Koncerti
Posted 04 June 2010 - 08:16 PM
Pablo Picasso
Posted 04 June 2010 - 09:11 PM
Posted 04 June 2010 - 11:35 PM
Sicer je pa pri Gibotu itak tko, da je vsak koncert drugačen, vedno pa popestri. Najboljše je itak, ko gre med množico in cele Križanke pripravi do tega, da počepnejo, pravo mini koreografijo je sestavu
Sama sem bila čisto spredaj, tako da razgled je bil popoln
Za koncert se mi zdi, da se je zelo potrudil, saj je bilo 2h 30min same glasbe, čeprav priznam, da ga men dobr poslušat tudi ko govori
Gostov je bilo več kot ponavadi na koncertih in vsi ti vložki so še dodatno popestrili koncert. Je pa tudi meni bilo zelo všeč, ko je na balkončku Urban zapel Budi moja voda... waw
Povzetek koncerta... nepozabno

Evo pa še filmček za Coco*
Gibo, Urban & Maya
Ralph Waldo Emerson
Posted 04 June 2010 - 11:52 PM
Vprašanje kaj je res.
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!!!!!
Še en napovednik: Kultur Shock
KLIK
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 June 2010 - 12:23 AM
A je še komu Gibonni seksi?
Kdo pa je ta, ki se ves trosi? Jaz sem bruhnila v smeh. Kot epileptični napad ejga.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 June 2010 - 03:18 AM
Jaz sem ti že prej hotla rečt, pa ti bom zdaj res - nisi normalna, kako ti je lahko ta zaraščeni patuljak všeč, come on?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 June 2010 - 09:58 AM
Se razume. Z dolgo cupo mi je bil se boljsi! Om nom bi rekla Coco.
Jina jihhhaaaa Mika & Gibo za naju s Fluff! : D
Sem ravno Ekaterini napisala na FB, da mi je Gibonni skoraj bolj vsec kot nekateri njegovi komadi. V enih se res ne najdem.
Kdo pa je ta, ki se ves trosi? Jaz sem bruhnila v smeh. Kot epileptični napad ejga.
Je pa tudi meni bilo zelo všeč, ko je na balkončku Urban zapel Budi moja voda... waw
Urban je na horsu. Baje. Ko ga vidim, ne morem, da ne bi pomislila na isto.
Pa všeč mi je bilo, da je spet Maya prišla zraven
Fergie, tvoje fotke sem si spravila, OK?
Posted 05 June 2010 - 11:28 AM
Jaz sem ti že prej hotla rečt, pa ti bom zdaj res - nisi normalna, kako ti je lahko ta zaraščeni patuljak všeč, come on?
Jina, tukaj se govori o celem paketu . . . pojava, glas, karizma.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 05 June 2010 - 11:35 AM
Meni je on fenomenalen, zadnje čase kraljuje na moji TOP3 lestvici, glas ima nor, pesmi so odlične, pa totalno mi je hud, res, jaz lahko o njem govorim samo v superlativih. Itak da ni čist, nisem pa vedla, da je horse v igri (čeprav roko na srce, kdo pa se ne zadeva).
Pa glede Kultur Shocka, GREAT, jaz imam ravno 29. in 30. sprejemne. Naj grejo organizatorji koncertov v tri pisane marjetice.
Pablo Picasso
Posted 05 June 2010 - 12:03 PM
Saj nisem resno mislila.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 June 2010 - 12:04 PM
You called him patuljak.
Posted 06 June 2010 - 12:25 PM
Prikimavam glede celega paketa Gibonnija. Meni je hot. XD
Da mi melodično zašepeta na uho npr. "Ovo mi je škola", padem kak gumb s hlač.
Je pa tudi meni bil boljši z daljšimi, spetimi v čop.
Tisto obdobje, ko je imel neka pramena, pa ignoriram.
Oujes, plis.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 06 June 2010 - 04:02 PM
Pramena tudi jaz ignoriram. : )
Posted 07 June 2010 - 11:21 AM
Posted 07 June 2010 - 11:25 AM
Posted 07 June 2010 - 11:31 AM
Pa samo stojisca, nice, tole za fotra odpade ocitno. :|
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users