Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1041 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 25 February 2022 - 05:59 PM

Jina verjemi,da vem od cisto prevec blizu,koliko denarja in casa so bolni ljudje pripravljeni vrzt v stvari,za katere jih nekdo (pa sploh ni treba,da mocno) preprica,da jih rabijo. Tu so zenske s tezavami z zanositvijo,tu so bolniki z rakom, pa se in se je tega 😐 mogoce zato ne morem mimo, ne da bi kritizirala take kot je ona.
  • 0

#1042 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19167 posts

Posted 25 February 2022 - 05:59 PM

Ja, enako Jina. Jaz ji ne sledim, ker enostavno ne znam izluščit samo tisto koristno zame.
  • 0

#1043 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 25 February 2022 - 08:08 PM

Jaz ji sledim in se mi zdi da ima veliko uporabnih informacij. Veliko pa jih jemljem z rezervo.
Sadja pojem kar mi pase. Moram pa reci da se naravno gibam znotraj njenih okvirjev za sadje za odraslega...vcasih ga kak dan tudi ne jem, najvec pa bi rekla da en ali dva kosa/merici na dan...seveda to ne pomeni da se ga ne bom nazrla, ce mi bo sedlo.
Zame sicer z vsem cisto pretirava, ampak jaz mislim da kar znam izlusciti uporabno in zavreci kar je zame prevec.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1044 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17303 posts

Posted 25 February 2022 - 08:42 PM

Samo kdo res poje 2kg sadja na dan...

Vceraj, ko se je zacela vojna ni en komentiral na IG. So cakali, da nekdo zacne in so danes vsi pametni.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1045 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 25 February 2022 - 08:54 PM

Spela Vehar 😁 to bi bil zanimiv besedni dvoboj. Mene taki prav izzivajo,da premeljem kaksno stvar,pobrskam po spominu, poiscem...

Me pa v vsej stvari z ukrajino res res iritira to,kar je Frcica na fb izpostavila, se mi zdi,da ima podzavestno marsikdo veliko vec socutja zdaj do Ukrajincev in se vsem naenkrat zdi,da bi se to lahko dogajalo nam, pozablja se pa na Sirijo, Afganistan,...pa to ni tako dlje, samo ker je druga rasa, druha vera...grozno.mi.je.
  • 0

#1046 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17303 posts

Posted 25 February 2022 - 09:05 PM

Ej, to pa itak. In zdaj ne bi smelo biti kodic pa novih stvari in trivialnosti, ampak vojna je tudi vsak dan vsaj nekje v Afriki...
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1047 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 25 February 2022 - 09:12 PM

Ja 😢 a ni obup. Pa res ta obcutek blizu/dalec, danes je vse blizu,danes se vse odraza na gospodarstvu, zdravstvu, politiki, kako smo lahko taki no. Mogoce me je zmotila ravno objava od Lare...lahko bi bili nasi otroci, ja lahko bi bilo pa z nasimi se slabse...a smo ze pozabili ladje v sredozemlju in napljavljena otroska trupelca?
  • 0

#1048 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19167 posts

Posted 25 February 2022 - 09:24 PM

Sej par dni pa bo to pozabljena tema...
  • 0

#1049 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17303 posts

Posted 25 February 2022 - 09:35 PM

Haha, uro nazaj se ji je zazdelo banalno, 8 ur nazaj se ji pa se ni zdelo, ko je ze bila vojna, ampak takrat je le svoje izdelke reklamirala, ne nekih banalnosti :D

Ne vem, jaz sem drugace tudi del sodrge in raje. Mi je smesno, da kdo misli, da ni.
  • 0

Tumblr

#1050 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 25 February 2022 - 09:57 PM

Spela Vehar 😁 to bi bil zanimiv besedni dvoboj. Mene taki prav izzivajo,da premeljem kaksno stvar,pobrskam po spominu, poiscem...

Me pa v vsej stvari z ukrajino res res iritira to,kar je Frcica na fb izpostavila, se mi zdi,da ima podzavestno marsikdo veliko vec socutja zdaj do Ukrajincev in se vsem naenkrat zdi,da bi se to lahko dogajalo nam, pozablja se pa na Sirijo, Afganistan,...pa to ni tako dlje, samo ker je druga rasa, druha vera...grozno.mi.je.

Hvala❤️
Jaz Ano spremljam, ampak bolj preletim, tako kot vecino. Kaksne stvari ima verjetno ok, ampak je toliko balasta, da se mi ne da. Sploh o visji zavesti in kvazi poduhovljenosti. Ta new age ali kakorkoli se imenuje me malo trigira, ljudi tezko resno jemljem. Pa skrajno egocentricno in indivudualisticno mi je.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1051 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 25 February 2022 - 10:58 PM

Mi smo imeli "cudne" knjige, o katerih zdaj veselo govori in razlaga Ana doma ze 20 let nazaj, ko jih verjetno res ni imel se nihce.
Osebno mi je blizu vzhodnjaska filozofija "vsega kar je" kar je dostikrat tisto, o cemer razglablja tudi Ana. Ampak mislim, da ljudje na to niso pripravljeni in da si hitro oznacen za cudaka, ce verjames v "kaj cudnega". Ker verjeti v stricka nad oblaki pa ni nic cudnega, Cerkev ima ful clanov.
Konec koncev, ko malo preletis raznorazna verstva ugotovis, da imajo vsa vec ali manj skupni imenovalec.
Moram reci da od slovenskih profilov spremljam samo ano, rastlinesofine sem in tja, potem je pa ze kar konec....se mi zdi da so te, ki res objavljajo vse delcke svojega lajfa, pa vse stalno snemajo pravzaprav enake tistim v reality showih na tvju....folk gleda da se ali zgraza ali pa mu je dolgcas...
Ig je super, ce zna vsak zase locit zrno od plevela....je tudi platforma kjer se lahko ogromno naucis. Jaz sem se ful.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1052 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17303 posts

Posted 25 February 2022 - 11:11 PM

Jaz spremljam ogromno slovenskih profilov zadnje case, ampak je pa res, da so to majhni nepopularni profili s par 100 sledilci, ki jih redkokdo pozna, je pa vsebina povecini kvalitetna (sploh knjizni so super). Cim imajo na zidu barvno shemo (otroci obleceni v zemeljske tone), ne sledim :D
  • 0

Tumblr

#1053 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 26 February 2022 - 12:06 AM

Haahahahaha. Otroci obleceni v zemeljske tone, ta je dobra. Lahko delis kak knjizni profil (po moznosti za otrosko literaturo?)
  • 0

#1054 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 26 February 2022 - 07:11 AM

Jaz imam eno kolegico, ki poveličuje to Ano, se ji tudi čudim, kako je to možno.
  • 0

#1055 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 26 February 2022 - 07:56 AM

Jaz imam vsehsorti, vsec mi je pogledat tudi kaksen drugacen interier ali pa drugacen lifestile.
  • 0

#1056 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 26 February 2022 - 08:06 AM

Dajte malo delit vase najljubse profile.
Ker tukaj se nonstop govori o in sinfa ene in iste. 😃
  • 0

#1057 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 26 February 2022 - 08:23 AM

Trenutno kar rada pogledam big little feelings, ker je ena sla uspesno skozi ivf in kaze ves postopek itd,druga pa je z malo razliko rodila drugega otroka, doma, pa sicer precej razlicna karakterja sta si a vseeno tudi precej uporabnih info. Pa labornurse mama mi je trenutno spet aktualen in zanimiv 😁

Od nasih najraje preberem in pogledam fotke pri Nusi Gnezda, pa kadar ima kaksne te poucne videe zakaj in kako deluje md, zakaj je pravilna izvedba neke vaje itd.,da sem potem tudi sama bolj pozorna na ene stvari, pa njeni pisani obroki so mi fajn,dobim vcasih tudi kaksno idejo za mealprep.

Rada pogledam tudi Barbi oz.Pikarije kadar ima kaj o delovanju otrokovih mozganov, pomenu igre itd, to za kar je usposobljena res obvlada,lepo pove,prikaze. Moti me pri njej tisto,kar pri vecini slovenskih instagramarkah, neka osebna drama.

Za prehrano pa spoznajprehrano pa Jernej Ogrin,ki ste mi ga tu predstavile. Take preverjeno,dokazljive informacije o prehrani, zivilih, brez tabuiziranja posameznih zivil in skupin.
  • 0

#1058 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19167 posts

Posted 26 February 2022 - 09:30 AM

1000urzunaj, Mateja Urh, Alja Skrt, Jernej Ogrin
  • 0

#1059 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 26 February 2022 - 09:44 AM

Ig je super, ce zna vsak zase locit zrno od plevela....je tudi platforma kjer se lahko ogromno naucis. Jaz sem se ful.

^^ s tem se zelo strinjam!

Jaz rada spremljam naslednje profile: Nuša Gnezda, Jernej Ogrin, 1000ur zunaj, fizio mami anja, svoja srečka, arhi mama.
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#1060 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 26 February 2022 - 09:49 AM

Barbarina, ze dodajam 😁.

Glede Ane in sadja pa verjetno se to, da veliko ljudi veliko prevec sadnih smutijev spije, z idejo, da je to zdravo. Za samo na ig samo gledam kako masovno je to.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users