Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#1041 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 January 2006 - 01:00 PM

[quote=rea][quote=DiLeMa]Okej, takole je! biggrin.gif

Self heating mask je isto kot sauna mask ... dve imeni za eno in isto reč.

Tista z akacijevim medom je pa extra vlažilna

Aja,se prav da na tej sauna mask piše in sauna mask in self heating sam da je ena punca kle na forumu povedala sam sauna mask ena pa je povedala sam self heating in pol sm se jz zmedla?
Sam Dilema, šele zdj sm pa RES jezna, ker kot sm brala za nazaj, ste govorile da je akacijev med hranilna,no!!! Pa še na njej piše to baje!! Jz res ne morm več!!!

A si se ti to zmotla mejbi? Tko kt za uno baleino multivit...k na začetku je bla sam lahka vitaminska k jo je sonchi ocenla pol si ti enkrat vmes rekla da je hranilna že kr!!!!jao!!!

Sem ti vse razjasnila po ZS, upam da boš zdej lažje spala. biggrin.gif wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1042 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 January 2006 - 01:17 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(sonchika)
Pa peno za umivanje obraza od DM. Mimogrede, ste jo videle? Še nikoli prej je nisem videla, tako da je verjetno nova. Z vonjem manga. In odlična - prav nič agresivna in fajn. Nadomestilo Babylove.

Ohoho!!! Opala!!! IPB Image

nujno grem to sčekirat v dm, ko bom že v mestu!!!!!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1043 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 January 2006 - 02:48 PM

.
Špela, jaz tudi!!!

Drugače mi je pa mama danes prinesla Fitoval šampon.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1044 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 04 January 2006 - 04:33 PM

[quote=Jenna].
Špela, jaz tudi!!!

Drugače mi je pa mama danes prinesla Fitoval šampon.

.
men je ta šampon ful zmastil lase rolleyes.gif
  • 0
Posted Image

#1045 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 04 January 2006 - 05:12 PM

- Dove nutri body milk
- AS zitronenmelisse gel
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1046 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 January 2006 - 05:14 PM

[quote=Tanjci][quote=Jenna]Drugače mi je pa mama danes prinesla Fitoval šampon. [/quote]men je ta šampon ful zmastil lase rolleyes.gif
Hm, jaz sem ga tu pa tam uporabljala, pa nisem opazila kakšne zmastitve. Sicer si pa lase itak umivam vsaki drug, občasno tretji dan in na to ne polagam glih kakšne opasne pažnje.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1047 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 04 January 2006 - 05:35 PM

[quote=Jenna][quote=Tanjci][quote=Jenna]Drugače mi je pa mama danes prinesla Fitoval šampon. [/quote]men je ta šampon ful zmastil lase rolleyes.gif
Hm, jaz sem ga tu pa tam uporabljala, pa nisem opazila kakšne zmastitve. Sicer si pa lase itak umivam vsaki drug, občasno tretji dan in na to ne polagam glih kakšne opasne pažnje.[/quote]
aja, to se pol ne po zna tolk...
  • 0
Posted Image

#1048 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32529 posts

Posted 04 January 2006 - 05:44 PM

Garnier intensiv extra-dry skin mleko za telo, komaj čakam, da sprobam tongue.gif
  • 0

#1049 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 04 January 2006 - 05:47 PM

Sem šla čekirat v naš lokalni DM pa niso meli te penice za obraz sad.gif

No zato sem morala se malo razveselit in sem si kupila dve maski biggrin.gif
Balea maska iz blata mrtvega morja
Garnier Ultra lift firming mask
  • 0

#1050 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32529 posts

Posted 04 January 2006 - 05:50 PM

Ma ja, če nisi doma lih v Lj ali drugih večjih mstih, je vprašanje, kdaj dobijo v štacunah kako novo stvar. Jst tud iščem eno reč za lase od Afrodite, pa je reklama že dva meseca zuni, pr nas pa še slišal niso za to, a ne! evil.gif
  • 0

#1051 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts

Posted 04 January 2006 - 07:21 PM

QUOTE(bellini)
Sem šla čekirat v naš lokalni DM pa niso meli te penice za obraz sad.gif

a si gledala pri otroških stvareh? ta penica je namreč med stvarmi za otroke/dojenčke. jaz sem si jo kupila, cena je smešno nizka, 499 sit. kupila sem si še sprejček od gliss kur s svilo. čist ste me zmešale! biggrin.gif biggrin.gif jenna, a si si jo ti tut že kupla? biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#1052 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 04 January 2006 - 07:36 PM

[quote=Špela][quote=bellini]Sem šla čekirat v naš lokalni DM pa niso meli te penice za obraz sad.gif [/quote]

a si gledala pri otroških stvareh? ta penica je namreč med stvarmi za otroke/dojenčke. jaz sem si jo kupila, cena je smešno nizka, 499 sit. kupila sem si še sprejček od gliss kur s svilo. čist ste me zmešale! biggrin.gif biggrin.gif jenna, a si si jo ti tut že kupla?

Veš da sem pogledala, ne bodi smešna biggrin.gif Saj mam drugače jaz gel bis kopf zu fuß al kak je že...majo celo kolekcijo od losjonov, gelov, pudrov, olja..samo pence ni blo cry.gif
  • 0

#1053 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 January 2006 - 08:45 PM

QUOTE(Špela)
jenna, a si si jo ti tut že kupla? biggrin.gif

Ne, ne še. Jaz grem naslednji teden. biggrin.gif
  • 0

#1054 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts

Posted 04 January 2006 - 10:09 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(Špela)
jenna, a si si jo ti tut že kupla? biggrin.gif

Ne, ne še. Jaz grem naslednji teden. biggrin.gif

sprobano ... men je brezvezna. ermm.gif smrdi mi pa full malo se peni in mi je res čist brezvezna, mi je veliko boljši gel od babydream. no, za ponucat menda bo. wink.gif
  • 0

#1055 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 04 January 2006 - 10:10 PM

QUOTE(_M_)
Garnier intensiv extra-dry skin mleko za telo, komaj čakam, da sprobam tongue.gif

jst ga imam... kr v redu... sam mi je na nogah par mozolčkov naredu rolleyes.gif
ne vem no... mogoče ni od tega, sam glede na tolk kolk ima olj pa to, čist lahko verjamem.

• 0
Posted Image

#1056 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 January 2006 - 10:53 PM

[quote=Špela][quote=Jenna][quote=Špela]jenna, a si si jo ti tut že kupla? biggrin.gif[/quote]Ne, ne še. Jaz grem naslednji teden. biggrin.gif[/quote]sprobano ... men je brezvezna. ermm.gif smrdi mi pa full malo se peni in mi je res čist brezvezna, mi je veliko boljši gel od babydream. no, za ponucat menda bo. wink.gif
Kak pa kaj mejkap spuca in kakšna je kaj koža po uporabi?

Špela, za obraz probaj od Lush-a 'The Olive Branch'. Fantazija!!!
http://www.lush.com/...ushdb/2399.html
  • 0

#1057 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts

Posted 04 January 2006 - 11:03 PM

QUOTE(Jenna)
Kak pa kaj mejkap spuca in kakšna je kaj koža po uporabi?

Špela, za obraz probaj od Lush-a 'The Olive Branch'. Fantazija!!!

ne vem, kako spuca mejkap, nism bla dons namazana (o, ti groza sveta! okol po svetu brez mejkapa, pa sej nisem normalna! biggrin.gif ) ... nisem opazla, da bi bla koža kakorkoli suha po uporabi, ni pa zdej kaj posebnega. olive branch bo pa očitno res naslednji nakup, ki si ga bom (KO si ga bom lahko biggrin.gif ) privoščila.
  • 0

#1058 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 January 2006 - 11:11 PM

kaj pa je olive branch?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1059 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 January 2006 - 11:14 PM

.
Gel za tuširanje - je pa super tudi za obraz. Na link klikni, ki sem ga pripopala že Špeli.

.
  • 0

#1060 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 January 2006 - 11:15 PM

[quote=Jenna].
Gel za tuširanje - je pa super tudi za obraz. Na link klikni, ki sem ga pripopala že Špeli.

.
ne znam biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users