupaš.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1043 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24543 posts

Posted 03 July 2007 - 12:49 PM

Včeraj mi je spet študentka odpovedala delo "čez noč" saj je našla nekaj bolj primernega v svoji stroki. In danes že cel dan dvigujem telefone za delo, zraven pa moram naredit svoje delo in še delo študentke. Povrhu vsega sem pa še od včeraj neprespana in komaj čakam, da vidim posteljo.

Kako sovražim neresnost študentov! mad.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1044 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 July 2007 - 12:54 PM

Temu jaz pravim pasivnost v odnosu. Tega podrazno ne bi tolerirala in bi ga kar hitro trdno postavila na realna tla. nihrida, jaz bi tokrat pošteno udarila po mizi... da bi mu bilo enkrat končno za vselej jasno, da sta v razmerju DVA, predvsem takrat, ko pride do kakšnih problemov. Ne pa, da ko nastopijo problemi, se prikladno eden umakne... ko pa se poležejo, pa "pricaplja" nazaj. Povej mu, da ti to ni všeč in prav je tako, da ti ni. Meni bi to bilo že samo po sebi precej zgovorno in dober pokazatelj za marsikaj. Ne vem, jaz sem glede teh stvari morda malo preveč ostra in kritična, ampak enostavno ne bi teh reči tolerirala... nikoli jih nisem in jih ne. Poleg tega se nikoli ne bi pustila čakati v neki negotovosti, da si bo on sprdoval... nein, danke. Eni tipi so tudi taki, da se enostavno ne znajo vstopiti na "ta nivo" skupnega reševanja problemov, itd. - jih treba malo potisniti...

Aja, pa hvala za vse "prispevke" =) glede moje skupne selitve... =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1045 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 July 2007 - 01:02 PM

Jenna, sej nisi prehuda. Meni se tudi zdi prav tko, kot si ti povedala. Ker če pogledaš dolgoročno, recimo da imata familijo in to - ne moreš imet takega tipa, ki kar ponikne ob problemih. S takim tipom si potem v ključnih trenutkih vedno sam in ne moreta delovat v teh kriznih trenutkih kot tim, kar pa je ful pomembno. Mogoče zdej še ne tolk, kasneje pa ful.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1046 rock_chick

rock_chick

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 03 July 2007 - 01:05 PM

Nihrida, jst sm zdele končala eno zvezo... isto tip sploh ni vedu kaj bi rad. Mislim, da še vedno ne ve. In se kr odmakne in mi pošlje dva smsa na dan, neki pocukranga, drgač pa nč glasu od njega. Sam men je dopizdil in sm rekla, ej jst se ne morm več mučit s tem in se usak teden posebi spraševat, a je use ql al ni. Ni mi hudo, ker on sploh ne zna čutit, tip je kot robot. Nič ga ne gane, niti smrt ne, sva mela enkrat debato okrog tega in je reku, da ne razume, zakaj folk iz tega dela tak cirkus... in če ti pač fotr umre, kaj delaš paniko, sej usakmu enkrat fotr umre (njegove besede)... Sej vem, da s tvojim ni tko hudo, sam useeno take zadeve so mučne, usaj zame je blo tole ful grozn. Sem pa zdej nekako otopela in mi je žal , da sem se sploh trudila zanj, hotla sm mu pomagat, ker je sicer ful uspešen na svojem področju ampak private life ma pa čist u ... no in , k sm mu rekla da greva narazen in da mu res želim, da se bo sploh kdaj zaljubu (usi vemo kolk je to lepo oops.gif ) je reku, ej tud če ne, sej ni panike, si bom pa še en job zrihtu pa bo... Žalostno! Je blo pa isto kot pr tebi, skoz sm mogla jst use rihtat in vanj lezt, se poglabljat... Sam ni nč reku , sam odmaknu se je. In k sva se pobotala je bil ves neki happy pa da me ma rad, my ass, on ma rad samo sebe... Nočm ti zdej rečt, da je s tvojim isto. Lepo mu povej, da to tko ne gre in da se more tud on trudit in povedat, kaj ga muči. Držim pesti, da vama bo ratal zrihtat smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 03 July 2007 - 01:10 PM

Nihrida - cry.gif console.gif
Drugače pa ponižno predlagam, da se ta debata premakne v temo Problemi ali Razmerja, da ne bomo preveč offtopic.gif.
  • 0

#1048 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 03 July 2007 - 01:16 PM

Po razmisleku sem se odločila, da posti ostanejo kjer so, ker je navsezadnje to "Spovednica". OT je pa po celem forumu toliko, da se je hecno samo na te obesiti =)

vaša Urška
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1049 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 July 2007 - 01:20 PM

Ma saj če so taki OTji, kjer se dejansko kaj pogovorimo oz. na hitro podebatiramo, mene nikjer čisto nič ne motijo. Drugo je kr eno brezvezno smetenje, MHO.

Da se še jaz spovem - bolj se bliža izpit, bolj sem totalno izmučena, ampak res ono ful, spi se mi brutalno, oči me pečejo za popizdit, tudi slučajno se ne morem res ono spravit k učenju, se res skoncentrirati. Za odstrel sem.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 03 July 2007 - 01:20 PM

Ja, saj je bil samo predlog. Se mi je zdelo smiselno, da so problemčiči na enem mestu. wink.gif
  • 0

#1051 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 03 July 2007 - 01:24 PM

Sm vseeno nadaljevala v temi razmerja. Ker res tam bolj spada. Drugač sem pa že vse sprobala in najraje bi ga pustila enkrat za zmeraj, ker mam dost tega, da moram zmer jst popuščat. Po drugi strani je pa le že nekaj za nama in ko nama gre, nama gre odlično. Globoko v sebi se mi zdi, da me ma še zmer rad, ampak je preveč ponosen, da bi priznal napako. Zato se mi zdi butasto, da bi blo konec, če se mava še zmer rada - BTW nikol mi še ni reku, da me nima rad, tud to je že izustil, da me ne namerava nikdar pustit. Ampak ignoranca pa ni način...

QUOTE(Jenna @ 3. 7. 2007 - 14:20) View Post

Da se še jaz spovem - bolj se bliža izpit, bolj sem totalno izmučena, ampak res ono ful, spi se mi brutalno, oči me pečejo za popizdit, tudi slučajno se ne morem res ono spravit k učenju, se res skoncentrirati. Za odstrel sem.

Jenna, moji mami in sestri odlično služijo tablete Gvarana - dobi se jih v drogeriji Tuš, za drugje nisem sigurna. Dobijo velik več energije po njih in lažje delajo, se učijo... Mogoče bi tudi tebi pomagalo. Aja, so pa to tablete, ki imajo 2 do 3X več kofeina k kava.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1052 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 July 2007 - 01:37 PM

U tele Gvarana bi blo pa fajn malo poskusit (direkt v žilo laugh.gif ).

Moja izpoved:

Pretvarjam se da je vse ok, pa v sebi grozljivo hrepenim.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1053 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 July 2007 - 01:45 PM

Ja, res bi se jih splačalo sprobat. Samo zdaj se bojim, da je že v mojem primeru za tokratno skušnjo malo prepozno. Sem pa ziher, da bodo kaj kmalu prišle spet v poštev. Hvala za predlog! =)
  • 0

#1054 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 03 July 2007 - 02:02 PM

Opažam, da vas ima kar nekaj grešne misli ali se skrivaj dobivate z drugim ali se zaljubljate v osebe, ki niso vaši partnerji. Z mano je isto.
Zaljubljam se v osebo, ki ni moj fant. In začela sem razmišljat o najinem odnosu. Moram se spovedat v ustrezno temo. Aja, pa živiva skupaj s fantom. Toliko težje vse skupaj. Ali pač ne?
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#1055 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 03 July 2007 - 03:44 PM

Jenna, jz sm si kupla kapljice za oči od Allergan-a in se mi zdijo zlo v redu, uporabne so pa tri mesce po odprtju. Sprobi, ker so prov za utrujene oči in kot pravim, men škodjo zihr ne smile.gif

Pogrešam ga, mislm nanjga, počutm se kot da bi bla še včer skupej ... cry.gif
Obenem dons zlo slabo prenašam bedne šale na moj račun in tečnobo svoje matere.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1056 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 July 2007 - 04:03 PM

Buggy,
hvala za nasvet. Bom preverila. Bi še prišlo v poštev pri fantu, ki ga tudi skos pečejo in ma zmatrane (pretirana izsušenost).

• 0

#1057 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32315 posts

Posted 03 July 2007 - 05:12 PM

Za avto sm se zapufala za dve let na banki... Mal mam mešane občutke, ampak verjamem, da bo trajalo samo dokler ga ne dobim, hehe tongue.gif
  • 0

#1058 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 July 2007 - 05:32 PM

QUOTE(Regratova Lučka @ 3. 7. 2007 - 15:02) View Post

Opažam, da vas ima kar nekaj grešne misli ali se skrivaj dobivate z drugim ali se zaljubljate v osebe, ki niso vaši partnerji. Z mano je isto.
Zaljubljam se v osebo, ki ni moj fant. In začela sem razmišljat o najinem odnosu. Moram se spovedat v ustrezno temo. Aja, pa živiva skupaj s fantom. Toliko težje vse skupaj. Ali pač ne?

Lučka, če mene vprašaš, niti ne. smile.gif

sicer se mam pa jaz tut za spovedat: na organ mi gre, da še nimava čisto nič zmenjeno za dopust. in pol bomo glihkar 31.8. in še zmeri ne bo nič. in iz tega, ko rečem, da bo isto ko lani, ko takorekoč nisva šla nikamor, ne bo nič, pa ... ne vem, zdi se, kot da se mi reži direkt v ksiht. in sva dons pri kosilu debatirala (ok, če temu lahko rečemo debatiranje ... pustmo zdej podrobnosti) ... v glavnem sem dobila v glavo uno kr ti se odloč, men je vseen - ja, hvala lepa, zdej je pa vse velik laži, a ne .... mah, brez veze, v bistvu. ja, sitna sem, pa kaj! smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1059 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 July 2007 - 05:48 PM

Tak pogrešam fanta, da postanem čist solzna, ko prek telefona slišim njegov glas. Ne vem, men se bo enkrat zmešal, tak ga mam rada.
  • 0

#1060 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 July 2007 - 06:27 AM

Vse bi namreč poslala v kurac!!!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users