Jump to content

Photo

Brazilska depilacija

• Please log in to reply
1266 replies to this topic

#1041 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 August 2011 - 10:21 PM

S pinceto še gre, ampak z mašino, ki ti jih populi več naenkrat, pa mislim, da bi prijetnost izginila. laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1042 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 07 August 2011 - 10:58 PM

Sej si jih tedensko z epilatorjem in še kar gre, ker ful neenakomerno rastejo. Da bi pa kar tko šla z epilatorjem pa itak crknem, kjerkoli. Pomoje po nogah še bolj, uff. wacko.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1043 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 August 2011 - 11:28 PM

Verjemi, da je lula bolj kritična kot noge. Sploh MED nogami!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1044 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 August 2011 - 11:57 PM

Jaz bi mogoče po gričku še, ampak že to bi me blo groza, da bi pa spodaj, po sramnih ustnicah, raje umrem!
  • 0
Viens, reste ici!

#1045 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 August 2011 - 12:03 AM

Ni glih sproščujoče XD, ampak se preživi.
  • 0

#1046 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 August 2011 - 12:04 AM

Jaz ne bi preživela, vrjemi. Mene VSE boli za znoret. cry.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1047 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 August 2011 - 12:05 AM

A ne bi bilo kul, če bi lahko imel kakšno lokalno injekcijo zraven. idea.gif

• 0

#1048 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 August 2011 - 12:28 AM

NE! Sovražim injekcije, skupaj padem cry.gif . Mogoče kaki sprej! thumbup.gif

• 0
Viens, reste ici!

#1049 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 August 2011 - 09:52 AM

Jutri sem spet naročena .. pa poskusimo vztrajat. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1050 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 August 2011 - 11:00 AM

V vsakem primeru je pipanje boljše kot britje, kar se gladkosti tiče.
Po enem tednu je spipano mednožje še vedno neprimerljivo bolj gladko in prijetnejše na otip kot mednožje,
ki je bilo pobrito pred parimi urami.

• 0

#1051 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 August 2011 - 11:01 AM

Tega pa ne verjamem. Jaz imam po par urah britja, tudi po 12h še čiiisto gladko, kot takoj na začetku. sleep.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1052 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 August 2011 - 11:03 AM

Jaz pa nikakor, pa se lahko ne vem kako naštimam in pobrijem ... če kožo na določenih mestih napnem,
še vedno ne bo popolnoma gladko. Meni je to logično. Po gričku je že fajn, ampak med nogami pa si
nikakor ne morem do popolne gladkosti, torej tudi, če kožo napnem, pobrit.

• 0

#1053 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 08 August 2011 - 01:25 PM

Jaz si na bikiniju dlake populim s pinceto, pa so se mi precej razredčile, preostanek pa še vedno brijem. Nimam jac, da bi se spinceto spustila globje. biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1054 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 09 August 2011 - 07:00 PM

Jaz se strinjam s FTSE glede tega, da z britjem nikoli ne more bit tako gladko kot s pipanjem. Saj kako bi pa bilo, če v bistvu 'odrežeš' dlako tik nad površjem, tako da še vedno gleda ven, pa čeprav minimalno, in to ostro.

Ampak po drugi strani pa, če nekomu kakršnokoli odstranjevanje s korenino vred povzroča hujša vnetja, vraščene dlačice, izpuščaje, je pa potem vseeno bolj okusno da so dlake pobrite, pa čeprav ni tako gladko.

Pri meni itak nobena metoda ne deluje brezhibno, pri enem in pri drugem se pojavijo take ali drugačne težave (srbečica, razdraženost kože, vraščanje,..), tako da imam nekak v mislih da se bom eventuelno (ko bom mela svoje redne prihodke) odločila za lasersko odstranjevanje, pa bomo vidli kako se bo to obneslo.
  • 0
Memento mori.

#1055 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 09 August 2011 - 07:17 PM

Jaz hodim na laser pod pazduho, zadovoljna.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1056 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 August 2011 - 07:28 PM

Zlatolaska ( laugh.gif ), jaz sem bila danes drugič pri tej Valentini in je zakon!! Idi pred morjem probat k njej (ampak gre 25 na dopust, tak da idi prej). Koža se mi je že pomirila, bolelo me je najmanj do zdaj, pa nikjer nimam nobene dlake.
  • 0
Viens, reste ici!

#1057 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 09 August 2011 - 07:38 PM

Ha ha, ne delaj se norca, Sajk mi je moral spremenit geslo, pa sem si spremenila kar celo identiteto. tongue.gif

Pred morjem sem dejansko planirala it (tak si me že zdavnaj prepričala, da k njej laugh.gif ), ampak še sreča da si mi zdaj povedala da gre, ker jaz sem ravno načrtovala da bi se naročila v petek, 26. (v ponedeljek pa grem). Tako da bom zdaj pač šla med tednom, saj sem itak vsak dan v mestu. Upam da bom vsaj pol toliko zadovoljna kot ti, ker vidim da si čist navdušena nad njo. Pa danes, ko si na sveže popipana se ti ziher zdi, da nikoli ne boš nehala z voskanjem ker je najboljši filing na svetu ko maš vse gladko in brez ene same dlačice, i know that feeling. closedeyes.gif
  • 0
Memento mori.

#1058 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27665 posts

Posted 09 August 2011 - 08:03 PM

Zlatolaska, jaz pa gledam ... kdo .. ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1059 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 August 2011 - 08:33 PM

Na taboru ima salon, saj veš ne?
Meni je do zdaj najboljša, pa sem probala 4 salone ..
  • 0
Viens, reste ici!

#1060 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 09 August 2011 - 11:08 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 8. 8. 2011 - 0:28) View Post

Verjemi, da je lula bolj kritična kot noge. Sploh MED nogami!

To je res, I won't even go there. Ampak ta zgornji del me pa popolnoma nič ne boli, ne morem verjet, res, še ko si brke voskam me bolj boli. laugh.gif

QUOTE(Zlatolaska @ 9. 8. 2011 - 20:00) View Post

Jaz se strinjam s FTSE glede tega, da z britjem nikoli ne more bit tako gladko kot s pipanjem. Saj kako bi pa bilo, če v bistvu 'odrežeš' dlako tik nad površjem, tako da še vedno gleda ven, pa čeprav minimalno, in to ostro.

Kaj pa vem, to je pomojem res samo, če maš dlake res fuul trde. Jaz pri britju ponavadi precej pritiskam, da dlaka še malo bolj izstopi, in mam tam kožo ponavadi še skoraj bolj svilnato gladko kot noge. Šele drugi dan se začne vidit pikice in proti tretjemu dnevu šele začne pikat.

Sam meni je tole zaaakoooooooon. Enkrat sem se povoskala, zdaj se epiliram, med nogami se 1x na teden pobrijem, pa je skos tok lepoooo, to mi je prav odkritje leta. laugh.gif

Pa sem enkrat prej že bila prav na brazilski, ampak potem isem z eilatorjem nadaljevala doma, oz. sem samo 1x ali dvakrat. Rdeče pikice se mi pojavijo samo tik po epiliranju, to zgine v roku par ur, vrašča se mi pa tut ne. Mogoče malo čudno, glede na to, da so dlačice ful nežne, ampak me ne moti. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users