Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1041 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15771 posts

Posted 27 March 2009 - 07:46 PM

- sovražim tipe, ki ščijejo stoje, obenem še nikoli v življenju niso spucal wcja oz. kopalnice
- sovražim ljudi "zunaj uj, znotraj fuj"
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1042 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 March 2009 - 02:45 AM

A tvoj skoz lula v sede- ful dobr

Joj opažam, da me nenormalno moti vse kar je na pol porabljeno, da stoji in se vala, zadnje časa kar pretočim recimo 2 tuš gela na pol porabljena v enega, ipd.
Motijo me testerji kozmetike, prav veselim se, ko jih zmanjkuje.
Še mam 2, haha.
Joj, blazno me moti to zadnje čase.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1043 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 March 2009 - 09:34 AM

QUOTE(rea @ 28. 3. 2009 - 2:45) View Post

moj tut. priden poba. smile.gif
Joj opažam, da me nenormalno moti vse kar je na pol porabljeno, da stoji in se vala

mene tut. pa sej je v bistvu isti gel kot je bil, ko je bil še poln, sam se mi zgodi, da mi začne it res na jetra, sploh, ko je pri zadnji četrtini, recimo, ker se mi zdi, da se ga nikol ne bom znebila. huh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1044 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 28 March 2009 - 10:26 AM

Jaz si kopalnico delim z bratom pa ni školjka nikoli polulana. In vem, da si raje odreže lulčka, kot da bi lulal stoje laugh.gif Moram reči, da je na splošno zelo zelo čist poba (če mi grejo druge stvari pri njem na živce, se vsaj tu ne morem pritoževati) smile.gif

Na živce grem sama sebi, ker preklinjam kot star zapit mornar oops.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1045 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 28 March 2009 - 11:16 AM

QUOTE(Špela @ 28. 3. 2009 - 9:34) View Post

moj tut. priden poba. smile.gif

Moj tudi. tongue.gif

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1046 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 28 March 2009 - 11:19 AM

^^ meni pa se včasih zdi, da se iz steno pogovarjam, ko omenim lulanje sede. Sicer sva zdaj v fazi, da vsaj pobtiše školjko za sabo, ker jo pač ošprica. Sem ga pa že seznanla, ko bova enkrat skupaj živela, če bova, bo čistil školjko dokler se ne nauči lulat sede.
  • 0

#1047 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27536 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 March 2009 - 11:20 AM

QUOTE(Podgana @ 28. 3. 2009 - 10:26) View Post

Na živce grem sama sebi, ker preklinjam kot star zapit mornar oops.gif

Mm, še ena. Se probam odvadit, pa ne gre. surrender.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

• Guests

Posted 28 March 2009 - 11:35 AM

tudi jaz!
  • 0

#1049 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 March 2009 - 11:58 AM

Podgana, kok je pa star tale tvoj brat? wink.gif
  • 0

#1050 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 28 March 2009 - 12:45 PM

ignoranca ljudi do okolja verymad.gif ...še posebej danes ko je Eath hour... joj kako me je Slovenija, še posebej Ljubljana razočarala na tem področju bruh.gif
  • 0

#1051 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 March 2009 - 04:27 PM

Zadnjič sem pisala o mleku, danes bom pa spekter razširila na vso hrano: na živce mi gre, da folk neki žre in potem ni sposoben za sabo pospravit. Mat pušča zuni mleko, pusti zuni 2(zakaj 2?!) putra itd. Mislm a ste prfukneni, te stvari se na sobni temp. ful hit pokvarjo, sploh maslo je pa tut čist neužitno. Pa zakaj hudiča rabš 2 vn dajat? In ji rečm zkaj ne more masla pospravt nazaj v hladilnik in reče: Ni se dal mazat. Vse lepo in prav, ampak kolikor se spomnim, za to ne rabiš 2 maslov in kar je še bolj neumno- ako se ne motim, sta oba zunaj že OD VČERAJ. Ma fakof, res. Niti k se je kompot, se ne posprav za sabo, kruh se pušča, ja pizda k bom enkrat res u ibr popizdila. K pospravt hrano nazaj tja, kamor spada je pa res najmanjši problem, ampak ne, očitno je večini še to preveč.
Jezna sm. Vse me živcira zadnje cajte.
  • 0

#1052 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts

Posted 28 March 2009 - 05:47 PM

Sinnaia, mi2 bi morali skupi živet, ker nama grejo v gpospodinjstvu iste stvari na jetra - bi blili perfect couple. smile.gif Meni gre isto na živce, ker se bratu ne da dveh korakov narest, da bi odpadno embalažo odnesel na balkon v škatlo, ki je zbiranju le-te namenjena in raje kar vse pusti na pultu, komentar pa v stilu: 'Če že v smeti ne smem (!) metat, ne teži zdej še s tem, kam bom to dajal!' rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#1053 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 March 2009 - 05:50 PM

No me veseli, da vem, da nism čudna in edina s takimi pričakovanji, zahtevami oz. kakorkoli bi se pač temu reklo. wink.gif
  • 0

#1054 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 28 March 2009 - 06:04 PM

Sinnaia, 19 bo wink.gif

Te stvari v gospodinjstvu je najboljše ignorirati, ker potem ti začnejo govort, da si tečen in staromamski. Saj ne, da so me 22 let učili, da pospravljam za sabo, sami se pa tega ne držijo cry.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1055 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 28 March 2009 - 06:14 PM

Mene isto ful moti, ker mama hodi za mano in mi teži, pa to pospravi pa ono pospravi za sabo, največkart so to jope in jakne, ki visijo na hodniku na obešalniku in jih v petek prinesem v nedeljo pa odnesem nazaj v lj. Da ne omenim, da njene stvari isto visijo tam, ampak ker jeaz v nedeljo grem morajo biti vse moje stvari v moji sobi, da ni drugje v stanovanju niti najmanjšega znakca, da tud jaz tu živim.
Kar se pospravljanja tiče, ona nima časa na primer sprazniti pomivalnega korita, od mene pa pričakuje, da bom brez besed to storila. Čaki mal, kdo sem jaz, tvoj otrok al tvoj suženj, če si nasvinjala boš tudi pospravila, kot moram jaz.
  • 0

#1056 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts

Posted 28 March 2009 - 06:22 PM

jaz tudi ne maram, da se mora isti moment, ko je nafilan, pomivalni zalaufat in se ne more na zvečer počakat, ko je elektrika cenejša. mislim, če smo rabili tri dni, da se nafila, lahko stoji še teh neki ur ....
ora, jaz sem pa kontra - pridem k staršem na obisk (pa ne za par dni, za par ur) in začnem kar po moje pospravljat pa skupaj stvari dajat - se je že zgodilo, da me je mami klicala, ko česa ni in ni mogla najti. včasih bi res rabila koga, da me po prstih nabije, heh.

• 0

#1057 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 28 March 2009 - 06:25 PM

Včasih se celo zgodi, da pridem za vikend domov in ničesr ne najdem,ker se je preljuba mati spravla preorganizirat stvari. Res se počutim strašno zaželjeno.
  • 0

#1058 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 March 2009 - 06:27 PM

A je hud, a je hud? twisted.gif
  • 0

#1059 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 28 March 2009 - 06:36 PM

## smile.gif Se veselim, da nekomu še bolj zameta kot meni
  • 0

#1060 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 29 March 2009 - 11:07 AM

Sinnaia, ga punce kr konkretno obletavajo. Ful sva OT twisted.gif
  • 0

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users