Zanimivi linki
Posted 20 July 2007 - 11:05 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 July 2007 - 11:05 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 20 July 2007 - 11:09 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 20 July 2007 - 11:49 AM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 20 July 2007 - 08:17 PM
Ah kako sem jaz to napisala. Iscem link od operacij kot je bla una od zajca.. ki so kot nekaksna igrica. Zdi se mi da se je enkrat dalo nekje operirat koleno al neki tako
http://www.10mg.nl/
Posted 21 July 2007 - 01:36 PM
Kako me po vsem tem lahko še kdo začudeno in nejeverno vpraša ZAKAJ sem vegetarijanka???
Sprašujem se kaj, je narobe z ljudmi, ki ne vedo, kaj se v resnici dogaja z njihovimi zrezki, ko so še živi.
Gledal en čas ta film ... super. Earthlings, a ne ... vsak organizem na tem planetu je Zemljan. Kar je res je res. Ljudje, opice, goveda, perutnina, ... podgane, pa pajki, komarji, ... bakterije in virusi.
Uboge bakterije in viruse zatiramo z nekim penicilinom in ostalimi antibiotiki ... A sploh veste kaj se z virusi dogaja ko jemljete antibiotike? A je to človeško?
V principu je seveda res, pobijanje živali je kruto, se pa tega poslužujejo tudi drugi Zemljani. Reče se jim "roparice" in "ujede". No, "plenilci" pravzaprav. In seveda bi bilo lepše imeti piščance ki bi prosto skakali naokoli, veselo kokodakali in tako naprej ... hudiča, a ne bi bilo fajn, da Kitajcev sploh ne bi bilo, pa bi tam imeli prosto živeča goveda, pa perutnino ...
Sam klinc ko to ni tako ...
P.S.: se, že tako ali tako po malem rasist in aziatov ne maram (v kitajske restavracije me striktno ni), imam po ogledu dela onega filma še konkreten razlog, da poleg kitajčkov tudi japončkov ne maram ...
Posted 22 July 2007 - 04:01 AM
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.
Posted 22 July 2007 - 06:48 AM
Uboge bakterije in viruse zatiramo z nekim penicilinom in ostalimi antibiotiki ... A sploh veste kaj se z virusi dogaja ko jemljete antibiotike? A je to človeško?
Sori...moja poklicna deformacija... Samo bakterije zatiramo z antibiotiki Že sam veš, da ko imaš angino, katero povzročajo bakterije, dobiš antibiotike, ko imaš pa gripo, katero povzročajo virusi, pa ti predpišejo samo počitek in veliko toplega čaja.
Posted 22 July 2007 - 07:10 AM
Mimogrede, virusi so zraven ker sem (po včerajšnjem googlanju
Posted 22 July 2007 - 04:15 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 July 2007 - 08:51 PM
Sem pa tudi sama žrtev rocka!
Samo za punce: KLIIIIIIIK
Posted 23 July 2007 - 06:51 AM
Mimogrede, virusi so zraven ker sem (po včerajšnjem googlanju
Ja, še zmeri se kregajo, al bi jih uvrstil med organizme al ne...ker definicija organizma je vmes tudi ta, da mora bit organizem sposoben samostojnega razmnoževanja...kar pa virusi niso. Oni vbrizgajo svojo DNA v naše celice in potem naše celice proizvajajo nove viruske oz. njihovo DNA. Razen tega, majo pa vse lastnosti pravih organizmov.
Sem pa tudi sama žrtev rocka!
Samo za punce: KLIIIIIIIK
TO NI ZA PUNCEEE! HIZ GEJ! Pa še ful gejiš zgleda
Posted 23 July 2007 - 06:54 AM
Hja, res je gay tale Carlos! Ampak vseeno lepo pleše!
Posted 23 July 2007 - 10:04 PM
Ah kako sem jaz to napisala. Iscem link od operacij kot je bla una od zajca.. ki so kot nekaksna igrica. Zdi se mi da se je enkrat dalo nekje operirat koleno al neki tako
http://www.edheads.o.../knee/index.htm
Posted 26 July 2007 - 11:49 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users