Naše nove pridobitve
Posted 10 April 2015 - 04:40 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 April 2015 - 08:29 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 18 April 2015 - 06:43 PM
Dišiii
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 April 2015 - 08:59 PM
^^ tej njihovi so ful dobri (cenovno sicer ne, ker so majhni ful). Jaz sem jih že ful imela in čisto vsi lepo dišijo. Trenutno imam kokosovega, in pa mango kremo za roke, pure love.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 April 2015 - 01:43 PM
Se ti zdi? 3,9 so v Trstu.
― V. Van Gogh
Posted 19 April 2015 - 01:47 PM
Kaj če se mi zdi, da so dragi? No, dražji od navadnih povprečnih tušgelov že, ker jih je ful manj notri
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 April 2015 - 02:18 PM
Ja, meni se ne zdijo. Odvisno, ce jih primerjas z L'occitanovimi/TBS ali pa Baleo, meni se zdi, da se pozna razlika, tudi v vonjih. Itak ne porabim tega na litre in imam najvec po 2 naenkrat.
Me pa cudi, da so peelingi iste kolicine enkrat drazji. Pa naslednjic si grem obvezno se po Mango bodybutter!
― V. Van Gogh
Posted 19 April 2015 - 02:21 PM
Jaz sem probala že skoraj vse vonje.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 April 2015 - 02:28 PM
Saj jaz sem se komaj odlocila. Naslednjic bom Peony in Blueberry. Pa imajo kdaj razprodaje v Sephori, poleti recimo? Ali so samo ta znizanja na dolocene stvari, sem dobila nek kupon in njihovo kartico.
― V. Van Gogh
Posted 19 April 2015 - 02:35 PM
Razprodaje? Ne Vsaj jaz še nisem videla, da bi imeli no. Saj to je kot drogerija, v Mullerju niti nimaš razprodaj
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 April 2015 - 03:09 PM
Ma ja, saj vem, ampak sem parkrat videla v njihovi spletni trgovini, da so imeli neka znižanja, pa moja kolegica dostikrat gre in naleti na kakšne ugodnosti, pa sem mislila da so vnaprej določene.
― V. Van Gogh
Posted 25 April 2015 - 01:38 PM
― V. Van Gogh
Posted 25 April 2015 - 03:55 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 30 April 2015 - 03:20 AM
^ Jaz sem ga pred kratkim porabila, Špela, zakon mi je bil, sploh vonj. Od Caudalie znamke mi je kar nekaj izdelkov zelo všeč.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 April 2015 - 09:27 AM
Meni je tudi ful všeč, nič mi ne izsuši kože, kar je neverjeten dosežek. Serum in krema s spf za obrazsta mi pa tut zakon.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 30 April 2015 - 09:30 AM
Špela fajn da ti krema ustreza. Jaz sem pa včeraj kupila njihov edt, note so beli mošus, neroli in ingver. Ful je dober.
Posted 19 May 2015 - 01:30 AM
.
KORRES travel set
― V. Van Gogh
Posted 27 May 2015 - 07:26 PM
― V. Van Gogh
Posted 30 May 2015 - 08:51 PM
The Body Shop Shea Sugar Body Scrub
The Body Shop Exfoliating Bath Gloves
― V. Van Gogh
Posted 04 June 2015 - 06:47 PM
Afrodita ima spet nove izdelke. Pistacijin gel za tuširanje mi ful diši.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users