Nanizanke, nadaljevanke
Posted 27 October 2011 - 03:21 PM
Pa še ona je potomka SRB/CRO
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 27 October 2011 - 03:27 PM
A PP? Kje?
Na Fox life.
Ja ananas danes sem pogledala še zadnji del šeste sezone in zdaj bom pomojem umirala do 3. novembra. Čeprav, sem bila kar malo razočarana, ker sem pričakovala vsak kako udarno glasbo, pa da bo malo keije pokazalo, ko so toliko časa zavlačevali. Potem pa nič, samo pove, da sta spala skupaj

Posted 27 October 2011 - 03:35 PM

Js sm vedela, kakšen bo konec in ful čakam, čakam in čakam... Potem pa... aja, a to je blo to

Sam vseen... Jaz samo zaradi njiju gledam. Od vsega začetka je takšna energija med njima!

Posted 27 October 2011 - 03:39 PM

Posted 27 October 2011 - 04:05 PM
Posted 27 October 2011 - 04:12 PM
Ja, res mi ni jasno kaj pol delajo s tem dnarjem. Ogabno.
Ja. Toliko bolj mi je potem všeč Seinfeld, ker je dejansko zavrnil snemanje nove sezone, ki bi mu prinesla preko 100 milijonov dolarjev. FRIENDSI so na isti način izsiljevali, zato je tudi zadnja sezona bila krajša.
Glede Raymonda pa ne vem, ne morem reči, da me sploh prepriča kot serija, so svetli trenutki, ampak resnično, zelo težko gledam tega patetičnega, jamrajočega maminega sinka. Sorry.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 October 2011 - 05:11 PM
Posted 27 October 2011 - 06:38 PM
Meni pa ni tist fuuul hud... Ampak ga pa rada vidim in ful mi ima dober karakter v seriji. Bones je pa itak zgodba zase in ful carska...
Ja mogoče mu da karakter tisto piko na i. Name itak karakterji ful vplivajo, nikoli mi ni lep nekdo, ki igra na "slabi" strani.
Posted 28 October 2011 - 07:39 AM
Kami , jaz tudi gledam Castla. Sicer sem rabila čas, da mi je zadeva postala všeč, zdaj mi je pa super. Stana Katić mi je grozno simpatična in všečna. In z Nathan-om Fillion-om imata res dobro energijo med seboj. Gledam z veseljem.
Ja res imata tako kemijo. Pa meni res všeč (že ker je pozno na sporedu), ker ni zamorjena, zahtevna.
Njegov odnos z mamo in hčerko mi je pa tako zabaven.
Drugače mi je pa The good wife tudi zelo dobra, kadar jo ujamem. Jo moram ob priliki lepo po vrsti pogledat
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 October 2011 - 05:03 PM
Zdele sem pogledala 1. del Mike & Molly, omg, kako je dobro! Še 10 minut sem se še režala na koncu in en prizor še enkrat pogledala.

Kateri prizor?

Sem pogledala, dokaj simpatično, najbrž bom nadaljevala.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 29 October 2011 - 07:49 AM
Jaz sem ostala brez idej.

OK, za Big Bang Theory vem.
Posted 29 October 2011 - 08:40 AM

Posted 29 October 2011 - 08:41 AM
Od starejsih mi je fajn za pogledat 'Allo 'Allo.
Pa sicer ni komedija, ampak Being Erica je bilo tudi kar simpaticno za gledat.
Posted 29 October 2011 - 08:53 AM
Kateri prizor?

Sem pogledala, dokaj simpatično, najbrž bom nadaljevala.
Tisti, ko podre mizo in si prst zlomi. Haha, meni je bilo tako smešno, pa mogoče niti ni nič posebnega, ampak meni je bilo.

Drugače pa, Kinky, Rules of engagement je tudi meni fajn.

Posted 29 October 2011 - 09:00 AM
Rules of engagement mi je pa prav bedna. Ene parkrat sem gledala na fox life, ma to ni nič smešno.
Posted 29 October 2011 - 09:13 AM
Tisti, ko podre mizo in si prst zlomi. Haha, meni je bilo tako smešno, pa mogoče niti ni nič posebnega, ampak meni je bilo.

Heh, se mi je zdelo, moj fant se je tudi krohotal, meni je bilo pa OK; drugače precej simpatična zadeva ta nanizanka, ji bom dala šanso.
Frasierja sem pogledala, mi je super

Zdaj sem si dala loadat še prva dva dela IT crowd, pa Rules of engagement, da vidim.
HVALA vam za vse te predloge, ostalih serij je precej dobrih, humorističnih pa manjka.
Posted 29 October 2011 - 09:14 AM
Posted 29 October 2011 - 09:16 AM
Aha, to je tut fajn.
A Malcolma pa nočeš? Pa ti ne bo žal, aj promis.
Posted 29 October 2011 - 09:26 AM

A Malcolma pa nočeš? Pa ti ne bo žal, aj promis.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users