Naše nove pridobitve
Posted 28 April 2017 - 10:08 PM
Posted 01 May 2017 - 05:58 PM
V soboto je prisel mail - narocila, ki vsebujejo pudre, bodo sprocsirana v roku do 15 dni. 75.000 ljudi pa je na waitlisti hahah.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 May 2017 - 11:19 AM
To se mi zdi pa taka marketinška fora. Kr neki...
Posted 02 May 2017 - 11:20 AM
Dvomim, da je marketinska fora oz sem skoraj ziher, da ni.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 May 2017 - 11:27 AM
Ne razumem zakaj bi to bila marketinška fora? Saj te pa ja odvrne naročit in potem čakat 100 let da dobiš.
Meni se zdi čisto logično, da je vrsta dolga...glede na ceno izdelkov in to kar dobiš.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 02 May 2017 - 12:07 PM
Malo je, ker so mesece napovedovali, ustvarjali suspenz in dali ljudem možnost, da se prijavijo. Itak je potem naval in vsi govorijo o tem.
Jaz sem naročila:
Advanced Retinoid 2%
Ascorbyl Glucoside Solution 12%
Azelaic Acid Suspension 10%
Matrixyl 10% + HA
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 03 May 2017 - 01:39 PM
The Ordinary :
- Niacinamide 10% + Zinc 1%
- Caffeine Solution 5% + EGCG
- High Spreadability Fluid Primer
- Serum Foundation
- Coverage Foundation
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 May 2017 - 02:14 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 04 May 2017 - 02:40 PM
Fluid naj bi bil prav za to, jaz opazim razliko. Verjetno je tudi za mineralne.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 May 2017 - 05:57 AM
Jaz sem tudi narocila serum foundation.
Posted 05 May 2017 - 10:41 AM
Posted 10 May 2017 - 06:54 PM
The Ordinary:
- High Spreadability Fluid Primer
- Buffet
- Natural moisturisin factors + HA
Samo sporočam, da sem naročilo oddala pred 4 dnevi, pred dneva dnevoma je bilo odposlano, danes pa sem že dobila!
Posted 10 May 2017 - 07:06 PM
Woo, ja ker nimaš pudra Moje še ni bilo odposlano, sem pa oddala en teden nazaj.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 May 2017 - 07:13 PM
Aja, možno. Ampak mi je glih tako napisalo, da imajo ogromno naročil in da bo lahko dlje trajalo, da odpošljejo. Zadnjič sem pa čakala mislim da več kot dva tedna, pa tudi nisem naročila pudra.
V glavnem, komaj čakam, da probam primer!
Posted 10 May 2017 - 08:37 PM
Posted 13 May 2017 - 05:38 PM
A imamo posebej temo za primerje?
Jaz sem do zdaj dvakrat uporabila od The Ordinary High Spreadability Fluid Primer. Puder se mi ni nabral v gube, oziroma se mi je v gubi ob ustih res minimalno, skoraj nič v primerjavi s prej, kar je super. Glede obstojnosti pudra se mi zdi, da ni neke razlike, ampak bom še videla sproti. Pri samem nanosu pudra nisem opazila razlike. Imam pa mineralni puder. Mogoče se razlika bolj opazi pri tekočih pudrih, ne vem. Por pa mi ni zretuširal (imam razširjene predvsem na licih ob nosu), mogoče nisem dovolj primerja nanesla. Koliko primerja sploh nanesete, bolj obilno količino ali ne? Jaz sem si dala ene 4-6 kapljic.
Posted 13 May 2017 - 07:34 PM
Posted 13 May 2017 - 08:15 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 14 May 2017 - 05:58 AM
Jaz nanesem podlago s tapkanjem (nimam gobice ker se mi s tem ne da ukvarjat pa nehigienicne so mi)...cez pa dam kompaktni puder, samo tam kjer se svetim.
Posted 14 May 2017 - 11:39 AM
Marmelada, pudri v prahu se menda ful nabirajo v gube in sploh niso priporocljivi za po 35.letu oziroma po pojavu prvih gub.
Torej imam še nekaj let časa. Eh, pri meni še ni take krize. Če mi bo uspelo to nabiranje uspešno preprečiti s primerjem, bom še naprej uporabljala mineralnega. Ko sem še uporabljala tekoče pudre, sem se po nekaj urah že začela svetiti (pa sem imela pudre za mešano/mastno kožo), zato sem morala uporabiti še puder v prahu za matiranje. Mineralni pa mi matira kožo in se začnem svetiti bistveno kasneje, pa še to precej manj kot prej s tekočim pudrom. Zato mi je mineralni zelo všeč, pa še dodatnega pudra v prahu ne rabim.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users