Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#1041 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 09 May 2006 - 08:15 PM

To je mišljeno kot piling, ki se ga spere. Se ne vpije v kožo, ker to ni namen. Ampak ponavadi pilingi za noge niso ne vem kako učinkoviti. Navodila so pa itak vedno čudna na teh Avonovih proizvodih. rolleyes.gif
  • 0

#1042 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32304 posts

Posted 09 May 2006 - 11:26 PM

Ja, sej..to mi je že bolj logično, sam navodila so pa čist mim..bom jutr še mal pogledala, nocoj se mi ne da več brskat.. wink.gif
  • 0

#1043 asja_

asja_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 10 May 2006 - 11:46 AM

Meni je pa EDT Exotic Beaches čist ušeč, sicer sm res pričakovala bl poletni vonj, sam mi je vsen o.k. Glede na ceno pa sploh.

Kaj je bolš, ali olje za po sončenju z bleščicami ali lotion za po sončenju z bleščicami? A pa se pol to res kj svetiš? Ker zdj bo v 7. en lotion za telo z bleščicami. Poleg tega da se ne svet kj preveč , pa tud smrdi.
  • 0

#1044 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 10 May 2006 - 01:28 PM

QUOTE(_M_)
Mnja, ermm.gif
mene je iz kataloga 6 pa razočarala krema za trdo kožo na petah, Footworks Rough Skin Remover, s katero sploh nevem, kaj naj.
Piše, da si jo je potrebno namazat in po eni minuti približno do konca vmasirat.
Ampak krema je z enimi takimi majhnimi drobci, kot en piling in mi je ful čudno, ker se sploh ne da vmasirat do \"suhega\", ampak se kar svaljka na koži še dolgo, bljek! Pol si je treba najprej roke umit, ker ostane vse na njih.
Bom verjetno vrnila. wink.gif

ta piling mam tut jst in mi je všeč. Se pa SPERE! Najboljše je, če si ga najprej namažeš po podplatih in potem s plovcem drgneš kakšno minuto ter spereš. Tako najbolje učinkuje. Probaj na ta način pa boš potem videla, če ti je všeč.
  • 0

#1045 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 May 2006 - 02:07 PM

Tako tudi jaz delam. Namažem, počakam kakšno minuto in zdrgnem s plovcem. Samo od sebe pa ne bo šlo nič dol.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1046 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32304 posts

Posted 10 May 2006 - 02:25 PM

Ej, punce, ful hvala za tele nasvete! smile.gif

Zdej imam to tubo pred sabo in piše, da je to:
"Krema z granulami proti trdi koži..nanesite na suha, groba področja stopala in po eni minuti vmasirajte v kožo." blink.gif

Hehe, bi človek pomislil, da ne govorimo o isti stvari (Ruog Skin Remover)
  • 0

#1047 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 10 May 2006 - 03:57 PM

QUOTE(asja_)
Meni je pa EDT Exotic Beaches čist ušeč, sicer sm res pričakovala bl poletni vonj, sam mi je vsen o.k. Glede na ceno pa sploh.

Ja jz ko sm z dlanjo podrgnla v katalogu, mi je tud dišal. Zdaj ko sm ga pa dobila pa nikakor. Tako da ga bom verjetno vrnila. Kaj to dam samo dostavljalcu, ko naslednjič pride al kako?
  • 0

#1048 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 10 May 2006 - 04:23 PM

QUOTE(asja_)

Kaj je bolš, ali olje za po sončenju z bleščicami ali lotion za po sončenju z bleščicami? A pa se pol to res kj svetiš? Ker zdj bo v 7. en lotion za telo z bleščicami. Poleg tega da se ne svet kj preveč , pa tud smrdi.

Olje za po sončenju z bleščicami ima na 2. mestu slab alkohol, ne priporočam, sploh na opečeno ali zagorelo kožo, ker to je za poškodovano kožo strup.

Pa alojin gel za po sončenju-modra flaška ima tudi na 2. mestu alkohol. Za losjon po sončenju z bleščicami pa nisem ziher, se pa ne bi čudila, če bi bilo isto. Avonovci zadnje čase v svoje noviteto na veliko dajajo alkohol, ne vem kaj mislijo. In to po možnosti za sončenje ali po sončenju, ko rabiš nego, ne pa dražeč alkohol na kožo. Jao. rolleyes.gif

Pa Hladilni sprej za sončenje SPF 8-isto alkohol na 2. mestu.
  • 0

#1049 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 10 May 2006 - 04:48 PM

QUOTE(Irena*)

Pa alojin gel za po sončenju-modra flaška ima tudi na 2. mestu alkohol. Za losjon po sončenju z bleščicami pa nisem ziher, se pa ne bi čudila, če bi bilo isto. Avonovci zadnje čase v svoje noviteto na veliko dajajo alkohol, ne vem kaj mislijo. In to po možnosti za sončenje ali po sončenju, ko rabiš nego, ne pa dražeč alkohol na kožo. Jao. rolleyes.gif

Aha, pol je najbolje, da tud tega vrnem ermm.gif
  • 0

#1050 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 May 2006 - 06:58 PM

Fergie, vtakni nazaj v Avon škatlo reči, ki jih želiš vrniti, dodaj zraven še reklamacijski list in daj dostavljalcu.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1051 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 10 May 2006 - 07:18 PM

QUOTE(sonchika)
Fergie, vtakni nazaj v Avon škatlo reči, ki jih želiš vrniti, dodaj zraven še reklamacijski list in daj dostavljalcu.

Ok, hvala sonchika wink.gif
  • 0

#1052 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 12 May 2006 - 07:30 AM

Še eno vprašanje... Če v istem mesecu 2x naročaš, drugič plačaš poštnino (ne glede na znesek drugega naročila)?
  • 0

#1053 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 May 2006 - 07:44 AM

Ne plačaš. Ampak če imaš naročilo pod 8k, ne dobiš nič popusta.
  • 0

#1054 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 12 May 2006 - 07:47 AM

Ja, ja. Ena prijateljica bi rda, da naročim neki zanjo in ima naročilo za ene 4000sit. Če se poštnina ne plača, ni problema, hvala wink.gif
  • 0

#1055 asja_

asja_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 12 May 2006 - 09:44 AM

Glede vračanja izdelkov dostavljalcu- tega se ne drugač ne sme, jst sm prov šla prašat svojo predstavnico ko sm pKe rče ti dostavljalcu vrneš, 1. - ni nujno da bo res do Avona pršlo, 2.- to je strošek za Avon ker oni s tem plačajo poštnino. Ker to niso od Avona dostavljalci ampak Door to door.
Tko da mislm da je bol da se obračate na svoje predstavnice al pa team koordinatorke pa jim to vračate.

Aja a ste vidle že to novost- od kampanje 8 dalje s ene bo več dalo izdelkov za nazaj naročat! Se mi zdi da majo skos strožje pogoje glede vseh stvari!
  • 0

#1056 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 12 May 2006 - 09:47 AM

Samo pomoje jim bo pa ful prodaja padla zaradi njihovih zaostrovanj.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#1057 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 May 2006 - 10:12 AM

Nijhov problem.
  • 0

#1058 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 12 May 2006 - 02:03 PM

Ne vem zakaj ne bi vračala reklamacij prek Door to door?! Mora ti dat potrdilo, pa potem tudi pride na Avon. Brez potrdila so pa zmožni tudi kaj ukrast. Meni je najbolje tako vračat, ne pa še mojo TC kje lovit, ki nikoli nima časa, je vedno zasedena.
  • 0

#1059 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 13 May 2006 - 01:40 PM

QUOTE(Irena*)
Mora ti dat potrdilo, pa potem tudi pride na Avon. Brez potrdila so pa zmožni tudi kaj ukrast.

Kakšno potrdilo? Ga dobiš, ga napišeš, na kakšen način potrdilo?
  • 0

#1060 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 May 2006 - 03:30 PM

Najbolje je, da daš stvari svoj TC na srečanju. Sicer ni ziher, da bo prišlo do Avona.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users