Hiše & stanovanja
Posted 25 May 2023 - 12:18 PM
Ja, midva sva mogla tudi davek placat. In agencijo.
After all this time?
Always.
Posted 25 May 2023 - 12:22 PM
Barbarina nisem vedela, da Košaki spadajo v MB center Pogrešam slike še druge spalnice/sobe. Še vedno nisem navajena takih cen za stanovanja, drugače pa terasa zmaga
Posted 25 May 2023 - 12:30 PM
Posted 25 May 2023 - 12:30 PM
Terasa
Ja, midva sva mogla tudi davek placat. In agencijo.
Ja, inz agencijo se potem itak, da ne pogajajo o %, ker ne bodo oni plačali.
Nepremičninski trg je res za bruhat.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 May 2023 - 12:36 PM
Meni sicer zgleda luštno, ampak me mede tloris. Kam vodijo vrata v kuhinji?
Midva sva ugotovila, da je v našem kantonu ogromna razlika v ceni stanovanj v mestu in na deželi. Samo nekak naju ne mika da bi živela tam. Smo se v zadnjem času veliko vozili po teh vaseh, pa nama nekak niso kliknile.
Posted 25 May 2023 - 12:39 PM
Posted 25 May 2023 - 12:41 PM
Posted 25 May 2023 - 12:53 PM
Posted 25 May 2023 - 03:14 PM
Posted 25 May 2023 - 06:10 PM
Kalypso ne vem, mene tudi moti, da ne dajo tlorisa gor. Ampak itak greš pogledat...
Ma gres pogledat in ugotovis, da je no go totalno, kar bi iz tlorisa ugotovil ze prej in bi imel frej popoldne.
Pa ce so zasebne pinudbe ful radi slikajo neke detajle, npr. magnolijo na vrtu😁
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 May 2023 - 06:32 PM
Posted 25 May 2023 - 07:02 PM
Posted 29 May 2023 - 03:59 PM

Posted 30 May 2023 - 10:55 AM
Danes sem klicala agenta za eno hišo, ki sva jo šla pogledati v petek.
Res so slike. Ko sem ga vprašala, kaj dobim oz. kaj vključuje 2% od prodajne cene za njegovo posredovanje, mi je rekel, da ga napadam Sem mu rekla, če on pusti da mu trgovec sam napolni voziček v trgovini, on nima vpogleda in na koncu le veselo plača.
Sej vem, brezveze se spuščati v to...ali sprejmeš pogoje in kupiš ali pa pač ne.
Posted 01 June 2023 - 08:17 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 June 2023 - 10:06 AM
saj je lepo in prostorno, ampak cena ...
razen za kakšno veleposlaništvo ali tuje podjetje si res ne predstavljam kdo bi to najel
Mi ta pesem pride na misel Samo Sam - Js nimam več najemnine feat. Gojko "Hitmacher" Ajkula, Nipke (Official Music Video) - YouTube
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 01 June 2023 - 10:30 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 05 June 2023 - 08:10 AM
Posted 05 June 2023 - 10:18 AM
https://www.homegate.ch/buy/3003044216
Tole mi je vsec, sam cena 😱
Hah, ni več v databazi

https://www.funda.nl...esterengweg-22/
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users