Poroka - obleke, frizure, čevlji...
Posted 09 September 2013 - 11:54 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 September 2013 - 01:38 PM
After all this time?
Always.
Posted 13 September 2013 - 06:37 PM
Posted 16 September 2013 - 04:42 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 September 2013 - 03:13 PM
― V. Van Gogh
Posted 26 September 2013 - 03:21 PM
Presneto, ravno jo na shrani.si shranjujem, da jo sem prilepim. Sanjska je
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 September 2013 - 03:23 PM
― V. Van Gogh
Posted 01 October 2013 - 11:14 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 02 October 2013 - 04:19 PM
Posted 03 October 2013 - 11:21 AM
Frčica , že veš kje boš vzela torto?
Ima katera druga kakšno idejo (mogoče, da ni ravno slaščičarna, ampak kaj v tem smislu: http://www.petrascakes.com/)?
Posted 03 October 2013 - 11:36 AM
Podgana, ravno tole stran sem gledala in sem ji že pisala
Če imaš 50 kosov ali več prideš najprej na pokušino 6 okusov. Za manjše se pa tudi lahko zmeniš za pokušino, nekja malega pa to plačaš.
Meni njene zadeve izgledajo zelo dobre, govorim predvsem za tiste fotke, kjer so slikani prerezi.
Jaz edino ne maram te tičine mase, ker moraš potem torto sleči, bi raje navadno. ampak domnevam, da potem ne more biti v 2. nadstropjih?
A poznaš njene izdelke?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 October 2013 - 11:42 AM
Jaz edino ne maram te tičine mase, ker moraš potem torto sleči, bi raje navadno. ampak domnevam, da potem ne more biti v 2. nadstropjih?
V praksi je lahko, ampak potem je problem s krašenjem, ker pač ne zgleda tako lepo. Sicer pa se torto komot oblije s čokolado ali okrasi s kakšno kremo.
Edit: Sem pogledala malo njene slike, ima tudi nadstropne torte brez tičino mase, recimo tista neka za zlato poroko, čokoladna z zlato št. 50 gor, al pa malo naprej ena z vrtnicami in perlicami.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 03 October 2013 - 11:44 AM
Koliko pa pride ena taka torta? Izgledajo res lepe.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 October 2013 - 11:50 AM
Ravno gledam cenik, jaz sem pričakovala višje cene. 12 kosov je 43/46€, 25 kosov 67/70 itd, večje pa so 2,70€ na kos. Meni se to res ne zdi dosti za take torte, ful dobra stran mi zgleda.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 03 October 2013 - 12:01 PM
Ja, meni se tudi ne zdi drago. Sva s fantom misilila, da bova za torto dala 300€, pa vidim, da bo dosti manj.
Edino ne vem kako je z dostavo.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 October 2013 - 12:10 PM
Ne poznam, mi pa delujejo torte lepe in dobre pa še ugodno je (imam pa jaz samo 30 kosov). Recimo kakšne slaščičarne so 3,5 (pač kolikor je kos v lokalu)+okraševanje+prevoz. Ta tvoja cena je ulala pretirana Imajo ljudje tudi po 100+ gostov pa dajejo 200€ max.
Še eno sem našla: http://www.jagode-di...69ne-torte.html
Don't make fun of me, moja bo taka (malo manjša):
Posted 03 October 2013 - 12:30 PM
Ja, seveda bo, če boš imela božično poroko!
Posted 03 October 2013 - 12:32 PM
Hihi kjut je!
Posted 03 October 2013 - 03:07 PM
Podgana, ti si se potem odločila za Lj. grad?
Btw, jaz bi raje te poste prestavila v temo Zaroka/poroka?
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users