najbolj nenavadne navade
Posted 26 May 2010 - 12:55 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 26 May 2010 - 01:36 PM

Maš saj, tisto stanovanje je blo kar strašljivo ponoči, ker je blo kletno. Sicer na privat dvorišču vile, a je 3/4 oken gledalo nad zemljo in niso bla zaščitena z mrežami. Z bujno domišljijo, si si lahko rolal marsikake filme o vdorih, medtem ko spiš

Čez dan je blo pa zele lepo. Precej sonca je pronicalo notri in tako pozitivno stanovanje je blo

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 26 May 2010 - 02:36 PM

Posted 26 May 2010 - 06:42 PM

Posted 26 May 2010 - 07:59 PM
PJ se je nekam preselila pred kratkim (pozabila, kam), prej pa je verjetno stanovala na Kodeljevem or therearound.

Ja.

js tud to počnem

Urejeni po glavah in naraščajoče.Samoumevno ˇ-ˇ
Da.
Meni bi to vse prej kot uspavalo. Panika bi me začela grabit

Jaz pa ležim na hrbtu in buljim v temo. ČISTO temo. Zaprem oči, probam zaspat, a se mi kar same odprejo ob tlkih mislih. Konstantno nekaj meljem.
Ce hocem zaspati, moram mozgane izklopiti, ni druge. Preracunavanje cesarkoli ali gledanje v temo doesn't help. Mesati se mi zacne, ce odprem oci in nicesar ne vidim.

Za izklop mozganov again priporocam joga (ali pa pilates, je podobno) tehniko sproscanja. Vcasih sem se tudi po dve uri vrtela v postelji in mlela, sedaj izginem v trenutku.

Ena nenavadna navada: ne prenesem, da sta pri puloverjih/jaknah/majicah s kapuco vrvici od kapuce razlicnih dolzin. Vedno poravnam na enako dolzino. : D
Posted 26 May 2010 - 08:04 PM

Posted 26 May 2010 - 08:15 PM
^^
PJ se je nekam preselila pred kratkim (pozabila, kam), prej pa je verjetno stanovala na Kodeljevem or therearound.

Za izklop mozganov again priporocam joga (ali pa pilates, je podobno) tehniko sproscanja. Vcasih sem se tudi po dve uri vrtela v postelji in mlela, sedaj izginem v trenutku.

Ena nenavadna navada: ne prenesem, da sta pri puloverjih/jaknah/majicah s kapuco vrvici od kapuce razlicnih dolzin. Vedno poravnam na enako dolzino. : D

WB. Sem te pogrešala, btw

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 26 May 2010 - 08:33 PM
jao...

Posted 26 May 2010 - 08:50 PM
Nekak so tak sence padale, da je zgledalo, kot da nekdo stoji v kotu pri omrai

Maš saj, tisto stanovanje je blo kar strašljivo ponoči, ker je blo kletno. Sicer na privat dvorišču vile, a je 3/4 oken gledalo nad zemljo in niso bla zaščitena z mrežami. Z bujno domišljijo, si si lahko rolal marsikake filme o vdorih, medtem ko spiš

Čez dan je blo pa zele lepo. Precej sonca je pronicalo notri in tako pozitivno stanovanje je blo

A tako.

Posted 26 May 2010 - 09:00 PM
Mislila sem na to, da bi mi lahko to prej povedala, ker mi zdaj en klinc koristi ta info, če je več ni

Aja, se mi je zdelo, da sem si tisti "hasni" narobe razlozila. Ampak si ga v tistem trenutku nisem znala drugace. : S
Kruto, čeprav mi je sedaj težko pametovat, kako eni 13-letnici predstavit vse skupaj. Najbrž ga niso nesli kar iz čistega lubega miru.
Pes je bil na zalost napacno vzgojen (alfa samec) in zato napadalen. Sej mi je bilo ze takrat jasno, da vse skupaj nikamor ne pelje in vem, da je vsem (bilo) hudo za njim in verjetno se najbolje, da so ga odpeljali brez moje vednosti, samo vseeno ni bilo treba ravno na rd. : E Po drugi strani pa - pravega dne za umreti tako ali tako ni. : S
Jogo planiram tekom svojega življenja. Samo uredit si ga moram malo. Ponavadi mi pomaga, če se športno izgonim. Najhuje mi je, ko sem psihično obremenjena, takrat ni šans, da zaspim, pa če sem še ne vem kak izmozgana.
Sport je super uspavalo, ceprav meni pri psihicni obremenjenosti ne pomaga prav veliko + ce se prevec izmucim, je ucinek ravno nasproten od uspavalnega.
Sva se ravno zadnjic s frendom pogovarjala, da starejsa kot sva, tezje se odklopiva.
Da se naucis joga sproscanja ne potrebujes veliko, jaz vaj ne znam, se nisem prisla do tja, eno knjigo o jogi sem odprla ravno na strani, kjer je bilo opisano sproscanje in obstala tam. Zaenkrat ne potrebujem vec.

Cisto preprosto: sprosceno lezis na hrbtu, zapres oci in se v mislih sprehodis preko misic v telesu (zacni recimo pri glavi in potuj navzdol) ter preveris, ce so sproscene. Zacni recimo pri glavi in potuj navzdol, jaz imam najveckrat stisnjene zobe, dlani stisnjene v pest, glavo potegnjeno med ramena, to je treba sprostiti; preden pridem do nog, ze spim.

Za moje potrebe preobsezen clanek, vendar ti bo pomagal dojeti bistvo ---> klik. Preberi "Postopno misicno sproscanje - PMS po Jacobsonu". Bistvo je, da se naucis zacutiti misicno napetost, da znas misico sprostiti, da locis med napeto in sprosceno misico. Sej ti najbrz ze imas ta obcutek, jaz vem, da ga nisem imela.
Ista. Ups

WB. Sem te pogrešala, btw

Ja, haha, listki. : ) In se vedno vecji, trdi in nadlezni so. Listki. : D Si kdaj poskusila kaksnega odrezati? Listek. : D Odparati? Ce odrezes, praskajo po koži, odparala sem jih pa ze kar nekaj, samo je mucno delo in vsakic se bojim, da bom se obleko strgala poleg.
Listki. : D
Hvala! Enako! :*
Sem tu, samo ne pisem veliko.
Posted 26 May 2010 - 09:09 PM

Posted 26 May 2010 - 09:30 PM
Pes je bil na zalost napacno vzgojen (alfa samec) in zato napadalen. Sej mi je bilo ze takrat jasno, da vse skupaj nikamor ne pelje in vem, da je vsem (bilo) hudo za njim in verjetno se najbolje, da so ga odpeljali brez moje vednosti, samo vseeno ni bilo treba ravno na rd. : E Po drugi strani pa - pravega dne za umreti tako ali tako ni. : S

Hvala za navodila in link. Se v kratkem poglobim!
Ja, haha, listki. : ) In se vedno vecji, trdi in nadlezni so. Listki. : D Si kdaj poskusila kaksnega odrezati? Listek. : D Odparati? Ce odrezes, praskajo po koži, odparala sem jih pa ze kar nekaj, samo je mucno delo in vsakic se bojim, da bom se obleko strgala poleg.
Listki. : D

Oni ta trdi so pa kurba. Pardon my french

Aja, adriane, sj vem, da živiš na kodeljevem, še kak let nazaj sem te nekaj o hoferju tam spraševala, a se spomnš, k si mi dajala napotke za bus ;d
jao...

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 27 May 2010 - 12:18 AM
a sm ti delvala jezno al kaj

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users