Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 18 May 2008 - 06:20 PM
Posted 18 May 2008 - 06:23 PM
Posted 18 May 2008 - 06:26 PM
Grenifit je mešan tudi z vodo, Akamutijev pa ni.
Posted 18 May 2008 - 06:29 PM
Posted 19 May 2008 - 08:22 PM

Posted 20 May 2008 - 09:53 AM
Jaz pa sem 100%, da mi občasno cepljenje povzoča fenanje (ionski fen) s pomočjo krtače (še posebej krtača je pomojem nezdrava za konice) - in to cepljenje je edini razlog, da si moram konice kar naprej striči in zatorej nikakor ne morem priti do dajših las, imam jih par cm čez rame, zaradi gostote pa se še malo "skrčijo" in izgledajo še malo krajši. Po narastku vidim, da mi pravzaprav dokaj hitro rastejo (tudi 1,5 cm/mesec) in torej problem ni v počasni rasti. Nisem neka obsedenka z dolgimi lasmi, toda z daljšimi imam resnično, brez pretiravanja, 5 krat manj dela kot s srednje dolgimi (zaradi dolžine gosti lasje dosti lepše padejo, ker so malo obteženi, srednje dolge pa si moram kar naprej oblikovati po umivanju, sicer mi stoijo na vse strani in iamm tako grivo). Torej imam možnost, da se za nekaj mesecev odpoverm fenanju in vsaj nekaj pridobim na dolžni .... Pred kratkim sem postrigla en cm in trenutno nimam razcepljenih, toda po drugi strani ne bom imela nobene oblike, ko se bom odpovedala fenanju ... Ali obstaja kakšna bolj zdrava alternativa za oblikovanje (recimo kakšna kremica, pena ....) karkoli, da bi mi v tem času pomagalo za obliko??? Te dolžine kot jo imam zdaj sem res že sita, moram narediti nekaj, da malo pridobim na dolžini.
Posted 20 May 2008 - 11:15 AM
Posted 20 May 2008 - 12:17 PM

Posted 24 May 2008 - 05:36 PM

Posted 24 May 2008 - 05:56 PM

Posted 24 May 2008 - 06:08 PM

Posted 26 May 2008 - 07:20 PM
Mem eno vprašanje za vas. Mam precej suhe v preteklosti izredno pogosto barvane lase, ki pa so sedaj v precej dobrem stanju. Se mi tudi ne cepijo in lomijo. Pred dvema mesecema in pol se si nardila dvobarvne pramene po celi glavi. Hočem namreč postopoma pešaltat z rjave na blond (ne čist belo). Glede na to kolk časa je že minilo in da imam ogromno narastka in nič scepljene lase bi šla ponovit postopek. Pa me vseeno zanima vaše mnenje, če se vam zdi to neprimerno, ker bo zdej poletje in bosta sonce in morje nardila svoje.
Posted 26 May 2008 - 07:26 PM
Posted 26 May 2008 - 07:32 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 May 2008 - 07:41 PM

Pa s prameni je ful manj šanse, da pride ven rumen odtenek, poleg tega je manj agresivno za lasišče in tudi celoten izgled je bolj naraven - jaz hočem bit ono res belo blond, ampak nočem pa zgledat ko da mam lasiljo na glavi in pramenanje ti nudi ravno to - naravnejši izgled.
Posted 26 May 2008 - 07:51 PM

Vem, da si ne bom več premislila. Zdej, ko sem v najbolj norih letih, moram eksperimentirat malo. Kar pa se tiče tega, da se ti ne bi dalo - sej nimaš posebnega dela s tem. Enkrat na kakšnih 5-6 tednov bom šla narastek popramenat in to je vse. Sama ne bom doma nič ustvarjala.
Jao, krneki nakladam. Ampak ... res me navdušuje misel na septembrsko spremembo. Bom tih zdej.
Posted 26 May 2008 - 08:04 PM
Sem sem si rekla, da se las ne pipnem več! Si raje dam še eno rinko v nozdrv in potetoviram prste na nogi, kot da se spravim na lase z barvami.
No, se veselim s tabo. Če se že sama ne mislim več izživljat, to strašno rada počnem preko drugih

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 26 May 2008 - 08:17 PM
Si raje dam še eno rinko v nozdrv in potetoviram prste na nogi, kot da se spravim na lase z barvami.

Jaz bom dost žrtvovala za to spremembo, med drugim bom vsega skupaj čakala skoraj dve leti, da mi bodo do takrat barvani lasje popolnoma prerastli in bo svetljenje bistveno lažje in manj škodljivo. Pa zadnja dva meseca pred septembrom mislim usekat še posebej bogato pripravljalno in proteinsko nego, ker itak vem da bo svetljenje pustilo neizbežne posledice na laseh, zato hočem to kar se da omilit.
Ti bom pustila, da se boš izživela skozi mene.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users