Posted 25 February 2022 - 05:59 PM
Posted 25 February 2022 - 05:59 PM
Posted 25 February 2022 - 08:08 PM
Sadja pojem kar mi pase. Moram pa reci da se naravno gibam znotraj njenih okvirjev za sadje za odraslega...vcasih ga kak dan tudi ne jem, najvec pa bi rekla da en ali dva kosa/merici na dan...seveda to ne pomeni da se ga ne bom nazrla, ce mi bo sedlo.
Zame sicer z vsem cisto pretirava, ampak jaz mislim da kar znam izlusciti uporabno in zavreci kar je zame prevec.
Posted 25 February 2022 - 08:42 PM
Vceraj, ko se je zacela vojna ni en komentiral na IG. So cakali, da nekdo zacne in so danes vsi pametni.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 25 February 2022 - 08:54 PM
Me pa v vsej stvari z ukrajino res res iritira to,kar je Frcica na fb izpostavila, se mi zdi,da ima podzavestno marsikdo veliko vec socutja zdaj do Ukrajincev in se vsem naenkrat zdi,da bi se to lahko dogajalo nam, pozablja se pa na Sirijo, Afganistan,...pa to ni tako dlje, samo ker je druga rasa, druha vera...grozno.mi.je.
Posted 25 February 2022 - 09:05 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 25 February 2022 - 09:12 PM
Posted 25 February 2022 - 09:24 PM
Posted 25 February 2022 - 09:35 PM

Ne vem, jaz sem drugace tudi del sodrge in raje. Mi je smesno, da kdo misli, da ni.
Posted 25 February 2022 - 09:57 PM
Hvala❤️Spela Vehar 😁 to bi bil zanimiv besedni dvoboj. Mene taki prav izzivajo,da premeljem kaksno stvar,pobrskam po spominu, poiscem...
Me pa v vsej stvari z ukrajino res res iritira to,kar je Frcica na fb izpostavila, se mi zdi,da ima podzavestno marsikdo veliko vec socutja zdaj do Ukrajincev in se vsem naenkrat zdi,da bi se to lahko dogajalo nam, pozablja se pa na Sirijo, Afganistan,...pa to ni tako dlje, samo ker je druga rasa, druha vera...grozno.mi.je.
Jaz Ano spremljam, ampak bolj preletim, tako kot vecino. Kaksne stvari ima verjetno ok, ampak je toliko balasta, da se mi ne da. Sploh o visji zavesti in kvazi poduhovljenosti. Ta new age ali kakorkoli se imenuje me malo trigira, ljudi tezko resno jemljem. Pa skrajno egocentricno in indivudualisticno mi je.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 February 2022 - 10:58 PM
Osebno mi je blizu vzhodnjaska filozofija "vsega kar je" kar je dostikrat tisto, o cemer razglablja tudi Ana. Ampak mislim, da ljudje na to niso pripravljeni in da si hitro oznacen za cudaka, ce verjames v "kaj cudnega". Ker verjeti v stricka nad oblaki pa ni nic cudnega, Cerkev ima ful clanov.
Konec koncev, ko malo preletis raznorazna verstva ugotovis, da imajo vsa vec ali manj skupni imenovalec.
Moram reci da od slovenskih profilov spremljam samo ano, rastlinesofine sem in tja, potem je pa ze kar konec....se mi zdi da so te, ki res objavljajo vse delcke svojega lajfa, pa vse stalno snemajo pravzaprav enake tistim v reality showih na tvju....folk gleda da se ali zgraza ali pa mu je dolgcas...
Ig je super, ce zna vsak zase locit zrno od plevela....je tudi platforma kjer se lahko ogromno naucis. Jaz sem se ful.
Posted 25 February 2022 - 11:11 PM

Posted 26 February 2022 - 12:06 AM
Posted 26 February 2022 - 07:11 AM
Posted 26 February 2022 - 07:56 AM
Posted 26 February 2022 - 08:06 AM
Ker tukaj se nonstop govori o in sinfa ene in iste. 😃
Posted 26 February 2022 - 08:23 AM
Od nasih najraje preberem in pogledam fotke pri Nusi Gnezda, pa kadar ima kaksne te poucne videe zakaj in kako deluje md, zakaj je pravilna izvedba neke vaje itd.,da sem potem tudi sama bolj pozorna na ene stvari, pa njeni pisani obroki so mi fajn,dobim vcasih tudi kaksno idejo za mealprep.
Rada pogledam tudi Barbi oz.Pikarije kadar ima kaj o delovanju otrokovih mozganov, pomenu igre itd, to za kar je usposobljena res obvlada,lepo pove,prikaze. Moti me pri njej tisto,kar pri vecini slovenskih instagramarkah, neka osebna drama.
Za prehrano pa spoznajprehrano pa Jernej Ogrin,ki ste mi ga tu predstavile. Take preverjeno,dokazljive informacije o prehrani, zivilih, brez tabuiziranja posameznih zivil in skupin.
Posted 26 February 2022 - 09:30 AM
Posted 26 February 2022 - 09:44 AM
Ig je super, ce zna vsak zase locit zrno od plevela....je tudi platforma kjer se lahko ogromno naucis. Jaz sem se ful.
^^ s tem se zelo strinjam!
Jaz rada spremljam naslednje profile: Nuša Gnezda, Jernej Ogrin, 1000ur zunaj, fizio mami anja, svoja srečka, arhi mama.
Posted 26 February 2022 - 09:49 AM
Glede Ane in sadja pa verjetno se to, da veliko ljudi veliko prevec sadnih smutijev spije, z idejo, da je to zdravo. Za samo na ig samo gledam kako masovno je to.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users