Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1841 replies to this topic

#1041 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32530 posts

Posted 21 May 2011 - 10:48 AM

Jaz imam zdaj že pol leta Nokio C3 ki ima tud tole qwerty tipkovnico in je ful zakon telefonček
IPB Image

sem pa pred dvema tednoma dala sim kartico nazaj v svoj SE K700i, ki ima najhujši fotič (cybershot) in dela reees mega slike (zarad ene priložnosti pač) in se najprej nisem mogla navadit nazaj na navadno tipkovnico, po parih dneh pa sem spet ful hitr tipkala sms-je, ker tam točno vem, kje je kera črka in lahko napišem sms brez, da bi gledala v telefon. Pri Nokii in qwerty tipkovnici mi pa to ne gre, a vam to gre smile.gif ???
  • 0

#1042 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 21 May 2011 - 10:53 AM

Jaz tudi malo tuhtam o nabavi. A se kteri kaj sanja, kdaj bodo pri Si mobilu kaj menjali pakete? Ker vem, da vsake toliko malo menjajo ponudbo, pa bi raje malo počakala, če bo to kaj kmalu.
  • 0

#1043 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 May 2011 - 11:18 AM

QUOTE(_M_ @ 21. 5. 2011 - 11:48) View Post

qwerty tipkovnici mi pa to ne gre, a vam to gre smile.gif ???

Men presenetljivo gre. Sej je isto k na računalniku. smile.gif

• 0

#1044 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23396 posts

Posted 21 May 2011 - 11:18 AM

Kolegica ima tole Nokio C3. Meni ima malo trde tipke in nerodna se mi zdi, ker so tipke ful majhne in hitro pritisneš po dve hkrati.
Jaz si bom tudi lahko kmalu nabavila nov telefon brez doplačila in me nič kaj ne mika od trenutne Simobilove ponudbe. Tudi jaz upam, da bodo mogoče v roku enega meseca znižali cene katerih telefonov. biggrin.gif Sem pa trdno odločena, da tokrat ne kupim dražjega kot 30 ali pa max 40 €. Za zadnja dva telefona sem dala po kakih 120€ in če zdaj pomislim, je bil to stran vržen denar, ker bi mi ravno tako dobro služil tudi kakšen cenejši.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1045 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17084 posts

Posted 21 May 2011 - 11:23 AM

Tale Nokia C3 od m se tudi meni dopade, ampak ima mnda sam 2pix fotkiča če se prav spomnim.
Drugače ap kot je Marmelada rekla, jaz tu ne maram dajat nekaj ful dnarja za fone, itak se jih po letu naveličam, skoz kaj crkne, ...
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1046 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32530 posts

Posted 21 May 2011 - 11:25 AM

Ja, aparat je šibka točka tega telefona, saj slike spet niso toook slabe, sam vseen...
kar je men ful dobro je pa to, da baterija zrdži po 10 -14 dni thumbup.gif
  • 0

#1047 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17084 posts

Posted 22 May 2011 - 04:02 PM

A ma Nokia E5 (s prejšnje strani) bliskavico/lučko?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1048 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27535 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 May 2011 - 04:41 PM

Meni je moj najboljši telefon na svetu (glej sliko) že stotič padel na tla in je tačskrin najprej en teden zajebaval, potem pa mi je padel še enkrat in se je ugasnil, jaz pa pin kode ne morem vtipkat not, ker je seveda tač pokvarjen (pritisnem 9 in mi zazna 3, zakonnn). Računa SEVEDA ni nikjer, čeprav mama to VEDNO shranjuje v eno mapo za račune, garancija, ki je bila v škatli, pa je, kako presenetljivo, neizpolnjena, tako da sploh nimam dokaza, da je telefon še v garanciji, yay! Aparat je kupljen v Bigbangu, sicer vem približen datum nakupa, a mi oni lahko pogledajo v njihovo bazo podatkov, kot potrdilo, da je bil res kupljen tam in da to njihovo iskanje nadomest iizgubljeni papirnati račun, ali se lahko obrišem pod nosom in ga samo nesem na Mobitelov servis in plačam 50€ za popravilo? cry.gif

Aja, še to! Kako izvlečeš iz mobitela SMSe, da jih daš na računalnik?

PS: Mislim, da sem prvič, odkar imam telefon, bila tako dolgo brez njega, in moram reči, da je SUPER, ej, kot bi bila osvobojena, noben ni nič težil. thumbup.gif A valda, po drugi strani ga rabim, ker imam notri vse kontakte

IPB Image
Moj najdražji, oh!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1049 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 22 May 2011 - 07:36 PM

Jaz mam tud še vedno tega in mi je super, zato pa tako odlašam z nakupom novega.
  • 0

#1050 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 May 2011 - 09:16 PM

men je pa Nokia tok glupa, da je sploh ne uporabljam, za bv sem si kupla nov telefon, še zmeri mam SE, ki bo glihkar star tri leta. na Nokio se sploh ne morm navadit, prav res mi je blesava.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1051 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23396 posts

Posted 22 May 2011 - 09:22 PM

QUOTE(Coco* @ 22. 5. 2011 - 17:41) View Post

Aparat je kupljen v Bigbangu, sicer vem približen datum nakupa, a mi oni lahko pogledajo v njihovo bazo podatkov, kot potrdilo, da je bil res kupljen tam in da to njihovo iskanje nadomest iizgubljeni papirnati račun, ali se lahko obrišem pod nosom in ga samo nesem na Mobitelov servis in plačam 50€ za popravilo? cry.gif

Aja, še to! Kako izvlečeš iz mobitela SMSe, da jih daš na računalnik?

Kolikor opažam, garancij nikjer ne izpolnjujejo, ampak moraš prinest račun s sabo. Na garancjskem listu je ponavadi samo žig. Najbolje je, da si račun takoj po nakupu fotokopiraš, ker ti sčasoma zbledi in ti čez kako leto ne koristi več, ker se ne da nič razbrati z njega.

Kolega je tudi kupil telefon v Big Bangu in je izgubil račun ter garancijski list in je potem šel težit, če lahko kje v računalnik pogledajo, da vidijo, da ga je res kupil tam, ampak se ne spomnim, če je potem kaj zrihtal ali ne. Mislim, da ne. Najbolje, da greš sama vprašat.

50€ za servis pa jaz niti slučajno ne bi dala. Za ta denar lahko že kakšnega novega dobiš.
Fantu je pri enem telefonu počil ekran in se ni dalo nič videt. Na servisu so mu hoteli zaračunat 60€ za popravilo. Potem si je pa preko ebaya kupil nov ekran in ga sam zamenjal, tako da ga je vse skupaj, s poštnino vred stalo 15€.
  • 0

#1052 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 22 May 2011 - 09:27 PM

QUOTE(Marmelada @ 22. 5. 2011 - 22:22) View Post

Fantu je pri enem telefonu počil ekran in se ni dalo nič videt. Na servisu so mu hoteli zaračunat 60€ za popravilo. Potem si je pa preko ebaya kupil nov ekran in ga sam zamenjal, tako da ga je vse skupaj, s poštnino vred stalo 15€.

Meni je bilo ISTO, hotli so ~50€ za popravilo, naročila ekran na bolhi za 10€, ga sama zamenjala in je spet kot nov. Khm, skoraj. tongue.gif To še un tastar SE, ki je moj za vedno najbljuši telefon. Na njem sem že 50x sama zamenjala celotno ohišje, ekran, popravljala fotoaparat vibro, svašta. biggrin.gif

• 0

After all this time?

Always.

#1053 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23396 posts

Posted 22 May 2011 - 10:28 PM

Ja, na servisih hočejo res tako navit cene, da se ti ga ponavadi res ne splača dat popravljat. Ali probaš sam popravit ali pa nabaviš novega.
  • 0

#1054 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 22 May 2011 - 10:30 PM

Ja no, če meni so samo za menjavo ohišja hotli vzet 70€, BO LA NO. Jaz sem pa za 7!!!€ naročila ohišje na ebayu pa ga sama zamenjala, faaaak. Kok služijo ej, sploh nočem pomislit k kr jezna ratam. laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1055 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27535 posts

Posted 22 May 2011 - 10:45 PM

Ja, ampak jaz sama ne znam popravit toucha. huh.gif Pa v tem telefonu imam ful pomembne SMSe in slike, ki mi OGROMNO pomenijo, a jih nisem utegnila prekopirati na spominsko kartico, temveč so ostale le na telefonu, in si res ne upam šarit sama; ko sem nazadnje skušala sama popraviti tipke na prejšnjem telefonu, sem ga samo še dokončno zjebala. ermm.gif
  • 0
Pablo Picasso

#1056 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23396 posts

Posted 22 May 2011 - 10:53 PM

Coco, ja itak, da toucha ne moreš kar sama popravit. smile.gif
Ja a nimaš kakšnega programa za telefon, ki se ga naloži na računalnik? Jaz si z moje Nokie lahko prenesem vse na računalnik z nekim programom. Daj se pozanimat. Pomoje se ti to najbolj splača. Si preneseš vse s telefona in potem drugega nabaviš.
  • 0

#1057 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 22 May 2011 - 11:00 PM

Ja, sam pri njej je problem, da telefona ne more prižgat, če ga pa ne more prižgat ji pa tut programi ne pomagajo.

Zanima pa mene isto kot Coco, a se da (in kako) mesiče naložit na računalnik? Oz VEM da se da, že par let nazaj jih je en frend naložil, pa nimam pojma kako, aje to kaj odvisno od operaterja, ne vem res. Kakšen nasvet?
  • 0

After all this time?

Always.

#1058 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27535 posts

Posted 22 May 2011 - 11:39 PM

^^Točno to, telefon je ugasnjen, pin kode pa z zjebanim tačem ne morem vtipkat not. Meni je tip na Mobitelu rekel, da se to lahko pobere ven z nekim kablom, ampak ja, telefon mora biti prižgan. Glede teh kablov pa nimam pojma, jaz vem, da sem si enkrat samkrat s kablom, ki sem ga dobila ob mobitelu, naložila gor muziko (sicer to urejam s kartico), mislim pa, da je bilo možno 'pretakat' samo muziko in slike, ne pa tudi smsov.
  • 0
Pablo Picasso

#1059 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 23 May 2011 - 10:21 AM

QUOTE(tasika @ 22. 5. 2011 - 17:02) View Post

A ma Nokia E5 (s prejšnje strani) bliskavico/lučko?

Ja.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1060 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 24 May 2011 - 08:40 AM

Jaz sem pa včeraj zamnejala številko- iz simobila, kjer imam naročniško razmerje, sem šla na mobitel-đabest. Naredila sem samo prenos številke, pri simobilu pa ostala v razmerju. Baje mi bodo poslali nadomestno številko. Danes zjutraj dobim pa mesič če prekinem razmerje, da imam za plačat ok. 50€ huh.gif Ne vem, če moram simobilu sporočit da nočem prekinit... Tip pri mobiteluj je rekel da ni treba. A ve katera če se bo dalo tisto nadomestno številko zamenjat npr. z mamično- da bi ona imela ta paket pisan name.
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users