Jump to content

Photo

Hiše & stanovanja

• Please log in to reply
1253 replies to this topic

#1041 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 25 May 2023 - 12:18 PM

Terasa 😍

Ja, midva sva mogla tudi davek placat. In agencijo.
  • 0

After all this time?

Always.

#1042 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 25 May 2023 - 12:22 PM

Barbarina nisem vedela, da Košaki spadajo v MB center :) Pogrešam slike še druge spalnice/sobe. Še vedno nisem navajena takih cen za stanovanja, drugače pa terasa zmaga :thumbup:

• 0

#1043 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27305 posts

Posted 25 May 2023 - 12:30 PM

Lepo!
  • 0

#1044 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 25 May 2023 - 12:30 PM

Terasa

Ja, midva sva mogla tudi davek placat. In agencijo.

Ja, inz agencijo se potem itak, da ne pogajajo o %, ker ne bodo oni plačali.

Nepremičninski trg je res za bruhat.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1045 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 25 May 2023 - 12:36 PM

Meni sicer zgleda luštno, ampak me mede tloris. Kam vodijo vrata v kuhinji? :)

Midva sva ugotovila, da je v našem kantonu ogromna razlika v ceni stanovanj v mestu in na deželi. Samo nekak naju ne mika da bi živela tam. Smo se v zadnjem času veliko vozili po teh vaseh, pa nama nekak niso kliknile. 

• 0

#1046 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 25 May 2023 - 12:39 PM

Ja, tole z davkom je res bruh. Tudi midva sva morala plačat, čeprav sva hotela brez nepremičninarja nakup uredit....ker ni s prstom mignil za prodajo.
  • 0

#1047 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 25 May 2023 - 12:41 PM

Mene vsake toliko zamika, da bi se nekoč preselila v Haag. Mesto mi je krasno, zelo mednarodno in s fajn priložnostmi za službo, pa definitivno bolj enostavno za ven it jest (veliko azijskih restavracij in celo nekaj vege opcij). Samo to bi morala pa res dobro razmislit in prekalkulirat, kje in kako sploh začet. Glede na trenutno stanje in čakalne vrste najbrž pri vrtcu, takoj potem pa pri iskanju nepremičnin (in denarja za financiranje 😂).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1048 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19118 posts

Posted 25 May 2023 - 12:53 PM

Kalypso ne vem, mene tudi moti, da ne dajo tlorisa gor. Ampak itak greš pogledat...
  • 0

#1049 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 25 May 2023 - 03:14 PM

Jaz bi rekla, da je mogoče špajza?
  • 0

#1050 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 25 May 2023 - 06:10 PM

Kalypso ne vem, mene tudi moti, da ne dajo tlorisa gor. Ampak itak greš pogledat...

Ma gres pogledat in ugotovis, da je no go totalno, kar bi iz tlorisa ugotovil ze prej in bi imel frej popoldne.
Pa ce so zasebne pinudbe ful radi slikajo neke detajle, npr. magnolijo na vrtu😁
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1051 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 25 May 2023 - 06:32 PM

Pri nas pa tekočo vodo v koritu in cvetje na mizi 😂 Pa če se začne s 5 slikami fasade in okolice takoj ves, da je notri katastrofa.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1052 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 25 May 2023 - 07:02 PM

Ja, to tudi v slo😁
  • 0

#1053 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 29 May 2023 - 03:59 PM

:lol:

• 0

#1054 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 30 May 2023 - 10:55 AM

Danes sem klicala agenta za eno hišo, ki sva jo šla pogledati v petek.

Res so slike. Ko sem ga vprašala, kaj dobim oz. kaj vključuje 2% od prodajne cene za njegovo posredovanje, mi je rekel, da ga napadam :D Sem mu rekla, če on pusti da mu trgovec sam napolni voziček v trgovini, on nima vpogleda in na koncu le veselo plača.

Sej vem, brezveze se spuščati v to...ali sprejmeš pogoje in kupiš ali pa pač ne.

• 0

#1055 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85850 posts

Posted 01 June 2023 - 08:17 AM

https://www.nepremic...ovanje_6583859/
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1056 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24513 posts

Posted 01 June 2023 - 10:06 AM

saj je lepo in prostorno, ampak cena ...

razen za kakšno veleposlaništvo ali tuje podjetje si res ne predstavljam kdo bi to najel

Mi ta pesem pride na misel :) Samo Sam - Js nimam več najemnine feat. Gojko "Hitmacher" Ajkula, Nipke (Official Music Video) - YouTube

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1057 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 01 June 2023 - 10:30 AM

Jp, pa kdor ima toliko za mesečno najemnino, ima verjetno tudi za nakup
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1058 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 01 June 2023 - 03:10 PM

https://www.homegate.ch/buy/3003044216
Tole mi je vsec, sam cena 😱
  • 0

#1059 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 05 June 2023 - 08:10 AM

https://www.nepremic...e-hisa_6585511/

:butl: Nič ni obnovljeno od izgradnje

• 0

#1060 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 05 June 2023 - 10:18 AM

https://www.homegate.ch/buy/3003044216
Tole mi je vsec, sam cena 😱

Hah, ni več v databazi :D Za 2 mil pri nas dobiš to:

https://www.funda.nl...esterengweg-22/
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users