Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1041 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 02 March 2008 - 09:36 AM

sanjalo se mi je, da sem se zaljubila v sedemnajstletnika oops.gif , ki je bil moj sosed. prav čutila sem metuljčke v trebuhu, ko te tak prijetno zvije wub.gif pa še ful luškan je bil.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1042 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 02 March 2008 - 11:49 AM

Da sm mogla it na glagol, ki je v oddaljenem tretjem nadstopju filozofske, in je blo nekaj narobe z mojimi nogami, ki so po dveh stopnicah crknle. In pol je bil tam en kolega, ki me je zvleku do drugega nadstopja in me tam pustil, in pol sm šla dve stopnice proti tretjemu in so mi spet crknle noge.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1043 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 02 March 2008 - 02:25 PM

Sanjala sem, da sem našla mačje mladiče in da so bili kar nekje na samem,v gozdu, brez mamice. Potem pa sem jih reševala, pa nisem vedla kaj bom z njimi, pa ful sem se sekirala, kako jih bom oddala, ker se bom na njih navezala. Pol sem se pa kr odločila, da bom vse obdržala in sem se zbudila. Hehe tongue.gif
  • 0

#1044 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27430 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 March 2008 - 02:50 PM

Jst sem sanjala, da sem šla h kozmetičarki na voskanje nog, ona pa je tisto 'mizo' postavila kar na neko ulico in vsak, ki je šel mimo, je gledal, kako ona mene voska. blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1045 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 06 March 2008 - 03:51 PM

Sanjala sem, da sem se skregala in to ful skregala s kolegico. Ful bedne sanje, tko resnične so se zdele huh.gif
  • 0

#1046 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 March 2008 - 03:56 PM

Hevea pa Coco - vidve imata najboljše sanje! laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1047 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 06 March 2008 - 04:01 PM

Ehm, hvala? biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1048 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 March 2008 - 12:10 PM

Da sem bila z nekom na večerji pri Jurmanu (semizdi) in sem čez nekaj časa ugotovila, da je pri sosednji mizi Gušti z nekim frocem, ki je bil čuden (neke čudne lase je imel). Potem ko sem ga opazila me je bilo takoj sram in sem se začela drugače obnašati. Potem je vstopila ena moja frendica in je najprej mene objela, nato šla h Guštiju in sta si nekaj povedala. V naslednjem kadru je že bil G zgoraj brez, in je imel tetovaže po telesu (kot Viggo v Eartern Primoses). Ma kr neki. biggrin.gif

butl.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1049 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 March 2008 - 12:38 PM

Kinky teb dogaja biggrin.gif .

Jaz sem pa sanjala eno hišo iz masivnih rdečih opek v Nemčiji, neka varianta z apartmaji in poletnimi jezikovnimi tečaji zraven. Bajta je bla res lepa, samo ko sva s kolegico prišle (nekje dva dni nazaj sem sanjala, da sva s kolegico potovale po Slovaški in sva si rekle da greve kar do Nemčije potegnit) ni blo nikjer nikogar, pričakat naju bi pa mogla ena familija.
In sem šla sama malo naokoli in srečala enega strajšega tipa, ki je imel čez enega od teh tečajev. Najprej sem mislila da je Čeh in sem kar začela:"Ahoj, jo mluvim po Česky! Jak si?" in me ni nič razumel. Pol sem pa začela v neki mešanici španščine in italijanščine govort, znala sem pa reč samo "Aloha, yo desintegrado". O.o Kr neki.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1050 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 09 March 2008 - 10:43 AM

Sanjala sm, da je k nam v LJ prišu bivši učitelj od violine gledat, če mamo dokumente za živet v stanovanju, in mene je blo ful strah, da bi odkril smrekice, ki smo jih jst in cimra ilegalno gojile v kuhinjski loncih. Potem sm mogla hitro nekam it, in sm naletela na enega ful čudnega človeka, ki me je vleku levo in desno in jst sm hodla za njim ko ps in sploh nisem vedla zakaj, in po sto letih sva prišla do nekega vlaka, in jst sm bla fuuul crknjena in sm se samo usedla na sedež in zaspala.
  • 0

#1051 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 09 March 2008 - 10:48 AM

o_O

Ilegalno gojene smrekce v kuhinjskih loncih. biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 09 March 2008 - 12:10 PM

Zadnje tri dni zelo intenzivno in živo sanjam. Prej pa pol leta skoraj nič. blink.gif hmm.gif
  • 0

#1053 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 09 March 2008 - 01:16 PM

Sanjala sm, da sva sexala v eni ful dobri pozi in hvalabogu so bile sanje zelo žive in sem jih sanjala do konca. Ponavad kadar sanjam dober sex, se zmer predčasno zbudim, dons pa ne biggrin.gif
  • 0

#1054 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 15 March 2008 - 06:53 PM

Sanjala sm, da je moj fant za en kratek čas nekam šel, in jst sm se medtem dala dol z neznanskim številom ljudi. Čisto na koncu sm si domov pripeljala še nekega starega z izredno velikim organom, in medtem ko sva seksala, sm se spomnla, da prihaja fant domov. Starega sm napodila v kopalnico, in on si je kr odpel svoje orodje in ga pustil v meni blink.gif Jst sm ga potem izvlekla in nisem vedla kaj nardit, kr že tko sm mela fuuuul slabo vest da sm to nardila fantu in sm bla sigurna da je vsega konec, če bi me pa povrh še zasaču z gromozanskim kurcem v roki, bi bla pa res katastrofa. Hvalabogu se je stvar hitro spremenila v gromozanski korenček, in potem sem opazla, da imam na pultu v kuhnji korenčke od vseh tipov, s katerimi sem v sanjah seksala. Grozne sanje.
  • 0

#1055 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 16 March 2008 - 06:17 PM

da sem rodila 19-kilogramskega fantka in se z enim pol nisva mogla za ime odločit blink.gif . pa še ene glih tok pritegnjene sanje, ampak se jih zdejle pri najboljši volji ne spomnim več.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1056 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 19 March 2008 - 08:57 AM

Sanjalo se mi je, da sem imela nekaj čez 200 ZS (najbrž zaradi tega, ker imam na Facebooku cel kup requestov, ki mi jih ne rata zrihtat). In v enem izmed njih me je Frčica s sabo povabila na potovanje po Franciji laugh.gif

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1057 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 19 March 2008 - 09:13 AM

Da sem bila v časih, ko so še Turki napadali. blink.gif Zadnje čase mam skos neke zgodovinske sanje.
  • 0

#1058 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 19 March 2008 - 06:26 PM

Kaksne kretenske in pomesane sanje, no ..

Najprej sva s kolegico morile enim cefurjem, oni so bili na balkonu v bloku pac midve pa spodaj pred vhodnimi vrati .. In so znoreli in prilaufal dol, in potem sva jim bezale in se skrivale pred njimi v enem grmovju. Naenkrat uletijo tipi v crnih maskah in z bazukami, od nekje se je vzel se moj fotr in kr en folk in so nas stisnili v kot. Eden od teh me je zagrabil okoli vratu in vem, da sem skos govorila: Pazi se, moj oci te bo prefuku. In pol me je zacel bozat po nogi in mi je ful sedl in si je kr hlace zacel odpenjat in sem se potem res usrala. In naenkrat se zacne eden od teh zamaskiranih dret na nas: Prekleti musliči, kva vm ni jasn .. In jaz sem cis znorela, kao vi ste musliči, jaz njih sovrazim ipd. In sekundo kasneje da eden od teh tipov dol masko, in jaz vidim da je en moj kolega (skinhead pac), in se zacnem dret: O, vi ste pa nasi! In potem smo dojeli, da usi sovrazimo muslije in smo sli na pjaco. WTF?!
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#1059 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 21 March 2008 - 08:39 AM

Sanjalo se mi je, da ko sem si umivala zobe, sem imela polna usta krvi cry.gif . Celo okusila sem jo in vonjala. Sem misla, da bom umrla, da bodo vsi zobje fuč. Olajšanje je sledilo, ko sem se zbudila.

Kasnje se mi je sanjalo, da tip ki mi je všeč, me je hotu sam izkoristit in zajebat. Danes res nisem imela nekih lepih sanj cry.gif .
  • 0

#1060 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 21 March 2008 - 03:39 PM

Dons sem sanjala bivše sošolce iz gimnazije. Bli smo v gozdu, cel razred pa vse je blo tko čudno laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users