Vse so vzvisene v Zvezdi, jaz ne grem vec tja - v Deli namrec. Ciiisto vsakic, ko sem sla kaj iskat (vsaj 5-krat), sem morala skorajda prositi za njihovo pozornost, neprijazne so in odrezave, vzvisene. No problem sister, I'm off for good!
K meni je sicer takoj priletela, ampak potem pa sem ji mogla ekspresno hitro povedat, koliko makronov želim,
za vsako skupino posebej spraševat, potem tam pri tortah se takoj odločit, čisto nestrpna je bila, kao, da ima
ful gužvo, da naj hitro povem in se spokam. Jaz bom še šla, ker mi imajo ene torte fantastične, makronov pa
res ne bom več kupila.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>