Jump to content

Photo

Sladkarije

• Please log in to reply
1269 replies to this topic

#1041 Frèica

Frèica

Dobra Samaritanka

• Redni èlani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 28 January 2013 - 09:46 PM

Vse so vzvisene v Zvezdi, jaz ne grem vec tja - v Deli namrec. Ciiisto vsakic, ko sem sla kaj iskat (vsaj 5-krat), sem morala skorajda prositi za njihovo pozornost, neprijazne so in odrezave, vzvisene. No problem sister, I'm off for good!

Kje se pa drugje v Lj dajo dobit makroni? Taki, da so solidni? A so 'the real thing' francoski res toliko boljsi? :-)

Olivija, v slaščičarni malo naprej od mačka če greš proti Šuštarskemu mostu. So pa tam, če se ne motim, 1,50 celo. Imajo pa torto, ki izgleda kot velik zelen makron s pistacijevo kremo in svežimi malinami. stane 3, 50 in se to ful bolj splača vzet. Pa seveda božanska je!

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1042 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni èlani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 January 2013 - 09:56 PM

Kje se pa drugje v Lj dajo dobit makroni? Taki, da so solidni? A so 'the real thing' francoski res toliko boljsi? :-)

Mah jaz ne vem kaj bi rekla, so in niso. Kaj pa vem. Se opazi razlika, definitivno SE, ampak ne ful ful. Predvsem je ful več variacij in okusov.

Drugače imajo macaronse tut v McDonaldsu, pa v Leclercu.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1043 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Èlani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 January 2013 - 10:00 PM

Vse so vzvisene v Zvezdi, jaz ne grem vec tja - v Deli namrec. Ciiisto vsakic, ko sem sla kaj iskat (vsaj 5-krat), sem morala skorajda prositi za njihovo pozornost, neprijazne so in odrezave, vzvisene. No problem sister, I'm off for good!

K meni je sicer takoj priletela, ampak potem pa sem ji mogla ekspresno hitro povedat, koliko makronov želim,

za vsako skupino posebej spraševat, potem tam pri tortah se takoj odločit, čisto nestrpna je bila, kao, da ima

ful gužvo, da naj hitro povem in se spokam. Jaz bom še šla, ker mi imajo ene torte fantastične, makronov pa

res ne bom več kupila.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1044 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni èlani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 January 2013 - 10:06 PM

Hvala, Frci in Sarah!

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1045 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni èlani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 January 2013 - 10:16 PM

In TUKAJ in TUKAJ. :D

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1046 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni èlani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 28 January 2013 - 10:24 PM

Te od oetkarja sem jaz že delala in so super! A kaj veš, obstajajo tudi ne-čokoladni?

Ampak je tut ta škatla ful draga, ene 7€. :D

• 0

After all this time?

Always.

#1047 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni èlani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 January 2013 - 10:25 PM

^^ jaz sem jih tudi, res so dobri. Pa ne morejo ti ne-uspet :D. Ne, ne obstajajo, sem jaz tudi hotela.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1048 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni èlani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 29 January 2013 - 10:25 AM

Fluffy jaz sem tudi par dni nazaj bila v Zvezdi pa je bila ena, ki je bila ful potrpežljiva z mano. Mi je lepo povedala za vsako vrsto posebaj katerega okusa so. Potem sem se res zmišljevala sto let katerega bi (mogoče sem jo jaz rajzjezila pa si ti prišla kmalu za mano :lol: ). 

No na koncu sem vzela vanilijo, mango, pistacijo in malino. Vanilijev mi je bil najboljši pa malina tudi ni bila slaba....so pa čisto predragi glede na to, da jih poješ v šusu in lahko bi jih komot še 10. Me je pa sivkin ful mikal, ampak nisem hotla reskirat.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1049 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 29 January 2013 - 10:51 AM

Mene pariški macaronsi niso navdusili. Saj niso slabi, ampak tak wow pa tud niso. Mi je bil ful boljsi njihov mousse au chocolate.
  • 0

#1050 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni èlani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 January 2013 - 10:53 AM

^^ ma to je tak pač, dobro za jest na vsake toliko, parkrat na leto, ali še manj. Sicer ne. :)

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1051 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 29 January 2013 - 11:42 AM

Ma ja, saj za tako malo posladkat se so ok, ni pa to the best of the best sladica. Vsaj meni ne.

• 0

#1052 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni èlani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 January 2013 - 11:44 AM

Meni so zelo všeč, ampak verjamem, da bi mi bili precej manj, če bi imela vsakodnevni dostop do njih.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1053 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Èlani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 February 2013 - 10:08 PM

Zelo dobre praline, manj sladke, dietne. Kupila sem jih v Müllerju.

Za vse ljubitelje marcipana.

kwLpq1u.jpg

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1054 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni èlani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 09 February 2013 - 10:28 PM

Hvala za namig, zabeleženo.  :njam: 

• 0

#1055 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85858 posts

Posted 10 February 2013 - 12:11 AM

:woot:

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1056 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Èlani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 February 2013 - 10:29 PM

Reees so dobre in kar je najboljše - niso sladke!

• 0

#1057 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni èlani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 10 February 2013 - 10:37 PM

Ja, nad zaposlenimi v Zvezdi sem tudi jaz zelo NE-navdušena. Lani sem šla npr. tja z nečakom. Poba je bil zaradi bioresonance na jajčno/mlečni dieti in sem želela, če mi lahko pove, katera torta bi bila primerna za vegane. Je začela naštevat...vmes našteje tudi neko sadno košarico. Jo prijazno zmotim, če lahko pove, kakšno sadje je v tej košarici (tudi določenega sadja se je moral izogibati) pa me je osorno zavrnila z besedami: a lahko povem do konca? Na koncu me je poslala k šalterju pogledat, kakšne so te košarice in torte...da sem malemu potem nekaj vzela. Pa precenjene so...itak.

• 0

#1058 Bea

Bea

èvekalo

• Èlani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 10 February 2013 - 10:42 PM

Je katera že sprobala naravni sladoled v restavraciji Q v Mariboru?

• 0

#1059 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Èlani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 February 2013 - 06:27 PM

Tudi te so ekstremno dobre, meni celo še bolj. :woot:

Prav tako sem kupila v Müllerju.

ShotType1_328x328.jpg

• 0

#1060 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni èlani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 20 February 2013 - 05:56 PM

Zelo dobre praline, manj sladke, dietne. Kupila sem jih v Müllerju.
Za vse ljubitelje marcipana.

Preizkušeno, všeč!

Hvalim piškote:
http://shop.allos.de...l-amaranti-100g

Amarant, temna čokolada, mandlji. Nežni, hrustljavi, ne presladki. Iz drogerije Tuš.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users