Jump to content

Photo

Maturantska obleka

• Please log in to reply
2618 replies to this topic

#1041 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 19 September 2006 - 05:30 PM

Meni so pa lih tle končno ene sprejemljive zadeve biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1042 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86427 posts

Posted 13 October 2006 - 04:37 PM

IPB Image
IPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1043 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 14 October 2006 - 06:23 AM

Tega pa že nebi oblekla ker mi deluje ful starinsko (al pa za kkšno gejšo biggrin.gif)
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#1044 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 14 October 2006 - 09:40 AM

O, men se pa ful dopade kombiacija take temne(smagradno?)zelene barve, in pol tistega zlatega detajla. In točno to hočem sama met pri svoji oblekci. Mam pa malo problemčkov, ki se tičejo moje postave; mela bi nekaj, da bi me ''optično'' malo povečalo. Vem da določeni kroji delujejo totalno antipovečalno ( biggrin.gif) , pa še razširijo te kot slona laugh.gif . Jina, a ti mogoče veš?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1045 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 October 2006 - 12:01 PM

Navpične črte povečajo. Pa ni muz zaj da so široke, lahko so čisto tanke veš komaj da se opazijo mogoče take izvezene v kaki svetli nežni barvi al pa mogoče zlati barvi. Lahko pa si daš tut široki pas čez pas, veš to ko se zaj nosi. Ti bo ful oprično podaljšalo noge pa boke poudarlo. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1046 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts

Posted 14 October 2006 - 01:53 PM

Oo, ne črt. Hočem čist enobarvno onleko, čist. Material bo til-večplastno (za kar sumim da kar fino pobajsa&skrajša osebke ki nimajo neke perfekt postave) oziroma eno tako non shiny pa malo bolj elastično blago, sej bom tk vidla. Upam da bom kje našla obleko, da mi je ne bo treba dat šivat&da jo bom našla v kaki trgovini/butiku(s prijateljicami ciljamo na eno možnost, da bi šle v london laugh.gif sčekirat- povratna karta ful prej rezervirana te pride 15k) in da jo bo pol treba sam še minimalno porihtat. Iščem nekaj takega; Ja, pasek bo pa obvezno. Sam nevem če glih na pasu, študiram tud kej v tej smeri:
IPB Image

(ob strani so barve, temno temno vijolično-bordo ali taka sivo petrolsko temna sta med top fajv barvami. Omahujem še med črno, temno modro pa še eno, zlo težko definiram laugh.gif Aja, tisti zlati žarki pa kažejo na golden detajle; obroček v laseh, pasek , zapestnica in pa sandalčki- za to še nism čist zihr da bojo zlati, ker pol mi pa deluje vse skupaj kar preveč ujemajoče. Nevem, itak se pa ne vidijo neki ekstra:)

še nekaj idej.. IPB Image
(slike so temne, ker sem štimala kontrast, zadeva je risana s trdim svinčnikom in se detajli ful slabo vidijo ko je skenirano)
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1047 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 14 October 2006 - 03:05 PM

pomoje boš huda!!!ne bi ti govorila katero izbrat ker zaupam tvoji presoji tongue.gif so mi pa vsi modeli všeč
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1048 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3374 posts

Posted 14 October 2006 - 09:42 PM

ful ful lepi modeli, grozno lepo rišeš... pa mislim da tisti detajli sploh ne bi tko grozn izpadli če bi bli vsi zlati sam da ni glih nevem kakšna debelina ampk da bi bil tanek obroček, tanka zapestnica...
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1049 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts

Posted 15 October 2006 - 10:53 AM

Ja, ja, to tako ali tako. Sam, kaj pa dolžina? Dolga obleka ali nekje do kolen, ne pod, ampak čisto pri kolenih? Taka dolžina nekak razbije strogost, tisto eleganco
  • 0

#1050 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 October 2006 - 12:45 PM

Ja nujno tak ! Ne si dolge obleke nabavlat :=) .
  • 0
Viens, reste ici!

#1051 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 15 October 2006 - 01:41 PM

ja, ne dolge.men je blo ful žal da sm dolgo mela. dokler si mlada je treba pokazat!:)dobr da grem letos še na enga maturanca tongue.gif
aja, sej res, kakšno obleko predlagate za spremljevalko?ne bi bla rada ful vpadljiva, ker jz sm svojga maturanca že imela smile.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1052 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts

Posted 15 October 2006 - 03:04 PM

Mm, mislim, da sem že nekje v tejle temi, jst sem bla tud spremljevalka letos ;)
.. searching....

(eh, slike se ne vidijo več, bil je link, očitno poteklo, zadeva je bila hostirana na shrani.si) Sem ti kar na ZS poslala smile.gif

• 0

#1053 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86427 posts

Posted 15 October 2006 - 03:15 PM

Cvetka, če hočeš izpast višja, potem se obvezno prepasaj čez pas, nikakor čez boke. Dolžina pa, kot si rekla-pri kolenih. thumbup.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1054 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts

Posted 15 October 2006 - 03:32 PM

O, jaja. Sam, čez pas.. kaj pa čez prsni koš, pod 'the boobies' sektorjem? laugh.gif , tak ko tam na skicah(prva skica in prvi model na drugi skici)? .. kura ja, drugač pa pas kr pride v upoštev, dokler je tak ko je, se ga še lahko malo poudari biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#1055 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86427 posts

Posted 16 October 2006 - 02:29 PM

Pod joški tudi, ja. biggrin.gif Ampak ... Jaz sem za pas, ne vem, tisto mi tko nosečniško izgleda, mislim ful ne poudari postave. Odvisno je tut od obleke. wink.gif

Sama pa sploh še nimam najmanjšega pojma, kakšno bom mela. Demit. sad.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1056 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 17 October 2006 - 08:26 AM

IPB Image
  • 0

#1057 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 18 October 2006 - 04:46 PM

bruh.gif sorry...men je grda...pa ne zamert
  • 0

#1058 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 18 October 2006 - 04:49 PM

zakaj pa bi zamerla, saj ima vsak svoj okus wink.gif
  • 0

#1059 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 26 October 2006 - 01:27 PM

IPB Image
IPB Image
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#1060 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26028 posts

Posted 26 October 2006 - 05:36 PM

prva je lustna, cist preprosta (rabis pa postavo).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users